Bir insan bir başkasına neden gıcık kapar, onunla uğraşır, ona takar?

Haydegidelum1990

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2016
25
19
38
35
Biri bana fena takmış durumda. Sürekli uğraşıyor. Her hareketim batıyor, ne yapsam kötü. Sürekli beni izliyor, bir açığımı bulmak için. Farkediyorum yani. Ve buluyor da. Sonra sürekli bunu başkalarına anlatıyor. Herkesin gözünde beni rezil ediyor. Manyak psikopat gibi birşey. Bunu başka bir kaç kişiye daha yapıyor. Bir insan gerçekten neden tüm enerjisini bir başkasını kötülemek için kullanır. (Bu ara bahsettiğim kişi de bir bayan.)

Yakınınızda bulundurmayın hiçbir şey anlatmayın iletişimi kesin. Aileden biri mi?
Çevremden biri. Eskiden arkadaşımdı şimdi arkadaşlığımı bitirdim. Bu sefer ortak arkadaşlarımız herşeyi ona yetiştiriyor. Kimseye güvenim de kalmadı. İyice yalnızlaştım.

Mutsuz insanlar,mutlu insanları kıskanıyorlar ne yazık ki..kendi ezikliğini başkalarının dedikosuyla tatmin ediyor işte garip ..bırakın ne derse desin..gülün geçin..inanın çıldıracak..

Çevremden biri. Eskiden arkadaşımdı şimdi arkadaşlığımı bitirdim. Bu sefer ortak arkadaşlarımız herşeyi ona yetiştiriyor. Kimseye güvenim de kalmadı. İyice yalnızlaştım.

Ortak arkadaşlarınızı silin o zaman. Kaliteli yalnızlık çok daha iyi

Mutsuz insanlar,mutlu insanları kıskanıyorlar ne yazık ki..kendi ezikliğini başkalarının dedikosuyla tatmin ediyor işte garip ..bırakın ne derse desin..gülün geçin..inanın çıldıracak..
Yani işin aslı bana da onlar çok mutluymuş gibi geliyor. Ben iyice herkesten kendimi çektim. Ortalık buna ve arkadaşlarına kaldı.

benim de manyak bir akrabam var hayatımda karıncayı bile incitmemişimdir , gördüğü anda laf sokar, kırışıklıkların çıkmış, zayıflamışsın, çökmüşsün seni kim napsın gibi.
cevap veremiyorum çünkü asla seviyesizleşemiyorum, öyle bir mod koymamış yaradan, böyle durunca da kendi kendimi yiyorum rüyalarıma giriyor.
kendisinden her açıdan çok daha iyi durumda olmama rağmen beni eziyor resmen.

Aynen ya. Aynısı oluyor. Durup dururken çarpık bacakların var diyor mesela. Herkesin ortasında. Niye böyle diyorsun diyince de işte ben de öyleyim bilmem ne, kötü niyetle söylemedim diyor.

Başka insanların kusur ve başarısızlığından nemalana bi tip işte. En iyi çözüm dişe diş göze göz olmaktır. Ama yapacak karakterde değilseniz yeni iş yeni insanlar derim. Böyle mutsuz hayat geçmez. Ben mesela böyle insanlara çakarım lafı dili içine kaçar yaklaşmaz bi daha yanıma. Ama siz öyle biri değilsiniz sanırım. Mesela çok alıngansın arkandan söylendim diyince iyi niyetle gıybet yaptın yani gıybet kraliçesi derdim ben sonra da eklerdim tahtan indirmemi istemiyorsan yerini bil herşeye burnunu sokma. Bazı insanlar normal sohbet edemezler sadece başkasını konuşup çekiştirerek iletişim kurarlar. Sizin böyle insanlara ihtiyacınız yok. Hendinize yeni dostlar ve hobiler edinin.

Benim gibi yapın: O arkadaş çevre ile tamamen ilişkinizi kesin. Madem cenelerini tutmasını bilmiyorlar. Kaliteli yalnızlık, kalitesiz kalabalıktan her zaman iyidir

Kıskanıyordur, net.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…