• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir ilişki ikinci şansı hakeder mi?

Bana göre büyüktü. Eşim 4 yillik ilişkisinden yeni cikmisti, ayrilali cok olmamis bana bunu baslarken soylemedi. Sacma sapan tavirlar sergiledi ilgilenmedi aklina gelince yaziyordu. Sebebini sordum ustune gittigimde yorgunum dedi ciddi kavga ettik basta durust davranmadigi icin.

Dayanamadim 2 ay sonra son verdim, tek bir mesajla helallestik hic yapma gitme de demedi. Ertesi gunden itibaren arkadaslariyla gezdi tozdu resimler atti tabi ben cok uzuluyorum.

Bi süre sonra bende toparladim bu sefer onun kafasina tas dustu. Aylarca pesimden kostu gece yarilari camimin onune geldi inanmadim her seferinde kovdum.

Sonra sonra kazandi geri kalbimi bende seviyordum zaten. Bir iki ay sonra bas basa kaldik hic birakmadan uzun uzun sarildi bana, bensiz gecen gunlerini anlatti gozleri doldu defalarca. O 6 aylik aradan sonra herşey daha iyi oldu beni sevdigine inandim ve su an da evliyiz ne istesem yapiyor. Biraz uzun oldu.
Okurken ben yazdim sandim bir an , ( çok az kısmı degisik olsa da ) bu kadar mi benzerlik olur 🙄
Allah mutlulugunuzu daim etsin ❤

İlişkide bir kez ayrılık girdi mi araya sonrasında dikiş tutmuyor maalesef..
Hep örnek veririm kendimden 4 yılım heba oldu benim..

Benim de son ilişkim ikinci deneyisimiz o geldi.
Geldiğine sevinmiştim cunku oncesinde ben haksizdim biraz aslında.
Ama biz de pek iflah olmadık.Ama bunun ikinciyle alakası yok çok.Biraz yanlış yönettik.. Yada gercekten ikinciyi denememeliydim pismanim acikcasi.Tekrar ayrıldıktan sonra ne önemi var şans vermenin.

Bence ilişkinizin geneli iyi gidiyor ve inatlaşma gibi bir durumdan ayrıldıysanız, şans verin derim ben :))

Merhabalar,
Uzun süreli bir ilişkim vardı. Her şey çok güzel gidiyor zannederken tek bir kavgayla ilişkiyi toparlayamaz hale geldik. Yapmam gereken her şeyi yaptım, sorunumuz varsa çözelim istedim o yüzden de en ufak pişmanlığım veya hani keşke şöyle yapsaydım dediğim bir şey olmadı. Bir müddet ayrıldık, terkedildiğim için asla ne aradım ne sordum. Gurur yaptım,çevremde herkes ayrıldığımıza şaşırıp "ara bir şans daha ver, barışın" vs derken çok kırıldığım için sessiz kaldım.

Şimdi tekrar benimle görüşmek istiyor. Ayrıldığımız süre içinde beni unutamamış, yaptığı hatalar yüzünden bana karşı çok mahcup. Arada aldatma ya da yüz kızartıcı herhangi bir şey yok.

Ne dersiniz, ikinci şansı siz olsanız verir misiniz veya ikinci şans verildiğinde bir ilişki toparlanabilir mi, eski tat yerine gelir mi?
Ben ikinci şansı vermem bir müddet ayrı kaldık diyorsunuz o zaman zarfında nerdeymiş ne yapmış neden ayrılmış seven sevdiğinden heleki uzun bi ilişkide hemen vazgeçmez ben tekrar güvenenem gitti gezdi baktı hoşuna giden birini bulunmadı elinin altındaki en iyi alternatiftiniz döndü geldi ya o ayrılık zamanında kendine göre birini bulsaydı hoşnut olduğu bi ilişki içinde olsaydı acaba tekrar döner gelirmiydi

