• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir imzayla başladı , bir imzayla bitti.

Cnmm yaaa bak hemen bitiyor dedigin gibi ama sonrasinda ya ben yuvami nie dagittim ben ortaliklarda mi kaldim benim evim vardi kocam vardi ben simdi bi basimayim diye dusunuyosun ben yaz basi bosandim sonrasinda tatile gittim falan ve hep kendimi öksüz hisettim dedigin gibi sanki başı boş kalmisim gibi hisettim. Ben de ogretmenim simdi geri ayni sehirdeyiz birkac defa gorustuk dayanamiyorum hem onu ostiyorum hem istemiyorum berbat bir kararsizlik icindeyim hem bosandim bitirdim hem geri donme fikri var özgjr hisetmiyorum evde aglayip duruyorum ben de ogretmenim bu sehirden tayin de isteyemiyorum boyle kisilip kaldimmm sanki hic problemimiz yoktu da ben gereksiz bitirmisim hissi var bilinç oyun oynuyor sanki bana delirmek uzereyim
Allah yardımcin olsun.gönlüne ferahlık versin insAllah

cnm ya benim daha 2 yilim var burda kalmak zorundayim 3 yıl şartından dolayı ama bir kapı açar insalah Allah ben de ailemin yanina donerim kendim geldim bu sehre evime yakin okulumu biraktjm simdi cok pismanim bir yandan da ondan vazgecemiyorum cok kararliydm inan senin gibiydim ailem sasiyordu nasil vazgectigime herkes şok olmustu simdi ben sasiyorum nasil bosanmisim nasil onsuzlugu goze almisim die bu ara ben baya kötuyum ama guclenirim yeniden degismez cunku o uyumalari o kavgalar yine olacaktir gurur demissin b3nimki de cok gururlu hala demiyor degisecem senin icin diye
Gururlu insan yuvasına sahip çıkar aksine gurursuz bence

Gururlu insan yuvasına sahip çıkar aksine gurursuz bence
Zaten biz gorusuyoruz o istiyor donmemi beni sevdigine de adim gibi eminim o da sevdigimi biliyor buna gurursuzluk denmez onun da zoruna giden seyler var mesela evden eayalarini topladigi gun cok kötü olmus ki hakli kim olsa perisan olur bunlar gururuna dokunuyor bilirim yani kac senelik sevgilim eşimmn ben o kadar kararliydim ki o donemde ona kapi birakmadim ama simdi bu kararliligim yikildi

ne kadar cabalarsan çabala demissin ya
Ben buna inanmadım benim cabamla bir şeyler düzelir sandım ,benim azmim bizi kurtaracak sandım .
Olmadı canim ya , çok yıprandım kurtaramadım bu evliliği

demekki senin tek çabanla olmuyormuş suçlama kendini

evlilik 2 kişiyle yapılıyor onunda çabalaması gerekiyordu

sen üstüne düşen her şeyi yaptın

pişman olma artık

elbet o pişman olacak kimsenin ahı kimsede kalmaz

senin en büyük hatan çok fedakarlık yapman. kesinlikle kendine suç bulma. o da ailesi de seni hakeden insanlar değillermiş.kimse benim gibi alttan almaz diyorsun ya bu gibi insanlara alttan alanlar değil kötüler yarar. kendileri gibi bir kötü kadın bulup mutlu mesut yaşayıp giderler. inşallah sen de kendin gibi iyilerle karşılaşırsın.ama bazen hayat karşımıza yanlış kişileri çıkarıyor işte. yaşadıklarını kader olarak değerlendir. bundan sonrası hakkında hayırlı olsun. asla arkana bakma ve o adamın ve ailesinin adını bile anma. ne yap biliyor musun yarın git bir kursa yazıl. dans olur, dil olur, spor olur. onu düşüneceğine kendinle ilgilen. yepyeni bir hayata başla.

o kadar güzel kelimelerle ifade etmissiniz, belki bazen de kendimizin farkına varıp bilinçaltındaki yanlışlarımızı görmek için bazı şeyleri yaşamamız gerekiyordur. Ben inandığımız şeylerin başımıza geldiğine inaniyorum, kimse boşanmak istemez ama korkar ya boşanırsam....
Her zaman dediğimiz gibi hayat akar gider ve su akar yolunu bulur. HEP GÜLÜMSEYİN, HAYAT KISA.
Çok teşekkür ediyorum.Yaşanmışlıkları yazmak kolay oluyor nispeten... Bildiğim tek şey sizinde dediğiniz gibi herşeyin geçtiği ve güzel günlerin yeniden geldiği...
Sizde dilerim çok mutlu bir ömür yaşayın:)))

Ben tüm kadınların kalbini seveyim yaa.Biz hepimiz ne duygusal varlıklarız.Okurken ağladım diyenler, kendince destek olmaya çalışanlar...Bizi mutlu etmek çok kolay aslında.Keşke erkeklerde azıcık çabalamayı gurur saymasa.
Allah yolunuzu açık etsin.

