• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir imzayla başladı , bir imzayla bitti.

Takip etmek onu mutlu gormek uzmuyor mu sizi mutsuz olmasini istemez miydiniz yazinizdaki smile lar gibi komik mi geliyor bu hali merak ettigim icin affedin beni
ben eski eşimi özellikle takıp etmıyorum
çok nadir aklıma gelince faceden bakarım

ben de boşandıktan 4 sene sonra evlendim.
yasadıgım yerden uzaga tasındım , o da evlenınce yasadıgı yerden uzaga tasınıp yan siteme gelmiş.

ben boşanırken zaten cok muytluydum. evliliğimde cok acı cektım tek basıma .
o yuzden boşanınca hersey zaten bıtmıstı benım ıcın
burdakı konu sahibi gibi eski eşimin adam olamayacagını , benim gibi onla kımsenın ugrasmayacagını, hayatının sonuna kadar annesi yanında paslanacagını ve tek asına öleceğini düşünürdüm sadece.
şuanda gördüğümde benim için daha evvel hıc tanımadıgım biri gibi, üzme , kıskanma, mutlu olma gibi hiçbir duyguya sahip değilim.

sadece sasırdıgım noktalar o adamın bu kadar değişmiş olması.

ben sımdıkı eşimi çok sevıyorum
evliliğin ne oldugunu şuanda anlıyorum , eskisine karsı hıcbır duygum yok.

Okurken gözlerim yaşardı. İnanılmaz üzüldüm. Neden boşandınız ne oldu bilmiyorum ama birbirinizi seviyorken ayrılmış olmanıza çok üzüldüm.

İnşallah bundan sonrası çok güzel olur. Ailenizi de takdir ettim. Yanınızdalar, yaralarınızın çabuk iyileşmesini diliyorum.
konu sahibinin üzülecek bir yanı yok ki,
tam aksine takdir etmiş olmanız gerekir
bircok kadının yapamadığı seyı yaptı ve kendısıne uymayan eş ile yollarını ayırdı, bu üzülünülecek bir durum değildir
tam aksine kendine yeni bır hayat kuracak , yenı baslangıclar yapacak

burdakı bırcok kadın gibi sırf evli olmak için evliliğini yürütmedi yani

boşanılmak dısarıdan bakan insanların üzleceği bir durum değildir

lütfen boşanan insanlara üzülerek bakmayın.............................

ben eski eşimi özellikle takıp etmıyorum
çok nadir aklıma gelince faceden bakarım

ben de boşandıktan 4 sene sonra evlendim.
yasadıgım yerden uzaga tasındım , o da evlenınce yasadıgı yerden uzaga tasınıp yan siteme gelmiş.

ben boşanırken zaten cok muytluydum. evliliğimde cok acı cektım tek basıma .
o yuzden boşanınca hersey zaten bıtmıstı benım ıcın
burdakı konu sahibi gibi eski eşimin adam olamayacagını , benim gibi onla kımsenın ugrasmayacagını, hayatının sonuna kadar annesi yanında paslanacagını ve tek asına öleceğini düşünürdüm sadece.
şuanda gördüğümde benim için daha evvel hıc tanımadıgım biri gibi, üzme , kıskanma, mutlu olma gibi hiçbir duyguya sahip değilim.

sadece sasırdıgım noktalar o adamın bu kadar değişmiş olması.

ben sımdıkı eşimi çok sevıyorum
evliliğin ne oldugunu şuanda anlıyorum , eskisine karsı hıcbır duygum yok.

Mutlu olmaniza cok sevindim daim olsun cevremde pek yok bunu basaran ayrildiktan sonra yeniden evlendigi icin hatta eski esinin cocugu oldugu icin uzulen tanidiklarim var mutsuz bir evliligi olan ve bitirmeyi beceremeyen bosanma sonrasi bunlari yasamaktan korkan bir anne olarak yurekten kutluyorum sizi darisi bunu basarmayi cok isteyip basaramayanlara insallah

Mutlu olmaniza cok sevindim daim olsun cevremde pek yok bunu basaran ayrildiktan sonra yeniden evlendigi icin hatta eski esinin cocugu oldugu icin uzulen tanidiklarim var mutsuz bir evliligi olan ve bitirmeyi beceremeyen bosanma sonrasi bunlari yasamaktan korkan bir anne olarak yurekten kutluyorum sizi darisi bunu basarmayi cok isteyip basaramayanlara insallah
hiç üzülmüyorum
hatta sana şöyle soyleyeyelım
bizim eşimle bebeğimiz olmuyor tüp bebekte tedavi görüyoruz ama dedim ya eskisi benim için bir yabancıdan farksız

Hayırlı uğurlu olsun.
Gelmiş geçmiş olsun.
Allahım yolunu açık etsin,hep iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah...

