- 9 Mayıs 2016
- 25
- 19
- 38
- 35
- Konu Sahibi Haydegidelum1990
-
Sordum. Ben çok alıngan mışım, yüzüme söyleyemiyormuş hatalarımı. Ondan dolayı arkamdan konuşuyormuş.Gidip kendisine sorsanız ? Daha iyi olmaz mı ?
Çevremden biri. Eskiden arkadaşımdı şimdi arkadaşlığımı bitirdim. Bu sefer ortak arkadaşlarımız herşeyi ona yetiştiriyor. Kimseye güvenim de kalmadı. İyice yalnızlaştım.Yakınınızda bulundurmayın hiçbir şey anlatmayın iletişimi kesin. Aileden biri mi?
Yuh yani. Açıklamaya gel.Sordum. Ben çok alıngan mışım, yüzüme söyleyemiyormuş hatalarımı. Ondan dolayı arkamdan konuşuyormuş.
Benim hatalarımdan sananee diyebilirsiniz bence.Sordum. Ben çok alıngan mışım, yüzüme söyleyemiyormuş hatalarımı. Ondan dolayı arkamdan konuşuyormuş.
Çevremden biri. Eskiden arkadaşımdı şimdi arkadaşlığımı bitirdim. Bu sefer ortak arkadaşlarımız herşeyi ona yetiştiriyor. Kimseye güvenim de kalmadı. İyice yalnızlaştım.
Yani işin aslı bana da onlar çok mutluymuş gibi geliyor. Ben iyice herkesten kendimi çektim. Ortalık buna ve arkadaşlarına kaldı.Mutsuz insanlar,mutlu insanları kıskanıyorlar ne yazık ki..kendi ezikliğini başkalarının dedikosuyla tatmin ediyor işte garip ..bırakın ne derse desin..gülün geçin..inanın çıldıracak..
Biri bana fena takmış durumda. Sürekli uğraşıyor. Her hareketim batıyor, ne yapsam kötü. Sürekli beni izliyor, bir açığımı bulmak için. Farkediyorum yani. Ve buluyor da. Sonra sürekli bunu başkalarına anlatıyor. Herkesin gözünde beni rezil ediyor. Manyak psikopat gibi birşey. Bunu başka bir kaç kişiye daha yapıyor. Bir insan gerçekten neden tüm enerjisini bir başkasını kötülemek için kullanır. (Bu ara bahsettiğim kişi de bir bayan.)
Aynen ya. Aynısı oluyor. Durup dururken çarpık bacakların var diyor mesela. Herkesin ortasında. Niye böyle diyorsun diyince de işte ben de öyleyim bilmem ne, kötü niyetle söylemedim diyor.benim de manyak bir akrabam var hayatımda karıncayı bile incitmemişimdir , gördüğü anda laf sokar, kırışıklıkların çıkmış, zayıflamışsın, çökmüşsün seni kim napsın gibi.
cevap veremiyorum çünkü asla seviyesizleşemiyorum, öyle bir mod koymamış yaradan, böyle durunca da kendi kendimi yiyorum rüyalarıma giriyor.
kendisinden her açıdan çok daha iyi durumda olmama rağmen beni eziyor resmen.
Çok da iyi kalpli maşallahSordum. Ben çok alıngan mışım, yüzüme söyleyemiyormuş hatalarımı. Ondan dolayı arkamdan konuşuyormuş.
O madalyonun görünen yüzü..mutlu hiç bir insan etrafıyla ilgilenmez..demek ki dışarı yansıtmadığı bir mutsuzlugu var..Yani işin aslı bana da onlar çok mutluymuş gibi geliyor. Ben iyice herkesten kendimi çektim. Ortalık buna ve arkadaşlarına kaldı.
Çevremden biri. Eskiden arkadaşımdı şimdi arkadaşlığımı bitirdim. Bu sefer ortak arkadaşlarımız herşeyi ona yetiştiriyor. Kimseye güvenim de kalmadı. İyice yalnızlaştım.
Kıskanıyordur, net.Biri bana fena takmış durumda. Sürekli uğraşıyor. Her hareketim batıyor, ne yapsam kötü. Sürekli beni izliyor, bir açığımı bulmak için. Farkediyorum yani. Ve buluyor da. Sonra sürekli bunu başkalarına anlatıyor. Herkesin gözünde beni rezil ediyor. Manyak psikopat gibi birşey. Bunu başka bir kaç kişiye daha yapıyor. Bir insan gerçekten neden tüm enerjisini bir başkasını kötülemek için kullanır. (Bu ara bahsettiğim kişi de bir bayan.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?