Ben de cok uzuldum okurken icim parcalandi.tipki okudugumuz kitaptaki kahramanlar gibi yerine koyuyoruz kendimizi.hakkinizda hayirlisi olsun insallah.iyi insanlarla karsilasin..

evet öyle olabılır
ama bunlar umrunda olmasın sakın .
sen de emın ol daha ıyı bır evlılık yaparsın ılerıde
ama suanda erken bunları düşünmek için:)

sınıf atlamıs tabi arabası yoktu adam araba almış, şirketinde terfi etmiş müdür olmus
Giyim kuşamı ona göre değişmiş.
Ben 4 yıl ugrastım mesela düğüne giderken kumaş takım giysin isterdim kotla ısrar ederdi adam.
Şimdi bakıyorum adam hep ntakım giyiyor gecen hatta eve giderken gordum ütücüye ggömlek vermiş elinde gömleklerle eve gecıyordu karısına ütü de yaptırmıyor beyimiz :KK70:
ben mesela adamı tatile götüremezdim tatil yerıne annesıne gidip orda köyde kalmamızı ısterdı
adam simdi tatillere giidyor eşine sürprizler falan yapıyor bazen facede bakıyorum:KK70:
Takip etmek onu mutlu gormek uzmuyor mu sizi mutsuz olmasini istemez miydiniz yazinizdaki smile lar gibi komik mi geliyor bu hali merak ettigim icin affedin beni

senin en büyük hatan çok fedakarlık yapman. kesinlikle kendine suç bulma. o da ailesi de seni hakeden insanlar değillermiş.kimse benim gibi alttan almaz diyorsun ya bu gibi insanlara alttan alanlar değil kötüler yarar. kendileri gibi bir kötü kadın bulup mutlu mesut yaşayıp giderler. inşallah sen de kendin gibi iyilerle karşılaşırsın.ama bazen hayat karşımıza yanlış kişileri çıkarıyor işte. yaşadıklarını kader olarak değerlendir. bundan sonrası hakkında hayırlı olsun. asla arkana bakma ve o adamın ve ailesinin adını bile anma. ne yap biliyor musun yarın git bir kursa yazıl. dans olur, dil olur, spor olur. onu düşüneceğine kendinle ilgilen. yepyeni bir hayata başla.
Teşekkürler canim , evet gerçekten fazla geldim onlara .
Ben çalışıyorum zaten tayinim köyde gidip gelene kadar aksam oluyor gündüz fırsat bulamıyorum onu düşünmeye zaten.
Şuan yeni ister istemez nasıl olacak hayatım diye düşünüyorsun .

Evet kizlar boşandım ,bitti her şey .
Dediginiz gibi yaptim ,Giyindim suslendim , makyajımı yaptim ince topuklularimi giydim gittim.
İçim çok huzurluydu , mutluydum neden bilmiyordum ama içim çok rahattı .
Onu geçen hafta da gördüğüm icin ne hissedeceğimi daha iyi biliyordum .
Geçen hafta 40 gün sonra onu ilk defa gördüğümde hıçkırıklara bogulmustum onu hala seviyordum .
İyi ki onu duruşma öncesi görmüştüm , ilk defa duruşmada görmüş olsaydım herhalde dayanamazdım .
Bu bir hafta boyunca düşündüm." üzülme bunu o ve ailesi istedi , sen elinden gelenin fazlasını yaptın" diye kendimi ikna ettim .

Neyse sıramızı beklerken o ve avukatı geldi , kimse yoktu yaninda .
Ben , erkek kardeşim ve babam yan yana oturmuş konuşup gülüsuyoruz , o ise tek başına karşıya geçip oturdu (çok sevdiği annesi , kardeşleri yoktu her zamanki gibi tekti . Yaninda olan ben de yoktum ) , eline telefonu alıp kurcaladı her zamanki gibi .
fark ettirmeden göz ucuyla bakıyordum bana bakıyordu .