Hersey kader. Cok agir bir dönem olmali. Allah yardimcin olsun. InsAllah sizin degerinizi bilen biri, sizi cok mutlu eden biri, karsiniza cikar.

bende boşandığımda aynı şeyi düşünmüştüm.
bir evet ve imzayla başlayıp boşanmak istiyor musun sorusuna da bir evet ve imzayla bitiriyorsun..
Hayat.. Benim o gün yaşadıklarımla aynı şeyi yaşamışsınız..
Bende çok güçlü durmuştum..Dönüş yolunda gözyaşlarımla attım içimde ne kaldıysa..
Bu konunuzda bahsettiğiniz eşiniz 2.eşiniz mi?

Çok teşekkür ediyorum.Yaşanmışlıkları yazmak kolay oluyor nispeten... Bildiğim tek şey sizinde dediğiniz gibi herşeyin geçtiği ve güzel günlerin yeniden geldiği...
Sizde dilerim çok mutlu bir ömür yaşayın:)))
İnş zor günler geçiriyorum ama geçecek eminim rabbimin bir bildiği vardır. Her serde hayır vardır.

konu sahibinin üzülecek bir yanı yok ki,
tam aksine takdir etmiş olmanız gerekir
bircok kadının yapamadığı seyı yaptı ve kendısıne uymayan eş ile yollarını ayırdı, bu üzülünülecek bir durum değildir
tam aksine kendine yeni bır hayat kuracak , yenı baslangıclar yapacak

burdakı bırcok kadın gibi sırf evli olmak için evliliğini yürütmedi yani

boşanılmak dısarıdan bakan insanların üzleceği bir durum değildir

lütfen boşanan insanlara üzülerek bakmayın.............................
Size sonuna kadar katılıyorum.

Ben de boşanma aşamasındayım. Şu süreçte tecrübe ettiğim kadarıyla insanlar boşanmayı çok kötü birşeymiş gibi algılıyor. Suratlarına bir acıma ifadesi koyarak bakıyorlar ben boşanma sürecimden bahsederken, "Ayyy çok üzüldüm yaaaa" diye teselli etmeye çalışıyorlar ama farkında değiller ben üzülmüyorum :) siz niye üzülüyorsunuz?

Olmayacak şeyi oldurmaya çalışmak, ömrünüzü heba etmekten başka birşey değil. Zaten gidişattan belli oluyor evliliğin nereye varacağı...

Konu sahibi sizi tebrik ediyorum, aldatılmasına veya şiddet görmesine rağmen yalnız ayakları üzerinde durmaya cesaret edemeyip evliliğini sürdürmeye devam eden pek çok hemcinsimize karşın dik duruşunuz için. Yeni hayatınızda başarılar diliyorum :) umarım bundan sonra şansınız açık olur, gerçekten değerinizi bilecek insanlar çıkar karşınıza...

Size sonuna kadar katılıyorum.

Ben de boşanma aşamasındayım. Şu süreçte tecrübe ettiğim kadarıyla insanlar boşanmayı çok kötü birşeymiş gibi algılıyor. Suratlarına bir acıma ifadesi koyarak bakıyorlar ben boşanma sürecimden bahsederken, "Ayyy çok üzüldüm yaaaa" diye teselli etmeye çalışıyorlar ama farkında değiller ben üzülmüyorum :) siz niye üzülüyorsunuz?

Olmayacak şeyi oldurmaya çalışmak, ömrünüzü heba etmekten başka birşey değil. Zaten gidişattan belli oluyor evliliğin nereye varacağı...

