allah için herkez hastalanabilir,grip olabilir ama benım nişanlım acayip biri..nazlı tam hemde..nasıl degişti 2 gunde anlamadım..tam huysuz oldu..aşkım sesın cok kötü geliyo diyorum sence bu normal degil mi diyo..ne yapıyorsun peki diyorum sence ne yapabilirim diyo..yanında olsaydım keşke ben bakardım sana diyorum barkardın dimi diyo..yaaaa ben bu durumdan hiç memnun degilim..dügüne 20 gun kaldı ama bu hali benı 2 gunde cok yordu..artık aramıyıcam ilgide göstermiyicem ne hali varsa görsün ya..bu insanlara iyilik yaramıyooo..insallah bir an once iyileşir yoksa ben hasta olucam..herkez mi böyle oluyo sizin eşleriniz sevgilileriniz de mi böyle anlamadım...
evet ya bencede cok sımartılmıs..aynı sekilde ben olsaydım ne yapardı acaba...ne kadar benciller bunlar..empati namina eser yok..sanki dunya batıyoo.bu kadar da büyütülmez..ama cekemiyicem artık..atıcam mesaj ona..yeter yaaa bende insanım..yanımda gergin olumsuz sürekli hayıflanan birini istemiyorum ben...ve hiç sevmem öyle insanları ama sevmedigin ot basında bitermiş yaa..ondan bu herhaldee..ben hasta yatmam hasta olsam bile belli etmem..ne bu yaaaaaa
evet ya bencede cok sımartılmıs..aynı sekilde ben olsaydım ne yapardı acaba...ne kadar benciller bunlar..empati namina eser yok..sanki dunya batıyoo.bu kadar da büyütülmez..ama cekemiyicem artık..atıcam mesaj ona..yeter yaaa bende insanım..yanımda gergin olumsuz sürekli hayıflanan birini istemiyorum ben...ve hiç sevmem öyle insanları ama sevmedigin ot basında bitermiş yaa..ondan bu herhaldee..ben hasta yatmam hasta olsam bile belli etmem..ne bu yaaaaaa
hayır ben hastalandıgım zaman senın bişeyin yok bana inan diyodu hep..geciştiriyodu..bende yataktan kalkamıyacak pozisyonda oldugum zamanları biliyorum..sırf onu kırmamak için bişey demedigimi hatta hastalanınca ben kızıyooo acıkcası..bu yüzden doktora gittigimi bile söylemiyorum ona..istiyorum ki benım gibi olumlu düşünsün..herşeye iyi baksın..evet hasta olabilir bu cok normal ama ne olursa olsun beni terslemesine hiiç gerek yok..hasta olunca insan duygularıda mı hastalanıyo onu anlamıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?