• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir imzayla başladı , bir imzayla bitti.

Farkında mısınız hala bana baktı yalnızdı kimse yanında yoktu falan gibi şeylerle avutuyorsunz kendinizi ben gülüyordum falan filan siz ona bakmışsınız ki onun size baktığını görmüşsünüz, çıkışta da o kalabalıkta onu görmüşsünüz gözlerinin aradığını farketmişsiniz bunların hepsi beni seviyor yalnız pişman demenin bir başka şekli. Boşanmak her türlü kötüdür. Artık yolunuza bakın ve unutun olmamış olmaz.

Bundan sonra ini çok çok mutlu huzurlu bi hayatınız olur . Allahım herşeyi gönlünüze göre versin inş ...
Hayirlisi olsun,insallah cok mutlu olursunuz bundan sonra
ALLAH yolunu acsın hayırlısı demek lazım ugrasmıssın eski konularına göre.
çok teşekkürler kizlar , desteğiniz sayesinde ayaktayım inanın , sizleri göremesem de burdaki desteğiniz , varlığınız yeter bana , hep mutlu olun inşallah

Evet kizlar boşandım ,bitti her şey .
Dediginiz gibi yaptim ,Giyindim suslendim , makyajımı yaptim ince topuklularimi giydim gittim.
İçim çok huzurluydu , mutluydum neden bilmiyordum ama içim çok rahattı .
Onu geçen hafta da gördüğüm icin ne hissedeceğimi daha iyi biliyordum .
Geçen hafta 40 gün sonra onu ilk defa gördüğümde hıçkırıklara bogulmustum onu hala seviyordum .
İyi ki onu duruşma öncesi görmüştüm , ilk defa duruşmada görmüş olsaydım herhalde dayanamazdım .
Bu bir hafta boyunca düşündüm." üzülme bunu o ve ailesi istedi , sen elinden gelenin fazlasını yaptın" diye kendimi ikna ettim .

Neyse sıramızı beklerken o ve avukatı geldi , kimse yoktu yaninda .
Ben , erkek kardeşim ve babam yan yana oturmuş konuşup gülüsuyoruz , o ise tek başına karşıya geçip oturdu (çok sevdiği annesi , kardeşleri yoktu her zamanki gibi tekti . Yaninda olan ben de yoktum ) , eline telefonu alıp kurcaladı her zamanki gibi .
fark ettirmeden göz ucuyla bakıyordum bana bakıyordu .

İçeri girdik kardi karsiya oturduk hic mi hic bakmadım ona , sadece yüzümde bir gülümsemeyle hakime hanıma bakıp dediklerini onaylıyordum .( simdi diyorum keske suratına bakıp gülümsesemiydim , nasıl kivrandigini görsemiydim, )
İmzayı ilk o atip çıktı ben de ardından çıktım , hemen annesini aradı haber verdi ,ben ona bakiyordum tabi o beni görmüyordu çünkü çok kalabalıktı .

Durmadan ardına bakıyordu ama beni görmüyordu .bir ara karşıya geçerken beni fark etti durdu arkamdan baktı .
Biz arabamıza doğru giderken o hala bana bakıyordu .
Dimdik durdum allahım bana güç Vermişti , ağlamadım , suratımda aksine anlam veremediğim bir gülümseme yayılmıştı .
Böylece bir sayfayı daha kapattım , çok çırpındım bitmesin diye ama ikimize de kıydı en çok da kendine kıydı , bir başına bu hayatta yasayacak , yazik çok yazık etti kendine .

oh be kuzum içim rahat etti aferin sana canım benim... nasıl içim rahatladı bir bilsen. kuyruğunu kıstırdı işte...direkt annesini araması bile her şeyi gösteriyor. "alın işte dediğiniz yaptım" der gibi.

bundan sonra çok mutlu olacaksın canım...eminim buna. bir gün gelecek bunları yaşamamış gibi olacaksın.

her zaman yanındayım

Çok geçmiş olsun. Her şey daha güzel olacak, artık önünüze bakma zamanı. Onu pişman mı diye takip etmeyin, yoksa önünüze bakamazsınız. Gemileri yaktık, bitti diye düşünün. Geçmiş olsun tekrar.

