Bir insan bu kadar mı değişir?

arwen85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
500
19
98
39
Ankara
allah için herkez hastalanabilir,grip olabilir ama benım nişanlım acayip biri..nazlı tam hemde..nasıl degişti 2 gunde anlamadım..tam huysuz oldu..aşkım sesın cok kötü geliyo diyorum sence bu normal degil mi diyo..ne yapıyorsun peki diyorum sence ne yapabilirim diyo..yanında olsaydım keşke ben bakardım sana diyorum barkardın dimi diyo..yaaaa ben bu durumdan hiç memnun degilim..dügüne 20 gun kaldı ama bu hali benı 2 gunde cok yordu..artık aramıyıcam ilgide göstermiyicem ne hali varsa görsün ya..bu insanlara iyilik yaramıyooo..insallah bir an once iyileşir yoksa ben hasta olucam..herkez mi böyle oluyo sizin eşleriniz sevgilileriniz de mi böyle anlamadım...

Senınkı fazla ŞımartılmıŞ sanırım
mıllet hangı hastalıklarla uĞraŞıyo allah korusun y
abartmıŞ Çok

allah için herkez hastalanabilir,grip olabilir ama benım nişanlım acayip biri..nazlı tam hemde..nasıl degişti 2 gunde anlamadım..tam huysuz oldu..aşkım sesın cok kötü geliyo diyorum sence bu normal degil mi diyo..ne yapıyorsun peki diyorum sence ne yapabilirim diyo..yanında olsaydım keşke ben bakardım sana diyorum barkardın dimi diyo..yaaaa ben bu durumdan hiç memnun degilim..dügüne 20 gun kaldı ama bu hali benı 2 gunde cok yordu..artık aramıyıcam ilgide göstermiyicem ne hali varsa görsün ya..bu insanlara iyilik yaramıyooo..insallah bir an once iyileşir yoksa ben hasta olucam..herkez mi böyle oluyo sizin eşleriniz sevgilileriniz de mi böyle anlamadım...

ben olsaydım o sorularınan sonra "bana niye böyle davranıyorsun?" derdim toplardı kendini ukala dümbeleğişakkıdı

evet ya bencede cok sımartılmıs..aynı sekilde ben olsaydım ne yapardı acaba...ne kadar benciller bunlar..empati namina eser yok..sanki dunya batıyoo.bu kadar da büyütülmez..ama cekemiyicem artık..atıcam mesaj ona..yeter yaaa bende insanım..yanımda gergin olumsuz sürekli hayıflanan birini istemiyorum ben...ve hiç sevmem öyle insanları ama sevmedigin ot basında bitermiş yaa..ondan bu herhaldee..ben hasta yatmam hasta olsam bile belli etmem..ne bu yaaaaaa

evet ya bencede cok sımartılmıs..aynı sekilde ben olsaydım ne yapardı acaba...ne kadar benciller bunlar..empati namina eser yok..sanki dunya batıyoo.bu kadar da büyütülmez..ama cekemiyicem artık..atıcam mesaj ona..yeter yaaa bende insanım..yanımda gergin olumsuz sürekli hayıflanan birini istemiyorum ben...ve hiç sevmem öyle insanları ama sevmedigin ot basında bitermiş yaa..ondan bu herhaldee..ben hasta yatmam hasta olsam bile belli etmem..ne bu yaaaaaa

dikkat ! keskin sirke küpüne zararkötükedihüso

bu adamı bu haliyle sevmiş nişanlanmışsın 20 gun sonrada düğünün var

"böyle birini istemiyorum" demek hoş olmaz:olmaz:

başka bi sıkıntısı vardır illa ki? tanıyan sizsiniz hemen öyle sert çıkılmaz

güzellikle acıkladım ona durumu..evet hastasın ama iyileşiceksin..olumlu düşünmeye calış dedim..bu gunleri bir kere daha yaşamıyıcaz dedim..en iyi şekilde degerlendirelim dedim..iyi düşün dedim..herşeye positive ol dedim..senın yerine bende hasta olabilirdim dedim..kötü düşünürsen herşey daha kötü olur dedim..herşeye göğüs germiş biri olarak bu hastalıga mı yenileceksin bunu kabul etmiyorum dedim..hasta olman gergin mutsuz olmanı gerektirmez , anca kendine yaparsın dedim..bol bol gülümsemeni istiyorum ve senı rahatsız eden ne varsa kafanda at gitsin dedim

iyi demiş miyim :)

biraz nazlanmış ve ilgi görmek istiyor...bence bu kadar büyütme arayıp halini hatırını sor ama çok uzatma ve sürekli nasıl oldun diye sorma bu sefer o düşünsün...ama soğuk ve mesafelide olma...bunlar büyütütecek şeyler değil bunlar için üzülmeye değmez...ayrıca evlilik hayatında mutluluklar dilerim...a.s.

