- 19 Mart 2013
- 3.522
- 2.160
- 248
diğer üyeliğin adı nedir asumaralKonun gercek olabilir ama senin iki üyeliğin var.kendi kendine destek veriyorsun..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
diğer üyeliğin adı nedir asumaralKonun gercek olabilir ama senin iki üyeliğin var.kendi kendine destek veriyorsun..
Yazmis ya gormedin mi?konu sahibine yapilan yorumu ustune alip diger uyeliginden cevap yazmis.diğer üyeliğin adı nedir asumaral
bakiim bi, sayfaları atlayarak gidiyorum daYazmis ya gormedin mi?konu sahibine yapilan yorumu ustune alip diger uyeliginden cevap yazmis.
Teşekkürler,Evet her evlilik bir imtihandan geçer bu duruma göre değişir..
Rabbim kimi neye göre sınıyor bunu bilemeyiz..
Belki seni sınıyor eşine karşı, belkide eşini sınıyor sana karşı..
Karşılıklı konuşup anlaşıp eşinle ortak bi yol bulmak size düşüyor..
Yuva yıkılacaksada yine karşılıklı anlaşılıp ortak yol bularak iyi bir şekilde ayrılmayı öneriyor dinimiz..
Konunu sonuna kadar okumadım ama yuvanla ilgili biraz daha açıklayıcı olabilirsen bizde sana daha açıklayıcı oluruz..
Yazmis ya gormedin mi?konu sahibine yapilan yorumu ustune alip diger uyeliginden cevap yazmis.
bakiim bi, sayfaları atlayarak gidiyorum da
Sekerim yanlis bakmisin o zaman,
Kime nereye baktin?
Cocugu neden babaya vereyim.
Sacmalamisin
Senin tedaviye ihtiyacin var
Şüpheci mi?Evet pot kırıldı :)
Ama olayı başlatan kişilerin bu kadar şüpheci olduğuna şaşırmış durumdayım.
Mavisimherseyim isimli üye zaten çok şaşırmış bir şekilde "ne çocuğu ne bırakması?"yazmış.Şüpheci mi?
Yukarıdaki mesajı okuyunca ne düşünmeliyiz sen söyle.
Ayni seyleri bende yasadim canim, cünkü Anne kiskaniyordu oglundan.Biz bu dünyaya neden geldik?
Sinav icin.
Sadece cennetde hersey dört dörtlük.
Bu dünyada insanlar ya esiyla, ya cocuguyla yada Anne babasiyla sinav olur.
Dertsiz insan yoktur.
Annem herzaman der, daha iyisi karsina cikicagi nerden belli?!
Cokta hakli.
Arkadaslarin dedigi gibi siddet, aldatma ve kumar yoksa cocugun icin dayanican, cagreyi allahta arican.
Bol bol dua et ki düzelsin esin.
Allah Islah etsin.
Arkadaşım benim sana yazdığım mesajı mı üstüne alındı bu arkadaş?Mavisimherseyim isimli üye zaten çok şaşırmış bir şekilde "ne çocuğu ne bırakması?"yazmış.
Yani onunla alakası olmadığı belli,yanlış anlama
Ben açık açık yazdım çocuğun velayetini babasına bırakmak istiyorum diye.
enteresan yemin ederim,"Mavişim herşeyim birtanecim"'den de bir daha ses çıkmaması ne kadar enteresan...
![]()
AynenArkadaşım benim sana yazdığım mesajı mı üstüne alındı bu arkadaş?
Niye alındı ki?
Onu mu alıntıladım ben.
Orda duracaksın.enteresan yemin ederim,
sizin kafayla düşünmeye başlayacam sonunda..
biraz ortalığı karıştırayım diye düşünen biri olabilir mi?
yada parkon'un haksız ithamını görmeden çıkış yapmış olabilir siteden