Malesef eşiniz ailesi ve sizin aranızda dengeyi kuramamıs ve siz de bu ilişkide yalnız kalmıssınız.Annesi agır basmıs ve eşiniz arada kalma durumuna cok da fazla tahammül edemeyip bosanma yolunu secmişsiniz.Sizin adınıza üzüldüğüm tek sey bu evliliklte ki tüp bebek tedavisi için verdiğiniz emek onun dısında umarım sizin degerinizi anlayacak sizi istediğiniz gibi sevip sarıp sarmalayacak biri karsınıza cıkar ve bu yasananları size unutturur.
amin canim çok tesekkur ederim , çok guzel anlatmissin içimde olduğum durumu , sanki bunlara şahit olmuş gibi .

Allah hakkinda hayirlisi versin canim... bir kapi kapanir, bir digeri acilir.. bakalim bundan sonra hayat neler cikaracak karsina. Her zaman dik dur, utanilacak hicbir sey yapmadin, en azindan bunun rahatligiyla alnin acik bir sekilde yasayabilirsin. Annenin evinde mi yasayacaksin?
ne guzel insanlarsiniz ya allah razi olsun sizden iyi ki varsiniz , yok canim ayrı eve geçeceğim .
Erkek kardeşimde kalıyorum , ailemle kalMiyorum bu duruma alışmasınlar diye çünkü babam ayrı kalmamı istemiyor akli kalıyor hak veriyorum ama simdi gelip tekrar onlarla kalamam.
Bu hafta kredi çekip ev alacağım eşyalarım var eksik olan beyaz eşyalar onlari da babam , abim ablam ev hediyesi olarak alıyorlar.
Ben zaten çalışıyorum öğretmenim ,işim var

bir başına bu hayatta yasayacak , yazik çok yazık etti kendine .

Hayırlı olsun hakkında. İnşallah daha güzel olur her şey..

Motivasyonunu düşürmek istemem ama şu cümlene yazmadan edemedim. Evliliğinize kıydı ama kendine kıymış sayılmaz. Onu bir süre daha çekecek başka birini bulur evlenir nasıl olsa.. Kendini bu şekilde şartlandırma evlilik haberini alırsan kötü olma ileride.. :KK50:

bende boşandığımda aynı şeyi düşünmüştüm.
bir evet ve imzayla başlayıp boşanmak istiyor musun sorusuna da bir evet ve imzayla bitiriyorsun..
Hayat.. Benim o gün yaşadıklarımla aynı şeyi yaşamışsınız..
Bende çok güçlü durmuştum..Dönüş yolunda gözyaşlarımla attım içimde ne kaldıysa..
hic ağlamadım , dönüş yılında da ağlamadım, kanatlarım vardi sanki hafiflemiştim , taa ki gelip uyudum bir arkadaşım durumumda paylaştığım yazıyı görmüş aradı bisey yoktur inşallah , boşandım dedim ,ağlamaya basladi kendini tutamayıp o zaman benim de gözümden yaslar boşaldı :((
Onun icin ağlamayacaktım ama bir hakkım vardi hala

sağol kuzum , daha mutlu olur muyum sahiden , gerçekten elimden geleni yaptim mi , ben dağıtmadım degil mi yuvamı konularımı biliyorsun az çok .
valla sen çok bile sabretmişsin.
çünkü gözün körmüş.

ayrıca bu evliliği o bitirdi, ailene söyleyen o oldu hatırlarsan.

o yüzden hiç tasalanma.

Allah çok iyilerle karşılaştırsın seni.