Ne kadar süre ayrı kaldınız.. Sen seviyor musun?O ne diyor?Olay neydi kısaca cevap verebilirsen?
Benzer şey ben de yaşadım yaşayacağım gibi.
Olayı da bilmiyoruz ama içinden geleni dinle .O sans verilebilir seviyorsan..
Sevip sevmeme meselesi değil, bende güven kalmadı, ya tekrar terk ederse diyorum ben. Klasik sebeplerle bir tartışma yaşadık, kendi sıkıntılarının arasında biz tartışınca ilişkiden bunaldığını mutlu olmadığını söyledi. Hal böyle olunca ben tartıştım ve ilişkimi kestim, sonra bu cümlelerine çok pişman oldu, sinir anında söyledim ben kendimde değilim, böyle hissetmiyorum aslında ama psikolojim çok kötü nolur yanlış anlama dedi vs vs....
Bizim meselemiz bu cümleler değil ama tabiki, ben kırgınlığımı anlatmaya çalışıyorum. Öte yandan kötü biri olsaydı kestirip atardım, hayatıma çok artısı oldu. Bu yüzden de ekstra şaşkınım ve kırgınım. Öncelikle şans vermek değil de yüz yüze görüştüğüm zaman bütün nefretimi kusmak geliyor içimden. O şansı hak etmesi için güvenimi kazanması lazım.

Ben ikinci şansı vermem bir müddet ayrı kaldık diyorsunuz o zaman zarfında nerdeymiş ne yapmış neden ayrılmış seven sevdiğinden heleki uzun bi ilişkide hemen vazgeçmez ben tekrar güvenenem gitti gezdi baktı hoşuna giden birini bulunmadı elinin altındaki en iyi alternatiftiniz döndü geldi ya o ayrılık zamanında kendine göre birini bulsaydı hoşnut olduğu bi ilişki içinde olsaydı acaba tekrar döner gelirmiydi
Kimseyle ilişkisi olmamış

Benim de vardı böyle ilişkim boş yere bitmişti. Aradım geri barıştık. Ee ne oldu 5 ay sonra yine bitti yine terk etti.
Benim için mücadele etmeyen, pes eden insanla bir daha ne yapayım. Bir daha terk etmeyeceği ne malum. Ben yerinizde olsam şans vermezdim daha önce verip pişman olanlardanım

Ya aslında uzulduguyle kalsin nalet herifler diyeceğimde bosver içinde kalmasın bazen bir çılgınlıkta yapmak lazım yada yapmamak ya kabul etmeyip içinde ölene kadar bir ukte olarak kalacaksin yada devam edip birgun ayrildiktan sonra iyikide daha fazla devam etmemisim dedirteceksin tercih senin :)

3. Secenegi soylemedim yada twkrar deneyip evlenip mutku mesut olacaksiniz :D

Ben ilk tercihten yanayim :)

Benim de vardı böyle ilişkim boş yere bitmişti. Aradım geri barıştık. Ee ne oldu 5 ay sonra yine bitti yine terk etti.
Benim için mücadele etmeyen, pes eden insanla bir daha ne yapayım. Bir daha terk etmeyeceği ne malum. Ben yerinizde olsam şans vermezdim daha önce verip pişman olanlardanım
Burda barışmak isteyen, konuşmak isteyen ben değilim kendisi. Bütün bu dediklerinizi bende düşünüyorum o yüzden önce görüşmekte istemedim aslında. Israr edince kabul ettim. Önümüzdeki günlerde görüşeceğiz ama tüm bunları bende yüzüne söyleyeceğim. Benim için mücadele etmeyen insanla bende yapamam aynı şekilde. Ha tek taraflı bir mücadeleden de bahsetmiyorum burda tabi.

2. Şansı vermeden bayağı bi burun sürtmek lazım bence, bi de uzun bi süre fedakarlık yapmamak lazım. Biraz sarsılsın ki değer versin.

Sevgilimin kendi hayatında psikolojik olarak yıprandığı bir dönemde ettik kavgayı. Sebebini açıklamak istemiyorum açıkçası ama üstüne gitmediğimi çok iyi biliyorum, ağırdan alıp kendimi açıklamama rağmen kendi iç dünyasındaki sorunlar yüzünden olay bambaşka yere gitti ve bu ilişkide hiçbir zaman mutlu olmadığını söyledi. Bende de o noktada ipler koptu zaten. Defalarca özür diledi bunun üstüne, hatalı davrandığını farketti ama ben affetmedim. Son zamanlarda çevremden de durumunun kötü olduğunu, beni haksız yere üzdüğü için mutsuz olduğunu çok duydum, sonrasında da kendisi bana ulaştı zaten görüşmek için.
Affetmelisin her insan hata yapar hatalı cümle kullanabilir aldatma güvensizlik gibi belli başlı hatalar yok 2.şansı tabi ki ikiniz de hakediyorsunuz hiç düşünmeyin bile ne güzel hatasını anlamış özür diliyor burada neler okuyoruz hatası olduğu halde zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışanları

