size keyfi boşanma olarak gelebilir ama geçerli sebepleri vardır çünkü o yaşayan kişi evliliği..hayallerine saygı duymasını bekleme sana dogru gelen bir başkasına yanlış gelebilir.eleştiriye eçık olmalısın cnm..bunlar küsmeye degecek şeyler deil bana göre.
ablan boşanmış olabilir, bu keyfi dahi olsa senin karışmaman gereken bir konu. sonuçta bu onun hayatı ve ondan nefret etmeni gerektirmez bana kalırsa.
diğer ablanın hayallerine saygı göstermemesinin canını sıkması doğal, haklısın. ama ondan nefret etmen yine de gerekmiyor bana kalırsa.
aranızda çok mu yaş farkı var?
aileni kaybettiğinde, bir gün kimsesiz kaldığında şu kızdığın günleri bile çok arayacaksın. kıymetini bil derim...
şimdi son yazdığın mesajla onu okuyunca hak verdm tabiki sen çalış o ordaburda yesin tabiki yesn madem ablam size muhtaç olmuş aile olarak sahip çıkcan ama oda tabiki kendini bilcek sanırım sen haksızlığı kaldıramıyon ama yinede bir yardım al derim yoksa psikolejin iyice bozula bilir ve bnlara çok takma ama diğer ablan mesela sana hangi konularda karşıyor merak ettm açıkcah
aşağılıyo ve takıntıklı olduğumu her fırsatta söylüyo ben onunla vakit geçirmrk için plan yaptığımda açık açık benle vakit geçirmekten hoşlanmadığını söylüyo yeterlimi
şimdi son yazdığın mesajla onu okuyunca hak verdm tabiki sen çalış o ordaburda yesin tabiki yesn madem ablam size muhtaç olmuş aile olarak sahip çıkcan ama oda tabiki kendini bilcek sanırım sen haksızlığı kaldıramıyon ama yinede bir yardım al derim yoksa psikolejin iyice bozula bilir ve bnlara çok takma ama diğer ablan mesela sana hangi konularda karşıyor merak ettm açıkcah
aşağılıyo ve takıntıklı olduğumu her fırsatta söylüyo ben onunla vakit geçirmrk için plan yaptığımda açık açık benle vakit geçirmekten hoşlanmadığını söylüyo yeterlimi
biz sana yardımcı olmaya çalışıyoruz da sendeki bu sinirli yanıt vermeler niçin anlayamadım...
bu sinirliliğin de belki sorunların oluşmasında bir nedendir. aynayı biraz da kendine yöneltmelisin.
Arkadaşım birincisi sorunları sen kendin yaratmışsın gibime geldi okuyunca.
Ne demek yani ablam boşandı geldi diye onu tavır almak yaa...Bu herkesin başına gelebilir kimse durup dururken evliliğini bitirmez.Hem sen nasıl onu yargılayabiliyorsun ekmeğini suyunu sen mi veriyorsun arkadaşım ablanın?
Aynı duruma sende düşebilirsin bi gün gelir unutma bunu.Bana biraz kıskançlık duygusu gibi geldi.Anne baba zor durumda kalan çocuklarına el kol açmak zorunda bunu sen yargılayamaazsın.Her ne kadar aynı durum bende olsa kesinlikle annem boşanmamı istemez zaten bende boşanıp da sığıntı durumuna düşmek istemem annemler o konuda biraz usta yani hemen laf etmeye başlarlar başlarına gittim die.ben veya kardeşim farketmez.Pek evlat aşkı yok maddi konularda.Senin ablana destek olman gerekirken bi güzel kıza bi de sen vuruyorsun anladığım kadarıyla.Kendinde yazmışsın sevdiğin arkadaşın bile yokmuş belli sen kendini de sevmiyorsun.İlk önce işe kendini sevmekle başla arkadaşım sonra insan sevgisi oluşur kalbinde öyle umut ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?