Bir insan, annelik güdüsünü tatmin etmek için, birini yaşamak zorunda bırakır mı?

minikmaki

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2015
9
1
39
Bence çok insafsızca yaptığınız.

Başka bir insanı bu saçma sapan dünya'da, çekip gitmenin bile çok zor olduğu bir dünya'da yaşamak zorunda bırakmayı,

hele ki bunu;

en sevimli haliyle, kendi iç güdülerinizi, kendi sevgi ihtiyacınızı tatmin için yapmayı çok çirkin buluyorum.

Ne diyorsunuz?

Bence çok insafsızca yaptığınız.

Başka bir insanı bu saçma sapan dünya'da, çekip gitmenin bile çok zor olduğu bir dünya'da yaşamak zorunda bırakmayı,

hele ki bunu;

en sevimli haliyle, kendi iç güdülerinizi, kendi sevgi ihtiyacınızı tatmin için yapmayı çok çirkin buluyorum.

Ne diyorsunuz?

Nasıl bir mantık ve düşünce ile bu şekilde yorum yapabildiğini ve bizlerden nasıl bir yorum beklediğini anlamakta zorluk çekiyorum.

çocuk yapıp yapmamak senin kararın bu kimseyi ilgilendirmez ama böyle kutsal bir şeyi hele hele canımdan bir parçanın bu dünyada olmasını insafsızlıkla suçlaman şaka gibi.

belli ki yeni bir polemik oluşturmak istiyorsun. Hayırlısı olsun

Hmm,

işte tam da onu diyorum.

Aslinda trolluk can sikintima iyi gelecek gibi olsa da, isin ozunde gercekten anlamak istiyorum.

Insan canindan bir parçaya bunu nasıl yapar?

Hayat sizin icin cok mu kolay? Ya hastalanirsaniz o daha cok kucukken?

Srif yeni bi okul kazanmis gibi, evet bu hafta bu konuyu ogreniyoruz dermissiniz gibi su haftadayiz yazmissiniz.

Tebrikler :S

Psikologa da nasil gideyim, hepsi esit agirlikci, yani kafalari benden yavas calisiyor, beni nasil cozebilir ki :KK43:

Dünyanın kanunu bu insanoğlu bu fıtrat üzerine yaratılmış üremek..
Sen nasıl dünyaya geldin o zaman anan baban..
Senin düşüncenin doğruluk payı olsaydı insan diye bir varlık olmazdi

Dünyanın kanunu bu insanoğlu bu fıtrat üzerine yaratılmış üremek..
Sen nasıl dünyaya geldin o zaman anan baban..
Senin düşüncenin doğruluk payı olsaydı insan diye bir varlık olmazdi

Tesekkur ederim anlayisli yorum icin. Yukarda bebek bekleyen biri, psikologa git demis, bu kafa cocuk yetistirdigi icin ulke, dunya bu halde. Bir yuzeysellik, bir sathiilik...

Ben zaten uremeyin huleyn demiyorum, ama icinizde bi ic sikintisiyla yapin bunu, bi sey becerdiginizi sanarak yapmayin.

Sorunun baslangici beni dunyaya getirdikleri icin ebeveynlerimden hoslanmiyor olmam, cunku hayat hic kolay degil, en azindan bence.

Hos zaten, :) kendimi ayri tutmaya calisarak diyebilirim ki Havva anne baslatti uremeyi, ve cennetten kovuldular, olayin basinda bi yanlislik var.

Kadin cinsi olarak biraz yamuguz yani, ama tabi ki en az ben :cool:

Iste toplum icinde bak evlendi cocugu oldu desinler diye, kocaniza yaranmak icin, kaynananiza yaranmak icin, boyle acili sancili islere kalkismaniz cok tuhaf geliyor.:KK64:

kendin istediğini düşünüp istediğini yapabilir istediğini sorgulayabilirsin. Ama kiamsenin yaptığını insafsızlık ve çirkinlik diye yaftalayamazsın. Eğer ailenle bir sorunun varsa hayatından memnun değilsen bu bizim problemimiz değil. Bunu anne babanla konuşmalısın bu da seni kesmiyorsa yaşamak gibi ölmek de insanların haklarından biri. İnsanların içinde yeşeren umutlarını bu şekilde kirletmeye çalışmaya hakkın yok. Yukarıda hayatından memnun olmadığını söylemişsin zaten eşit ağırlıklı psikologlar kesmiyorsa seni sayısalcı psikiyatristlere git klinik tedavi gerektirebilir durumun.

kendin istediğini düşünüp istediğini yapabilir istediğini sorgulayabilirsin. Ama kiamsenin yaptığını insafsızlık ve çirkinlik diye yaftalayamazsın. Eğer ailenle bir sorunun varsa hayatından memnun değilsen bu bizim problemimiz değil. Bunu anne babanla konuşmalısın bu da seni kesmiyorsa yaşamak gibi ölmek de insanların haklarından biri. İnsanların içinde yeşeren umutlarını bu şekilde kirletmeye çalışmaya hakkın yok. Yukarıda hayatından memnun olmadığını söylemişsin zaten eşit ağırlıklı psikologlar kesmiyorsa seni sayısalcı psikiyatristlere git klinik tedavi gerektirebilir durumun.

bak işte, güçlü olman lazım. Benim gibi bir çocuğun olmayacağını kim garanti edebilir?

Ayrıca bir şeyi kirlettiğimi düşünmüyorum.

Burda herkes birbirinden yardım istiyor.

Ve bu tavrınız, bu yola çıkalı baya olmasına rağmen hala kendinize yeterince güvenmediğinizi,

bir foruma yazan, bir tıp doktoruna görünmesini tavsiye ettiğiniz brinin dediklerinden rahatsız olabilecek kadar dış etkilere açık olduğunuzu gösteriyor.

Son düzenleme:
bak işte, güçlü olman lazım. Benim gibi bir çocuğun olmayacağını kim garanti edebilir?

Ve bu tavrınız, bu yola çıkalı baya olmasına rağmen hala kendinize yeterince güvenmediğinizi,

bir foruma yazan, bir tıp doktoruna görünmesini tavsiye ettiğiniz brinin dediklerinden rahatsız olabilecek kadar dış etkilere açık olduğunuzu gösteriyor.

Ya tamam şimdi stres olurmuşsunuz bebeğiniz düşermiş falan.

Bu yaşıma kadar kimseye bi kötülüğüm dookunmadı şurda iki geyik yapıyım derken ah almayım.

Yanlış forumu trollüyor olabilirim.

senin gibi bir çocuğum olursa bu benim ve çocuğum arasında olan birşey olacağından ne yapacağımda sadece beni ve çocuğumu ilgilendirir. Ve gerçekten bu hayattan memnun olmayan onu dünyaya getirdiğim için beni suçlayan düşüncelere sahipse çocuğum yardım almasını sağlarım hatta hem onun bende benim yardım almamız gerekebilir bu durumda. Ayrıca sizden etkilendiğimden bahsetmişsiniz! Hangi cümlemden çıkardınız bunu. Yeşeren umutları karartmaya çalışmak cumlesiyse kastettiğiniz. Cümleyi dikkatle okumanızı öneririm. Zira orada bir umudu kararttığınızdan değil. Karartmaya çalıştığınızdan yani sapkın amacınızdan bahsediyorum. Ama şurada haklısınız tedaviye ihtiyacı olan biriyle daha fazla konuşup sizin içsel problemlerinizi daha fazla kurcalayıp sizi yormamalıyım. Acil şifalar dilerim.

O yuzden hep hayirli evlat diye dua ederim. Hayirli, saglikli evlat.. :KK66:

X