Kağıt üzerinde ortaklardı demişsiniz. Resmi bir şeyse açın davayı alın hakkınızı. Amcaymış, yengeymiş umursamayın.Bende bir yenge var allah dusmanimin basina vermesin amcami eline doladi annesini attirdi kardesleriyle arasini bozdu sira yegenlerine geldi ben babami 99depreminde kaybettim amcam ve babam ortaklardi o gunden beride ortaklar ama sadece kagit uzerinde bize gelen tek sey babamin bir donem yatirdigi aylik maddiyati gectim inanin manevi yondende yikti bizi demedigi laf kalmadi zavalli annem ara acilmasin kusluk kirginlik olmasin diye hep alttan aldi kalp hastasi oldu insan kardesinin emanetine boylemi sahip cikar biz ondan bisey istemedik sadece basimizi bile oksasa yeterdi onu bile yapmadi ama iki dunyada allah yuzunu guldurmesin onunda karisininda sabir sabir nereye kadar tek tutunacak dalimiz var oda yuce rabbim
Babami kaybettigimde ben dort ablam 8yasindaydi ozamanlarda ne bilirdik ki annem desen hep ezilmis ogun bugundur ep oyle yeni yeni sesimiz cikmaya basladinasıl canını yaktıki böle beddua ettirdi yazık ya bu dünyanın altı ne üstü ne bizzat yüzünede söleseniz hep üzülen siz olmayın ezilmeyin bence
Allah rahmet eylesin kaybınıza üzüldüm ama sorun yengeniz değil burada amcanız. Amcanız tercihini eşinden yana yapmış, yaşadıklarınızı bilmiyoruz yengenizin de kendine göre geçerli nedenleri vardır belki.
Kimseden bir şey beklememek lazım bu hayatta. Madem maddi anlamda bir ortaklığınız yok sizde amcanız la görüşmeyin. Bu kadar büyütecek bir şey yok. Ailenizde eli ayağı tutan herkes çalışsın. Kimse kimseye yük olmasın bence. Arada sevgi yoksa zorlamamak lazım.
olayı anlamadın galıba?ortaklık var ama para falan verdıklerı yok..tabıkı ıstıcekler.boru mu bu,
hak yıyen kım varsa burnundan gelsın ınşallah..o.çocugu cok..bızde de var oyle !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?