hani diyorsun ya hep yanlış seçimler yaptım.bu konuda yalnız değilsin önce bunu kabullen.hepimiz hayatımızın bazı dönemlerinde yanlış seçimler yaparız ve bedelini öderiz.bütün bunlar bize tecrübe olur biliriz güçleniriz zamanla.sende öyle bi dönemden geçiyosun sadece bu açıdan bakmalısın .eyvah öldüm bittim mahvoldum demek 1-0 yenilmek demek.bunun yerine buda geçecek demeli ve hayata dört elle tutunmalısın .en önemlisi sağlığın yerinde bi işin var ve bu borcun üstesinden gelebiliyorsun.ya ödeyemeseydin?...........
ödeyeceksin bitecek......ondan sonra birdaha aynı yalnışı asla yapmazsın ve daha mantıklı yaklaşacağın için hayatın dahada güzelleşecek hata yapmadan doğrular bulunmaz yağmur yağmadan güneş açmaz..........asla umutsuzluğa kapılma öldürmeyen herşey güçlendirir
Hep şükrediyorum zaten Allahtan çalışıyorum ya çalışmasaydım napardım ben diye
Umarım aynı hataları yapmam..Çünkü okadar yufka yürekliyimki her karşıma çıkanı kendim gibi zannediyorum kin tutamıyorum..Bu yüzden hep kaybettim belkide :85:
Tşk ederim canım tavsiyelerin için..
hepimiz böyle zor dönemler geçiriyoruz bu yüzden kendini hata yaptım diye kendini cezalandırma önemli olan nerede hata yaptığının farkında olman ki hayatının devamında tekrar tekrar bu hataları yapmaman, zaman kadar büyük ve sihirli birşey yoktur hayatında asla unutamayacağın asla vazgecemeceğin seyleri bitiren ve geicren tek sey zamandır zamanla sende bunları atlatacaksın... atlatırkende kendi iç hesabını yapacaksın ve seni bu hayatında kişilik olarak bir adım daha ileri götürecek... bu dönemde mümkün olduğunca en yakın arkadaslarınla iltibattta ol ne hakkında konusmak istiyorsan saatlerce onlara konus ben genelde öyle rahatlıyorum sağolsunlar benide bıkmadan dinlerler eğer cevrende öyle biri yoksa bana ulaşabilirsin dinlerim
bu durumu ailenizle paylaşsanız borç konusunu?
belki birazdaha rahatlarsınız?
hiç bişey için dünyanın sonu değil..
zaten çalışıyomussunuz borç bi şekilde ödenir biter canım..
yeni çevre edinip akşamlarıda kafanı dağıtırsan bisüre bi sorunun kalacağını sanmıyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?