Bir iliskide erkegin triplisi bir ömür boyu cekilir mi?

Merhaba Erkek arkadaşımin alıngan, kırılgan trip atan bir yapisi var ve o durumda küsüyor günlerce soyleniyor.Kirici konusmadigim halde kelimelerimi sectigim halde öyle davranıyor.Cok seviyorum ama bir taraftan da
yoruluyorum tükeniyorum.Çünkü bi süreden sonra çok can sıkıcı oluyor ne yapacam bilmiyorum
Sana tek tavsiyem bu konuyu yüzüne karşı açık açık konuş benim eşim ilk tanıştığımız zamanlarda çok kıskanç ve şakaya bile alınan bir yapıya sahipti kendisine aşık olduğum için sabır ettim baktım kendisi düzelmiyor aldım karşıma rahatsız olduğum tüm sorunları söyledim kendisine ve bu huylarına çeki düzen vermesini söyledim ancak bu şekilde düzeldi yoksa devam ederdi bu şekilde

Sana tek tavsiyem bu konuyu yüzüne karşı açık açık konuş benim eşim ilk tanıştığımız zamanlarda çok kıskanç ve şakaya bile alınan bir yapıya sahipti kendisine aşık olduğum için sabır ettim baktım kendisi düzelmiyor aldım karşıma rahatsız olduğum tüm sorunları söyledim kendisine ve bu huylarına çeki düzen vermesini söyledim ancak bu şekilde düzeldi yoksa devam ederdi bu şekilde
Bilemiyorum ki düzelecek gibime de durmuyor

Canın sıkılıyorsa tüketiyorsa demek ki mutlu değilsin mutlu etmiyor
Sevgililik birbirinize iyi gelmeli gelmiyorsa ne gerek var devam etmeye
Ben yapamazdım şahsen her dakika kelime seçmeye dikkat edeceğim aman kırılıp küsmesin diye uğraşacağım premses mi o
Değil mi? İyi gelmiyor hiç bi sekilde bana çok haklısın

Merhaba Erkek arkadaşımin alıngan, kırılgan trip atan bir yapisi var ve o durumda küsüyor günlerce soyleniyor.Kirici konusmadigim halde kelimelerimi sectigim halde öyle davranıyor.Cok seviyorum ama bir taraftan da
yoruluyorum tükeniyorum.Çünkü bi süreden sonra çok can sıkıcı oluyor ne yapacam bilmiyorum
Sorunun cevabı mesajda mevcut bu seni yer bitirir tükenirsin :)
Mıy mıy erkek çekilmez, tamam kaba saba olmasın da bu kadarında kadın bile çekilmiyor erkek hiç çekilmez

İçinde rahat hissettiğin seni sarıp sarmalayan bir ilişki yaşayınca anlıyorsun böyle sorunlu ilişkinin baştan hata olduğunu. En kısa sürede gönlünce bir ilişki yaşamanız dileğiyle
İnşallah çok teşekkür ederim sanirim sevgi de kalmıyor yorulduktan sonra

Evlenince 10 ile çarp .. 40 milyon erkeğin yaşadığı ülkemde 1 tane miymiyla ömür gecmez

Kocmda biraz böyle, o tripli evde geziyor ben tınlamıyorum. 1-2 gün bende onunla konuşmuyorum. Alıştım hatta bu konuşmamalar iyi geliyor. Ama siz takan biriyseniz olmaz. Söylemeye gelince o söylenir ama ben genelde dinlemem. Abartınca söylenip bağırıyorum susuyor o zaman.

Arkana bakmadan kaç .

Başlığa istinaden, Erkeğin cimrisi ve prensesi bırak bi ömür bir saniye çekilmez..

Trip atan erkek gitsin oje de sürsün etek de giysin.

Çekilmez..çok zorlar, yorar, tüketir..

Back
X