Kızlar hepinize merhaba.Bana göre çok büyük (belki çoğunuza göre önemsiz) bir derdim var. Başlıktan da anlayacağınız üzere tam bir obsesifim.1 yıl boyunca anksiyete ve obsesif kompülsüf tedavisi gördüm fakat işe yaramadı ki 2 sene sonra tekrar başa sardım.İnsanlara rezil olma kaygısı daha çok yaygın bende.1 ay önce bir akrabamızın düğününe gittik çok afedersiniz zaruri sebeplerden dolayı koltukaltımı alamadım ve o gün kısa kollu giymek zorunda kaldım.düğün esnasında her şey normaldi kolumu kaldırmamaya ve fazla oynatmaya çalıştım fakat eve geldikten sonra acaba belli oldu mu, ya kamerada çıktıysa ve insanlara rezil olduysam ne yaparım diye kendime eziyet ediyorum.yemekten içmekten kesildim ve inanın sanki dünyanın en büyük derdi gibi geliyor bana.biliyorum abartıyorum belki de ama beynim bana bu oyunu oynuyor.
Belki de burada konuyu açma sebebim sizin de başınıza böyle bir şey geldi mi diye kendimi rahatlatacak olmam.tekrar ediyorum belki de saçmalıyorum ama bu benim için dünyanın en büyük rezilliği şuan.hatta öyle aptal fikirler geliyor ki ya düğün sahipleri o anı kamerada görür de kesip internete falan koyarsalar diye düşünüyorum
.gerçekten yapıcı yorumlar bekliyorum herkesin başına gelebilir mi ben mi çok abartıyorum ? ( kızlar bu sadece bir örnekti buna benzer bir sürü takıntım var özellikle düşüncede )
Belki de burada konuyu açma sebebim sizin de başınıza böyle bir şey geldi mi diye kendimi rahatlatacak olmam.tekrar ediyorum belki de saçmalıyorum ama bu benim için dünyanın en büyük rezilliği şuan.hatta öyle aptal fikirler geliyor ki ya düğün sahipleri o anı kamerada görür de kesip internete falan koyarsalar diye düşünüyorum