Merhaba arkadaslar
kafam okadar karisikki buraya yazmak istedim..
benim erkek arkadasim acaip umursamaz 1 senedir arkadasiz 4 aydir sevgiliyiz 1 sene boyunca ben ona asiktim.. ama cesaret edip soyleyemedim 1 sene platonik takildim arkadas olarak oda beni seviormus cesaret edip soyleyemiormus sonra bir aksam biz birlikte sohpet ederken cikti ortaya ve sevgili olduk ilk 2 ay cok guzeldi hersey hep benmle ilgileniodu dertlesiyordu..
son zamanda interneten yabaci kizlarla konusmaya basladi fotograflarina yorum yapmaya basladi o yabanci kizlarda onun fotograflarina yorum yapiyor..
soyledigim zamanda guvenmiosun diyor tartisma basliyor son zamanda acayip cok tartisiyoruz iki kere ayrilmayi teklif etim birsuru bahane buldu biliyorum seninle ilgilenemiyorum ama gecicek bu zamanlar sozler verip duruyor ama hic bitanesini yerine getirmiyor. kac gundu arayip sormadi hic sohpet muhabbet edemiyoruz eskisi gibi.. benmle ilgilencegi yerinde nette baska kizlarla ilgilenior gecen bende b nete girim dedm.. bi msn yapip ekledim.. orda online geldi benim msnimde oflineydi yani beni engelemis sordugumda birsuru inkar eti.. istemiyorsun beni hayatinda biliorum artik zorlamiycagim iorum hayir sacmalaa yok oyle birsey neolur biraz anlayis goster diyo artik cok karistim beni sevdigi icinmi ayrilmak istemiyor yedektemi tutuyor ne bu ? siz buna benzer olaylar yadasinizmi ne yapmaliyim sizce ?
ben 1 sene boyunca ona deli gibi asiktim pilatonik.. sonra sevgili olmayi basarinca cok mutlu oldum zaten hersy okdr guzeldiki.. berabr cok ozel seyler yasadik bunlar cok zor gelior
evet ezdirmemem gerekio kendimi cok haklisiniz! tskrlerrr
yine mi bamya -tatlicadiarzu-
ne yapmayı düşünüyorsun :uhm:
Sende yabancı erkekler ekle onlara yorum yap :icecream:
bende katılıyorum bu fikre ama bence bu fikir arkadaşın aklına gelmiştir ama o sevdiği için ve gözü sevdiği adamdan başkasını görmediği için onun ona yaptığını kendisi yapmak istememiştir...
evvt akliam geldi yapmayim dedim ama varya BENDE yapicam gorsun bakalim nasil oluormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?