- 10 Mart 2019
- 3.294
- 4.437
- 133
- 41
- Konu Sahibi thebutterflyeffect
Okurken ben yazdim sandim bir an , ( çok az kısmı degisik olsa da ) bu kadar mi benzerlik olurBana göre büyüktü. Eşim 4 yillik ilişkisinden yeni cikmisti, ayrilali cok olmamis bana bunu baslarken soylemedi. Sacma sapan tavirlar sergiledi ilgilenmedi aklina gelince yaziyordu. Sebebini sordum ustune gittigimde yorgunum dedi ciddi kavga ettik basta durust davranmadigi icin.
Dayanamadim 2 ay sonra son verdim, tek bir mesajla helallestik hic yapma gitme de demedi. Ertesi gunden itibaren arkadaslariyla gezdi tozdu resimler atti tabi ben cok uzuluyorum.
Bi süre sonra bende toparladim bu sefer onun kafasina tas dustu. Aylarca pesimden kostu gece yarilari camimin onune geldi inanmadim her seferinde kovdum.
Sonra sonra kazandi geri kalbimi bende seviyordum zaten. Bir iki ay sonra bas basa kaldik hic birakmadan uzun uzun sarildi bana, bensiz gecen gunlerini anlatti gozleri doldu defalarca. O 6 aylik aradan sonra herşey daha iyi oldu beni sevdigine inandim ve su an da evliyiz ne istesem yapiyor. Biraz uzun oldu.

Allah mutlulugunuzu daim etsin ❤