• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir imzayla başladı , bir imzayla bitti.

konu sahibinin üzülecek bir yanı yok ki,
tam aksine takdir etmiş olmanız gerekir
bircok kadının yapamadığı seyı yaptı ve kendısıne uymayan eş ile yollarını ayırdı, bu üzülünülecek bir durum değildir
tam aksine kendine yeni bır hayat kuracak , yenı baslangıclar yapacak

burdakı bırcok kadın gibi sırf evli olmak için evliliğini yürütmedi yani

boşanılmak dısarıdan bakan insanların üzleceği bir durum değildir

lütfen boşanan insanlara üzülerek bakmayın.............................

Sanırım yanlış okudunuz/anladınız. Konu sahibine üzülmedim. Boşanan insanlara da üzülmedim.

Beni evlilik akdinin bitecek duruma gelmesi üzüyor. İnsanların bin bir uğraşla ve hevesle evlenip sonra birbirlerini görmek istemeyecek hale gelmelerine üzülüyorum.

Sevgiler.

Evet kizlar boşandım ,bitti her şey .
Dediginiz gibi yaptim ,Giyindim suslendim , makyajımı yaptim ince topuklularimi giydim gittim.
İçim çok huzurluydu , mutluydum neden bilmiyordum ama içim çok rahattı .
Onu geçen hafta da gördüğüm icin ne hissedeceğimi daha iyi biliyordum .
Geçen hafta 40 gün sonra onu ilk defa gördüğümde hıçkırıklara bogulmustum onu hala seviyordum .
İyi ki onu duruşma öncesi görmüştüm , ilk defa duruşmada görmüş olsaydım herhalde dayanamazdım .
Bu bir hafta boyunca düşündüm." üzülme bunu o ve ailesi istedi , sen elinden gelenin fazlasını yaptın" diye kendimi ikna ettim .

Neyse sıramızı beklerken o ve avukatı geldi , kimse yoktu yaninda .
Ben , erkek kardeşim ve babam yan yana oturmuş konuşup gülüsuyoruz , o ise tek başına karşıya geçip oturdu (çok sevdiği annesi , kardeşleri yoktu her zamanki gibi tekti . Yaninda olan ben de yoktum ) , eline telefonu alıp kurcaladı her zamanki gibi .
fark ettirmeden göz ucuyla bakıyordum bana bakıyordu .

İçeri girdik kardi karsiya oturduk hic mi hic bakmadım ona , sadece yüzümde bir gülümsemeyle hakime hanıma bakıp dediklerini onaylıyordum .( simdi diyorum keske suratına bakıp gülümsesemiydim , nasıl kivrandigini görsemiydim, )
İmzayı ilk o atip çıktı ben de ardından çıktım , hemen annesini aradı haber verdi ,ben ona bakiyordum tabi o beni görmüyordu çünkü çok kalabalıktı .

Durmadan ardına bakıyordu ama beni görmüyordu .bir ara karşıya geçerken beni fark etti durdu arkamdan baktı .
Biz arabamıza doğru giderken o hala bana bakıyordu .
Dimdik durdum allahım bana güç Vermişti , ağlamadım , suratımda aksine anlam veremediğim bir gülümseme yayılmıştı .
Böylece bir sayfayı daha kapattım , çok çırpındım bitmesin diye ama ikimize de kıydı en çok da kendine kıydı ,

içim acıdı:( allah yardımcınız olsun..

bitti , boşandım canim
Herkes kendi yoluna gitti .
Hem çok mutluyum ,hem de yuvam bütün Emeklerime rağmen dağıldı üzgünüm .
İnsan kendiNi boşlukta hissediyor , ayni zamanda özgür olduğunu .
Sürekli birileri seni evliliğinde rahatsız ediyor eşin gibi.
simdi boşandım kafam rahat o alışkanlıkları insan arıyor :)) ilginç degil mi

Back
X