Konu sahibi sizi tebrik ediyorum, aldatılmasına veya şiddet görmesine rağmen yalnız ayakları üzerinde durmaya cesaret edemeyip evliliğini sürdürmeye devam eden pek çok hemcinsimize karşın dik duruşunuz için. Yeni hayatınızda başarılar diliyorum :) umarım bundan sonra şansınız açık olur, gerçekten değerinizi bilecek insanlar çıkar karşınıza...
Evet ben bosanma asamasındayken de herkes üzüldü bana
Ben mutlutdum ama insanlar bana üzülüyormus gbi bakıyordu acıyordu falan
:)
Hatta ikinci evliliğimi yapacagım zaman da; nişanlinin da ikinci evliliği dimi dediler:)) yooo onun ilk olucak dediğimde surat ifadelerini görmeni isterdim
Yani insanlar istiyor ki bosanmıs bosanmısla evlensin yoksa mutsuz oluyorlar
Bana seni cocuklıdan baskası almaz diyenler bile oldu
Off gerildim valla bizim insanimiz cok cahil

Ben de sizi tebrik ederim sizin adınıza ğzülmedim sevindim :)
İns daha güzel günleriniz olsun ileride

Evet ben bosanma asamasındayken de herkes üzüldü bana
Ben mutlutdum ama insanlar bana üzülüyormus gbi bakıyordu acıyordu falan
:)
Hatta ikinci evliliğimi yapacagım zaman da; nişanlinin da ikinci evliliği dimi dediler:)) yooo onun ilk olucak dediğimde surat ifadelerini görmeni isterdim
Yani insanlar istiyor ki bosanmıs bosanmısla evlensin yoksa mutsuz oluyorlar
Bana seni cocuklıdan baskası almaz diyenler bile oldu
Off gerildim valla bizim insanimiz cok cahil

Ben de sizi tebrik ederim sizin adınıza ğzülmedim sevindim :)
İns daha güzel günleriniz olsun ileride
Çok teşekkür ederim. Yorumunuzu tebessüm ederek okudum :)

Boşanmış kadın olarak nasıl olurda hiç evlenmemiş bir erkekle evlenebilirsiniz (!) :) tahmin edebiliyorum insanların suratlarındaki ifadeleri:) :) :) boşanmış olunca sanki değerimiz mi düşüyor? Değil mi? Neden hiç evlilik yaşamamış bir insanla evlenemeyelimki:) boşanmadan önceki ben ile boşandıktan sonraki ben arasındaki tek fark yaşanmışlıkların fazlalaşması, hayat tecrübesi kazanmış olmamız. Evlenmeden önce ve evliyken ne kadar değerliysem şuanda o kadar değerliyim.

2nci evliliğinizde mutluluklar dilerim, darısı başıma olsun inşallah ;)

Çok teşekkür ederim. Yorumunuzu tebessüm ederek okudum :)

Boşanmış kadın olarak nasıl olurda hiç evlenmemiş bir erkekle evlenebilirsiniz (!) :) tahmin edebiliyorum insanların suratlarındaki ifadeleri:) :) :) boşanmış olunca sanki değerimiz mi düşüyor? Değil mi? Neden hiç evlilik yaşamamış bir insanla evlenemeyelimki:) boşanmadan önceki ben ile boşandıktan sonraki ben arasındaki tek fark yaşanmışlıkların fazlalaşması, hayat tecrübesi kazanmış olmamız. Evlenmeden önce ve evliyken ne kadar değerliysem şuanda o kadar değerliyim.

2nci evliliğinizde mutluluklar dilerim, darısı başıma olsun inşallah :KK66:
Bence de bosanmıs olmak daha iyi
Tecrübe oluyor cogu anlamda
Hatta ben de hep bosanmıs birisi ile evlenmek isterdim ama kısmetimde yokmus:)
Olur olut herseyin zamanı var kısmetin gelir seni bulur

Bence de bosanmıs olmak daha iyi
Tecrübe oluyor cogu anlamda
Hatta ben de hep bosanmıs birisi ile evlenmek isterdim ama kısmetimde yokmus:)
Olur olut herseyin zamanı var kısmetin gelir seni bulur
Kesinlikle öyle.. İlkinde yaptığımız hataları ikincisinde yapmamaya gayret edeceğiz ve tercihlerimiz ayaklarımız yere daha sağlam basarken yapılmış olacak bundan sonra.

Eşiniz değer veren, kıymet bilen, saygılı, sevgili, anlayışlı olduktan sonra hiiiiç farketmez aslında boşanmış yada bekar olması:)

Back
X