Aynen emek falan dinlemeyeceksin çünkü vallahi yoruluyorsun sogguyorsun artıkCanım benim böyle insanla ömür geçer mi? Ne yapacaksın çok basit kapı şurada deyip yolcu edeceksin. Bu kadar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen emek falan dinlemeyeceksin çünkü vallahi yoruluyorsun sogguyorsun artıkCanım benim böyle insanla ömür geçer mi? Ne yapacaksın çok basit kapı şurada deyip yolcu edeceksin. Bu kadar.
Doğru diyorsun zaten dayanamıyorum artik psikolojim bozulduErkegin tribi hic cekilmez sal gitsin iletisimi kapali bi herifin neye cirpinacaksin anca kendine yazik edersin vallahi
Sana tek tavsiyem bu konuyu yüzüne karşı açık açık konuş benim eşim ilk tanıştığımız zamanlarda çok kıskanç ve şakaya bile alınan bir yapıya sahipti kendisine aşık olduğum için sabır ettim baktım kendisi düzelmiyor aldım karşıma rahatsız olduğum tüm sorunları söyledim kendisine ve bu huylarına çeki düzen vermesini söyledim ancak bu şekilde düzeldi yoksa devam ederdi bu şekildeMerhaba Erkek arkadaşımin alıngan, kırılgan trip atan bir yapisi var ve o durumda küsüyor günlerce soyleniyor.Kirici konusmadigim halde kelimelerimi sectigim halde öyle davranıyor.Cok seviyorum ama bir taraftan da
yoruluyorum tükeniyorum.Çünkü bi süreden sonra çok can sıkıcı oluyor ne yapacam bilmiyorum
Bilemiyorum ki düzelecek gibime de durmuyorSana tek tavsiyem bu konuyu yüzüne karşı açık açık konuş benim eşim ilk tanıştığımız zamanlarda çok kıskanç ve şakaya bile alınan bir yapıya sahipti kendisine aşık olduğum için sabır ettim baktım kendisi düzelmiyor aldım karşıma rahatsız olduğum tüm sorunları söyledim kendisine ve bu huylarına çeki düzen vermesini söyledim ancak bu şekilde düzeldi yoksa devam ederdi bu şekilde
Değil mi? İyi gelmiyor hiç bi sekilde bana çok haklısınCanın sıkılıyorsa tüketiyorsa demek ki mutlu değilsin mutlu etmiyor
Sevgililik birbirinize iyi gelmeli gelmiyorsa ne gerek var devam etmeye
Ben yapamazdım şahsen her dakika kelime seçmeye dikkat edeceğim aman kırılıp küsmesin diye uğraşacağım premses mi o
Değil mi? İyi gelmiyor hiç bi sekilde bana çok haklısın
Sorunun cevabı mesajda mevcut bu seni yer bitirir tükenirsin :)Merhaba Erkek arkadaşımin alıngan, kırılgan trip atan bir yapisi var ve o durumda küsüyor günlerce soyleniyor.Kirici konusmadigim halde kelimelerimi sectigim halde öyle davranıyor.Cok seviyorum ama bir taraftan da
yoruluyorum tükeniyorum.Çünkü bi süreden sonra çok can sıkıcı oluyor ne yapacam bilmiyorum
İnşallah çok teşekkür ederim sanirim sevgi de kalmıyor yorulduktan sonraİçinde rahat hissettiğin seni sarıp sarmalayan bir ilişki yaşayınca anlıyorsun böyle sorunlu ilişkinin baştan hata olduğunu. En kısa sürede gönlünce bir ilişki yaşamanız dileğiyle
Evlenince 10 ile çarp .. 40 milyon erkeğin yaşadığı ülkemde 1 tane miymiyla ömür gecmezMerhaba Erkek arkadaşımin alıngan, kırılgan trip atan bir yapisi var ve o durumda küsüyor günlerce soyleniyor.Kirici konusmadigim halde kelimelerimi sectigim halde öyle davranıyor.Cok seviyorum ama bir taraftan da
Aynen yeri geliyordu miy miy gibi yeri geliyor kaba davranıyor ortası yok bu adamın. Psikolojik sorunları var ve benim de psikolojimi bozacak artıkEvlenince 10 ile çarp .. 40 milyon erkeğin yaşadığı ülkemde 1 tane miymiyla ömür gecmez
Arkana bakmadan kaç .Merhaba Erkek arkadaşımin alıngan, kırılgan trip atan bir yapisi var ve o durumda küsüyor günlerce soyleniyor.Kirici konusmadigim halde kelimelerimi sectigim halde öyle davranıyor.Cok seviyorum ama bir taraftan da
Başlığa istinaden, Erkeğin cimrisi ve prensesi bırak bi ömür bir saniye çekilmez..Merhaba Erkek arkadaşımin alıngan, kırılgan trip atan bir yapisi var ve o durumda küsüyor günlerce soyleniyor.Kirici konusmadigim halde kelimelerimi sectigim halde öyle davranıyor.Cok seviyorum ama bir taraftan da
Aynen sevgi de bı yere kadar oluyormus onu anladimNeden cekesin ki…
Çekilmez..çok zorlar, yorar, tüketir..Merhaba Erkek arkadaşımin alıngan, kırılgan trip atan bir yapisi var ve o durumda küsüyor günlerce soyleniyor.Kirici konusmadigim halde kelimelerimi sectigim halde öyle davranıyor.Cok seviyorum ama bir taraftan da