Bir insan bu kadar umursamaz olabilirmi

damlaerd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2010
13
0
36
Antalya
Merhaba arkadaslar

kafam okadar karisikki buraya yazmak istedim..
benim erkek arkadasim acaip umursamaz 1 senedir arkadasiz 4 aydir sevgiliyiz 1 sene boyunca ben ona asiktim.. ama cesaret edip soyleyemedim 1 sene platonik takildim arkadas olarak oda beni seviormus cesaret edip soyleyemiormus sonra bir aksam biz birlikte sohpet ederken cikti ortaya ve sevgili olduk ilk 2 ay cok guzeldi hersey hep benmle ilgileniodu dertlesiyordu..
son zamanda interneten yabaci kizlarla konusmaya basladi fotograflarina yorum yapmaya basladi o yabanci kizlarda onun fotograflarina yorum yapiyor..
soyledigim zamanda guvenmiosun diyor tartisma basliyor son zamanda acayip cok tartisiyoruz iki kere ayrilmayi teklif etim birsuru bahane buldu biliyorum seninle ilgilenemiyorum ama gecicek bu zamanlar sozler verip duruyor ama hic bitanesini yerine getirmiyor. kac gundu arayip sormadi hic sohpet muhabbet edemiyoruz eskisi gibi.. benmle ilgilencegi yerinde nette baska kizlarla ilgilenior gecen bende b nete girim dedm.. bi msn yapip ekledim.. orda online geldi benim msnimde oflineydi yani beni engelemis sordugumda birsuru inkar eti.. istemiyorsun beni hayatinda biliorum artik zorlamiycagim iorum hayir sacmalaa yok oyle birsey neolur biraz anlayis goster diyo artik cok karistim beni sevdigi icinmi ayrilmak istemiyor yedektemi tutuyor ne bu ? siz buna benzer olaylar yadasinizmi ne yapmaliyim sizce ?

canım benım belkı cok aşıksın göremıyorsun ama seven bı erkegın davranısları olamaz bunlar.amacı bellı kafası karısmıs ne senı bırakabılıyor ne de elın kızlarıyla muhatap olmayı bırakıyor.bıraz bırak kendı halınde takılsın sende arayıp sorma bakalım senı yok sayarak mı devam etcek yoksa bıraz tavır yapman aklını basına mı getırcek dene . . .

ne mi yapacaksın-tatlicadiarzu-

4 ayda bunları yapıyorsa sana olan bir bağlılığı yok güzelim

kendini boşa heder ediyorsun

ortaya anlayış göstereceğin bir olay yok tekmeyi basacağın bir olay var ve geç bile kalmışsın

Senden değerli değil hiç birşey bas tekmeyi arkadaşım.

Ezdirme kendini.

Bu ilişkinin bittiğini kabul edip hayatınıza bakmanız gerekiyor.
Boş tesellilerle kendinizi avutmak sadece hayallerinizden ve sizden bir parça daha çalmaya yarar.
Son sorunuza gelecek olursak evet yedekte tutuyor, istediği zaman arayıp soracağı birileri olsun istiyor ya da bundan daha mantıklı bir ihtimal var ki bazı şeyleri sizin gözünüze soka soka yapıyor ki hiç arayıp sormayın, ilgilenmeyin, siz bitirin diye.
Bence zaten kopmaya yüz tutmuş bir dal var ortada, kesin gitsin.

hiç hoş değil ya yabancı kızlarla takılmak ama senin de cebinde durmanı istiyor. oldu, başka ? bence daha fazla bağlanmadan vazgeç. sonra daha çok üzülmek var işin ucunda...

bütün yorum yapan arkadaslarin hepsi cok hakli.. ask gözünü kör etmis, ama hersey ortada.. artik ac gözünü bas tekmeyi... eyer bunu simdi yapmassan ilerde kendin üzülürsün.. özellikle o msn olayi felaket.. :çok üzgünüm:

onu sevdiğin için olaya yumuşak bakmaya çalışıyorsun. çok iyi anlıyorum seni. ama inanki hiçbişey masum değil. sen şans verdikçe düzeleceğini ümit ettikçe o daha da kendini değere binmiş sayacak ve yıpranan sen olacaksın. baksana başka bir adresten eklemişsin kimdir nedir demeden gelmiş eklemiş. yani bu da çok önemli bişey bence... sonra seni engellediğini söylüyorsun. haklısın sende ç.içi değilse öyle yapmış. ki zaten bir erkek seviyorsa ve sevgilisi varsa diğer kızlarla uğraşmaz bile. demekki rahat batmış. şımarmış. bulunmaz hint kumaşı moduna girmiş. inan o seni ortada bırakmadan sen onu bırakmalısın. kimse vazgeçilmez değil. başta üzülüyorsun ama sonrada iyi ki diyeceksin. uzattıkca bu durumu sans verdikçe o zaten keyfine bakıyor gene bakmaya devam edecek...

ben 1 sene boyunca ona deli gibi asiktim pilatonik.. sonra sevgili olmayi basarinca cok mutlu oldum zaten hersy okdr guzeldiki.. berabr cok ozel seyler yasadik bunlar cok zor gelior

1.seven adam böyle tmez
2.seni yedekte cepte tutuyı
3.bas tekmeyi gitsin kıymetini bilmiyorsa sevginin aşkın hiç değeri yoktur
tabi bunlar bnm fikrim canım hakkında hayırlısı

Sende yabancı erkekler ekle onlara yorum yap :icecream:

bende katılıyorum bu fikre ama bence bu fikir arkadaşın aklına gelmiştir ama o sevdiği için ve gözü sevdiği adamdan başkasını görmediği için onun ona yaptığını kendisi yapmak istememiştir...

evvt akliam geldi yapmayim dedim ama varya BENDE yapicam gorsun bakalim nasil oluormus

seni göz göre göre aldatan bir adamın arkasından hala koşmaya devam edersen,
onun gözünde hiç bir değerin kalmaz,
nerde senin gururun ve kendine olan güvenin!!
kendine gel!!
hiç bir zaman kendine olan özgüvenini kaybetme ve daha iyisini hakettişğini düşün!!
eminim şuan onun gözünde, ben ne yaparsam yapayım o benden ayrılamaz konumundasın,
o seni aamadıkça arama,
bakalım nekadar dayanıcak,
ararsa da kendisini düzeltmediği sürece seni aramamasını söyle ona!!
ama ağlayarak,yada sesin titreyerek değil,
gayet kendinden emin bir şekilde ,
kendine nekadar özgüvenin olduğunu bir görsün o şaşkoloz!!
ama bu şartlar altında lütfen peşinden koşup daha fazla kednini küçük düşürme!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…