Merhabalar,
Uzun süreli bir ilişkim vardı. Her şey çok güzel gidiyor zannederken tek bir kavgayla ilişkiyi toparlayamaz hale geldik. Yapmam gereken her şeyi yaptım, sorunumuz varsa çözelim istedim o yüzden de en ufak pişmanlığım veya hani keşke şöyle yapsaydım dediğim bir şey olmadı. Bir müddet ayrıldık, terkedildiğim için asla ne aradım ne sordum. Gurur yaptım,çevremde herkes ayrıldığımıza şaşırıp "ara bir şans daha ver, barışın" vs derken çok kırıldığım için sessiz kaldım.

Şimdi tekrar benimle görüşmek istiyor. Ayrıldığımız süre içinde beni unutamamış, yaptığı hatalar yüzünden bana karşı çok mahcup. Arada aldatma ya da yüz kızartıcı herhangi bir şey yok.

Ne dersiniz, ikinci şansı siz olsanız verir misiniz veya ikinci şans verildiğinde bir ilişki toparlanabilir mi, eski tat yerine gelir mi?

Aldatma veya şiddet gibi affı olmayan hatalar yoksa, evet.
İnsanız hepimiz ve ufak hataları bazen gereksiz uzatabiliyoruz. Bence herkes 2.şansı hak eder ama 3 şansı asla vermeyin :)

Merhabalar,

iki yılın sonunda ayrıldığım erkek arkadaşıma ikinci bi şansı verdim ve dört yıl sonunda ayrıldık valla unuttum diyorsan baştan alma cidden altından kalkamıyorsun yıllar geçtikçe kopmak zor oluyor.

Sevgilimin kendi hayatında psikolojik olarak yıprandığı bir dönemde ettik kavgayı. Sebebini açıklamak istemiyorum açıkçası ama üstüne gitmediğimi çok iyi biliyorum, ağırdan alıp kendimi açıklamama rağmen kendi iç dünyasındaki sorunlar yüzünden olay bambaşka yere gitti ve bu ilişkide hiçbir zaman mutlu olmadığını söyledi. Bende de o noktada ipler koptu zaten. Defalarca özür diledi bunun üstüne, hatalı davrandığını farketti ama ben affetmedim. Son zamanlarda çevremden de durumunun kötü olduğunu, beni haksız yere üzdüğü için mutsuz olduğunu çok duydum, sonrasında da kendisi bana ulaştı zaten görüşmek için.
Ben olsam tekrar sans vermem boyle bir durumda.

Ben olsam tekrar sans vermem boyle bir durumda.
Ben sinir anında söylenen bu cümle için kırgın değilim sadece. Yok yere terkedildim. Çok uzun bir konu olduğu için ayrıntılarla boğmak istemedim, birde sürekli bu konuları konuşmak yarama tuz basmak gibi oluyor o yüzden çok aşırı açıklamıyorum ama klasik sebepler, tahammülsüzlük belki de bizi yıprattı diyebilirim. Bu söylediği cümle için defalarca özür diledi, aynı hatayı bir daha tekrarlamadı yani böyle gurur kırıcı cümlelerle gelmedi bana bir daha ama ayrılık sebebi olarak ileri sürdüğü şey "psikolojisinin bozukluğuyla beni sürekli üzdüğü için daha fazla ilişkimizi yıpratmak istememesi" ymiş. Çevremdeki herkes bize imrenerek bakardı, çok iyi bir ilişkimiz vardı. Bana söylemediği başka bir şeyler var gibi geliyor bana, daha ciddi bir sebebi var sanki ayrılmamız için ama söyleyemedi diye düşünüyorum. Belki de çevremiz tarafından da böyle iyi bir çift olarak görüldüğümüz için kurtarılabilir olduğumuza inanıyorum. Ama tabi görüştüğüm zaman anlayacağım durumu. Hemen ikinci bir şans vermeyi düşünmüyorum. Israr etmese görüşmeyi de kabul etmezdim zaten.

Back
X