• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir insan böyle bir konuda neden yalan söyler?

Annemle konuştuk o da abimle konuştu. Abimin dediğine göre sponsorlu işlermiş onların çoğu. Reklam çekmek için hediye olarak veriyorlarmış. Ama annemi kandırabilir bununla sadece. 20k takipçili birine iphone 16 pro max hediye etmezler diye düşünüyorum. Robot süpürge de aynı şekilde benim evimde olanın aynısı ucuz bir şey değil. Yurtdışı tatili de hediye edilmez. Biz konuşmuyoruz kendisiyle şuan. Ben konuşmayı da düşünmüyorum. Abim de olsa bana aileme zararı dokunanlarla işim yok artık. Ben geçmişin hatrına hep adım attım. Çünkü bizim ilişkimiz çok başkaydı yaşlarımız yakın olduğu için her şeyi beraber yapardık. En zor zamanlarımda o destek olurdu bana. Ama şuan aynı kişi değil abim. Onların çok para kazanması mutlu olması en çok beni mutlu ederdi. Ama arkadaş kendisinden para istememizden korktuğu için heralde borcum var demeye devam ediyor.

Ben aradaki kardeşlik bağına çok üzüldüm.Birbirinize bukadar bağlıyken böyle olmasi çok kötü.Ama herkes herşeyi bile isteye yaptı diyin konu sahibi bunu aklınızdan çıkarmayın

Her şeyi iyice anlamak lazım, yani anlamadan hareket etmek yanlış bir davranış olabilir. Reklam ve işbirlikleri diyorsunuz belki para vermeden tatile gitmiş olabilirler, reklam karşılığı vs. bide kimsenin hayatı sosyal medyadaki gibi değil bu da bir gerçek. Ama ne olursa olsun anlattığınıza göre hoş bir durum değil. Yani en azından siz borcunuz olduğunuzu söylüyorsunuz ama gezip tozuyorsunuz yaklaşımıyla değil de, şirket hesabında gezerken sizin sosyal medya hesabınızı buldum ama benim kendi hesabımdan baktığımda engelli olma nedenini tam olarak anlayamadım tarzında söylerseniz belki daha makul olabilir. Zaten bunu söyleyince paylaşımları gördüğünüzü de bilecekleri açık ve net. Ben olsam bu şekilde söylerdim, hem haberdar olduğumu bilsinler diye hem de akabinde verecekleri tepkinin ne olduğunu görebilmek adına.

Annemle konuştuk o da abimle konuştu. Abimin dediğine göre sponsorlu işlermiş onların çoğu. Reklam çekmek için hediye olarak veriyorlarmış. Ama annemi kandırabilir bununla sadece. 20k takipçili birine iphone 16 pro max hediye etmezler diye düşünüyorum. Robot süpürge de aynı şekilde benim evimde olanın aynısı ucuz bir şey değil. Yurtdışı tatili de hediye edilmez. Biz konuşmuyoruz kendisiyle şuan. Ben konuşmayı da düşünmüyorum. Abim de olsa bana aileme zararı dokunanlarla işim yok artık. Ben geçmişin hatrına hep adım attım. Çünkü bizim ilişkimiz çok başkaydı yaşlarımız yakın olduğu için her şeyi beraber yapardık. En zor zamanlarımda o destek olurdu bana. Ama şuan aynı kişi değil abim. Onların çok para kazanması mutlu olması en çok beni mutlu ederdi. Ama arkadaş kendisinden para istememizden korktuğu için heralde borcum var demeye devam ediyor.
150 bin takipçili arkadaşıma bile bedava tatil vermiyolar 20 bin takipçiyle bedava tatil mi yapıyolarmış 😀 arkadaşıma influencerım şu kadar takipçim var diyince en fazla “tamam sana güzel manzaralı odayı verelim manzaranın fotosunu çekip instaya at” diyolar. Ama tabi parasını ödediği otelin güzel manzaralı odasını alıyor. 20 bin takipçiye bedavaya tişört bile vermezler. İnsanı gerizekalı yerine koyuyolar.

Yurtdışı tatili için uçak masrafı tatilden daha fazla. Oraya gücü yeten birinin borcu bu kadar olamaz gerçekten. Bizden o parayı da çok utana sıkıla almıştı. Kardeş sonuçta hepimiz onun durumuna çok üzülüyorduk. İyi niyetli olmadığı ortada gerçekten de
Temmuz ayında istanbul Paris uçuşu 2000₺
Londra 1000₺
İtalya 1500₺

kamu spotu geçeyim. :)

150 bin takipçili arkadaşıma bile bedava tatil vermiyolar 20 bin takipçiyle bedava tatil mi yapıyolarmış 😀 arkadaşıma influencerım şu kadar takipçim var diyince en fazla “tamam sana güzel manzaralı odayı verelim manzaranın fotosunu çekip instaya at” diyolar. Ama tabi parasını ödediği otelin güzel manzaralı odasını alıyor. 20 bin takipçiye bedavaya tişört bile vermezler. İnsanı gerizekalı yerine koyuyolar.
Ya tabi ki öyle. Hayır gerçekten isteyecek bir aile değiliz. Herkesin içine dert olmuştu onların durumu. Büyük abim ev borcumu bitireyim destek olucam diyordu. Allahtan erken gördük.

Back
X