arwencim nişanlın ilk kezmi hastalanıyo seninle beraberken?yani önceden de bölemiydi yoksa hastalığını geçiştirirmiydi?önce bi bunu ölç bakalım ve bence o anki sinirle geri dönülmeyecek bişi yapma farkındaysan bu zamana kadar bu tarz şeylerden hep şikayet ettin nişanlın hakkında bak 20 gün kalmış bu zamana kadar öle ya da böle geldiysen bişilerini kabullenmiş olmalısın canımcım allah kolaylık versin ne diyim :kahve:

hayır ben hastalandıgım zaman senın bişeyin yok bana inan diyodu hep..geciştiriyodu..bende yataktan kalkamıyacak pozisyonda oldugum zamanları biliyorum..sırf onu kırmamak için bişey demedigimi hatta hastalanınca ben kızıyooo acıkcası..bu yüzden doktora gittigimi bile söylemiyorum ona..istiyorum ki benım gibi olumlu düşünsün..herşeye iyi baksın..evet hasta olabilir bu cok normal ama ne olursa olsun beni terslemesine hiiç gerek yok..hasta olunca insan duygularıda mı hastalanıyo onu anlamıyorum...

hayır ben hastalandıgım zaman senın bişeyin yok bana inan diyodu hep..geciştiriyodu..bende yataktan kalkamıyacak pozisyonda oldugum zamanları biliyorum..sırf onu kırmamak için bişey demedigimi hatta hastalanınca ben kızıyooo acıkcası..bu yüzden doktora gittigimi bile söylemiyorum ona..istiyorum ki benım gibi olumlu düşünsün..herşeye iyi baksın..evet hasta olabilir bu cok normal ama ne olursa olsun beni terslemesine hiiç gerek yok..hasta olunca insan duygularıda mı hastalanıyo onu anlamıyorum...

bazı erkeklerde ve kısmen bayanlarda bu hep vardır aslına bakarsan hastalanınca ayrı bir ilgi beklerler hemen kırılıverirler huysuz olurlar vs ama bunu karşı tarafa kırıcı bi şekilde aksettirmesi tabiki üzücü... sende çok üstüne gitme bakalım...

canım bence fazla üstüne düşme ama bir şey de var..sen de trakyalıymşsın sevindim ben de trakyalıyım.
18 yıllık evliyim.o da hastalanınca dünya biter ben de ayakta geçirirdim..neyse..18 yıl bir sürü fedakarlık yaptım..ama sonunda herşey yoluna girdi..ve benim kıskançlık krizlerimden sonra beni terk ediyor..sebep:yormuşum onu.....
yani...düğününe çok az kalmış ..ama flört söz falan olsaydı eğer bırak derdim..
yada evlendikten sonra asla ona değer verme ..

Tam bir erkek iste herseyi abartadan benim esim hastalanmasin ben hastalanmaya raziyim oda sever cok abartmayi surekli ilgi ister 4 yasindaki cocuk gibi :))

benim sevgilim de hasta olduğunda içinde canavar oluyor.. bi kapris bi kapris anlatamam.. kendi haline bırakıyorum çünkü çok kırıcı oluyor.. stresliyken de çok değişiyo.. kendi haline bıraktım valla.. kendi başını yesin bıktım artık.. ben kapris naz çekemem kusura bakmasın kimse.. ben de hastayım 2 gündür kimin umrunda.. koymuş dünyanın merkezine kendini.. kalsın kendi merkezinde ben artık eski burcu değilim kimse kusura bakmasın !!

canım benim böyle nazlılarla evli olmak zor
ben yaşıyorum bunu
bir başları agrısı sanki dünya yıkılıyor
naz cilve neler neler.
diyecegim şey başa gelince çekiliyor

Back
X