Son düzenleme:
hayırlısı olsun doğru olanı yapmıssın
aynılarını yasadım
bosanacagım zaman mesaj atmıstım ona
mahkemeye bari tek gel ben tek geleceğim diye
ben tek gittim ama o amcası ve kuzenlerını getırmıstı :KK70:

O anı yasadım sımdı okuyunca

hayatta bir basına yasar dıye düşünme canım.
o da evlenecek yuva kuracak sen de evlenecek yuva kuracaksın
ama ıkınız için de zamanı var.
hayırlısı canim benim , elbet tek başına kalmaz. onu ben biliyorum asosyal bir insan , benimle birlikte toplum içine çıktı , ev gezmesi bile bilmezdi , tekrar kabuğuna çekilecek .

gecmis olsun.

kendine yazik edip etmememis olmasi bundan sonra seni ilgilendirmiyor. onun yanliz gelmis olmasi bilmem naapmasida seni ilgilendirmiyor. onunla alakali hicbirsey seni ilgilendirmiyor, ilgilendirmesin.

bundan sonra hayatinda sana ciddi anlamda deger verecek insanlarin yer almasini dilerim insallah. mutlu ol :))
bana Boyle sert yorumlar lazim sanırım :)) basta okuyunca ne diyor bu dedim ama aslında haklisin artik o beni hic ilgilendirmemeli ama galiba onu hala seviyorum içimdeki bu sevgiyi bitirmeliyim o zaman onunla alakalı hic bir şey beni acitmayacak.
Teşekkürler inşallah :))

hayırlısı canim benim , elbet tek başına kalmaz. onu ben biliyorum asosyal bir insan , benimle birlikte toplum içine çıktı , ev gezmesi bile bilmezdi , tekrar kabuğuna çekilecek .
biliyorsun biz de aile yüzünden ayrıldık
benim eski eşim benden ayrılınca içip içip denize atlıyormus:)
herkese biz ayrılmamalıydık dıyormus
erkekler acılarını sonradan yasıyorlar, kadınlar da evliyken
kadınlar bosanınca rahatlıyorlar, erkekler bellı bır süre surunuyorlar.

sana soylemıs mıydım bılmıyorum ama benım eski eşim yan apartmanımda yasıyor suanda
ben de evlendım ondan snr .

ben de hep derdım annesi ile çürüyecek diye ama adam evlenmıs hatta suanda sanırım 7 aylık bebeği bile var.

bazen görüyorum karısı ve bebeği ile

sen en doğrusunu yaptın ,umarım hayat sana bundan snr hep güzelliker getirir.

Farkında mısınız hala bana baktı yalnızdı kimse yanında yoktu falan gibi şeylerle avutuyorsunz kendinizi ben gülüyordum falan filan siz ona bakmışsınız ki onun size baktığını görmüşsünüz, çıkışta da o kalabalıkta onu görmüşsünüz gözlerinin aradığını farketmişsiniz bunların hepsi beni seviyor yalnız pişman demenin bir başka şekli. Boşanmak her türlü kötüdür. Artık yolunuza bakın ve unutun olmamış olmaz.
hayır yalniz , pişman beni seviyor demedim , göz ucuyla baktığımda fark ettim , sonuçta 2 aydır görmüyorum ve ailesi istedi diye boşandı .
Bir daha karşılaşmayacaz ne halde diye baktım bakmadım demiyorum , onu sevdiğimi de söylüyorum .
Severek ayrıldım .
Pişman olacak gelecek demiyorum da gelse de onunla olmaz .
Tek gelmesi içimi acıttı o duruma düşmesin diye 4 yıl mücadele verdim .
Onun mutlu olması için hep çırpındım .
Bu saatten sonra onunla alakalı konum da olmaz ama deneyimlerimi de paylaşırım .
Teşekküler tavsiye için .
Farkindayim onu düşünen anlatan bir konu olduğunun .

Back
X