İçeri girdik kardi karsiya oturduk hic mi hic bakmadım ona , sadece yüzümde bir gülümsemeyle hakime hanıma bakıp dediklerini onaylıyordum .( simdi diyorum keske suratına bakıp gülümsesemiydim , nasıl kivrandigini görsemiydim, )
İmzayı ilk o atip çıktı ben de ardından çıktım , hemen annesini aradı haber verdi ,ben ona bakiyordum tabi o beni görmüyordu çünkü çok kalabalıktı .

Durmadan ardına bakıyordu ama beni görmüyordu .bir ara karşıya geçerken beni fark etti durdu arkamdan baktı .
Biz arabamıza doğru giderken o hala bana bakıyordu .
Dimdik durdum allahım bana güç Vermişti , ağlamadım , suratımda aksine anlam veremediğim bir gülümseme yayılmıştı .
Böylece bir sayfayı daha kapattım , çok çırpındım bitmesin diye ama ikimize de kıydı en çok da kendine kıydı ,
Cok buyuk aci olms senn icin ama ona daha cok.olmustr ins ardndan bakakaldigina gore senin icinde artik mutllk kapilari acilsin ins cnm

Gülmeyip ne yapsın. Ama şiirden gülmeyi temsilen büyük ihtimal. Adam da sanırım yeni eşi de elinden gitmesin diye insana dönmüş
Tepki amacli degildi yazim yanlis anladiniz sanirim bosanan bi tanidigim eski esi evlenince onu mutlu gormek beni mahvediyor demisti acaba gercekten mi komik geliyor yoksa sinirden mi boyle yazdi ne hissettigini merak ettim ikinci evliliginde kaybetme korkusu dusmus belliki daha temkinli eski eşi

Evet kizlar boşandım ,bitti her şey .
Dediginiz gibi yaptim ,Giyindim suslendim , makyajımı yaptim ince topuklularimi giydim gittim.
İçim çok huzurluydu , mutluydum neden bilmiyordum ama içim çok rahattı .
Onu geçen hafta da gördüğüm icin ne hissedeceğimi daha iyi biliyordum .
Geçen hafta 40 gün sonra onu ilk defa gördüğümde hıçkırıklara bogulmustum onu hala seviyordum .
İyi ki onu duruşma öncesi görmüştüm , ilk defa duruşmada görmüş olsaydım herhalde dayanamazdım .
Bu bir hafta boyunca düşündüm." üzülme bunu o ve ailesi istedi , sen elinden gelenin fazlasını yaptın" diye kendimi ikna ettim .

Neyse sıramızı beklerken o ve avukatı geldi , kimse yoktu yaninda .
Ben , erkek kardeşim ve babam yan yana oturmuş konuşup gülüsuyoruz , o ise tek başına karşıya geçip oturdu (çok sevdiği annesi , kardeşleri yoktu her zamanki gibi tekti . Yaninda olan ben de yoktum ) , eline telefonu alıp kurcaladı her zamanki gibi .
fark ettirmeden göz ucuyla bakıyordum bana bakıyordu .

İçeri girdik kardi karsiya oturduk hic mi hic bakmadım ona , sadece yüzümde bir gülümsemeyle hakime hanıma bakıp dediklerini onaylıyordum .( simdi diyorum keske suratına bakıp gülümsesemiydim , nasıl kivrandigini görsemiydim, )
İmzayı ilk o atip çıktı ben de ardından çıktım , hemen annesini aradı haber verdi ,ben ona bakiyordum tabi o beni görmüyordu çünkü çok kalabalıktı .

Durmadan ardına bakıyordu ama beni görmüyordu .bir ara karşıya geçerken beni fark etti durdu arkamdan baktı .
Biz arabamıza doğru giderken o hala bana bakıyordu .
Dimdik durdum allahım bana güç Vermişti , ağlamadım , suratımda aksine anlam veremediğim bir gülümseme yayılmıştı .
Böylece bir sayfayı daha kapattım , çok çırpındım bitmesin diye ama ikimize de kıydı en çok da kendine kıydı ,
İnşaaallah tez zamanda atlatırsın zor günlerini bir anda bitti kurtulduktan diyoruz bi anda da içimiz acıyor inşaallah çok mutlu olursun..

Okurken gözlerim yaşardı. İnanılmaz üzüldüm. Neden boşandınız ne oldu bilmiyorum ama birbirinizi seviyorken ayrılmış olmanıza çok üzüldüm.

İnşallah bundan sonrası çok güzel olur. Ailenizi de takdir ettim. Yanınızdalar, yaralarınızın çabuk iyileşmesini diliyorum.

Back
X