Bir insan daha ne kadar şerefsizleşe bilir ?

Zannetmiyorum yaklaşabilecegini :) zaten çocukları görmek gibi bir hakkıda yok.

bende merak ediyordum cnm senii iyi olmana ve boşanmana o pislikten kurtulduna sevindimmm beter olur inşallahta donuna kadar alsaydın elinden herşeyi kanıtlayıppp yaptı kar kalmayaydı

ne yalan söyleyeyim keşke 6 ay değil de 6 sene olaydı diyesim geldi.. arkadaşım çok çok geçmiş olsun, rabbim evlatlarından güldürsün seni inşallah..

Ohoooo aklın almazz... bir babanın evladına tecavuz edebildiği bir dünyada insan oyle şerefsizlesirki.... piiiii... önemli olan şerefsizleri sallamamak ve hayatindan def etmek en kisa zamandaaa..

Yeni gördüm konunuzu bi kısmını okudum okadar sinir oldumki etmediğim beddua kalmadı sanırım
Neyse nihayet kurtulmuşsun çok çok sevindim allah senin ve çocuklarının yardımcısı olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sırf çocuğunun ölümüne sebiyet vermekten hapis bile yatırtabilirsin onu güçlü ol dayan biraz tahtiklerine gelme ayriyetten dna testi denilen birley var o küçük beyni farkında değil heralde kırsaydın kız kafasını valla ben deli oluyorm böyle şeylere sanaaa o... Demiş ya sende de madem ben öyleyimm sende p....nk immiydin de te Allam ya ayıptır ne hale geldiler ya Allah seni korumuş yüzünü göstermiş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Onun soyadını arık taşımıyor olmak gerçekten çok güzel.Tazminatımızı aldık istedigim herşeyi kabul etmek zoruna kaldı zaten.Bu 8 aylık ceza uyarı cezasıydı sadece eger bize yaklaşır en ufak bir şekilde darp etmeye tehdit etmeye kalkarsa tekrar ceza alıcak.Biz farklı bir şehre taşındık allahıma bin şükür mutluyuz huzurluyuz.Bazı arkadaşlar uzunca bir süre girmeyince tükürdügünü yaladı barıştıda buraya girecek yüzü kalmadı gibi saçma sapan mesajlar atmış :) gülüyorum sadece komik insanlar var allahım herkesin gönlüne göre versin ne diyeyim.

Allahim bundan sonra senin ve evlatlarinin ömrünü güzel eylesin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yazdiklarini hayranlikla okudum. Hani filmlerde olur ya iyi adam kotu adami yener. Sen de oyle yaptin. O serefsiz adama, topluma yenilmedin. Cesaretine hayran kaldim, onun her yaptigi serefsizlige altinda kalmadan cevap verip kendi ve cocuklarinin hsyatini savundun. umarim evlatlarindan gun yuzu gorursun. Ve umarim tum cesaretsiz kadinlara ibret olur

hayran kaldım sana ... helal olsun ...
yerinde olsam aynı şeyi yapardım... haklarını sonuna kadar savunmuşsun, çoğu kadın pısırık kalıyor bu duruma .. herkese örnek olsun...

helal olsun sana

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım kendine ve çocuklarına çok dikkat et. Bu adam hapisten çıktıktan sonra sana zarar vermek isteyebilir. Allahım sana yardimci olsun canım benim

Gözünaydın kurtulduğuna sevindim.
O insan müsvettesi 6 ay içinde çıkana kadar bebeğin doğar serpilir bile. Hakim bu süreyi göze aldı anlaşılan.
Başka şehire taşınmak çok doğru bir karar olmuş. Kolay gelsin.

ahh canım ya Rabbim yar ve yardımcın olsun çok kötü şeyler yaşadın ama hepsi geçecek hele bir küçük kız doğsun tüm gönlümle Rabbim ne muradın varsa versin sana hayırlı güzel kapılar açsın

bu nasıl bir şerefsizlik nasıl bir itlik böyle
aslında var ya
gerçekten o..... luk yapan biri denk gelcek böylesine

hamile be bu kadın senin çocuğunu taşıyor birtanede evlat vermiş bile sana
sen kimin namusunu yere seriyorsun

bak güzelim benim bile içim titredi sinirden
bu adamla sen bir daha aynı çatı altına gireresen
yalayıp yutmuş olursun söylemedi deme
kaç aylık hamilesin
yazık yaa
rezil insan

Sagolun güzel dilekleriniz için beşinci ayımızı bir hafta geçtik sanırım ay hesabı olarak.

Konuyu sadece yarısına kadar okuyabildim ne zor ne kötü şeyler bunlar.Ama güçlü durmussun seni çok takdir ettim açıkçası herkesin altından kalkabilecegi şeyler değil.Çok çok geçmiş olsun ve artık herşey çok daha güzel olsun.Gerçi ben inanıyorum olacağına çünkü zorlukları aştı mi insan sinavdan geçti mi gerisi çok farklı oluyor .

saatlerdir konularını komple okudum şuanki halim üzüldüm daha önce neden görmedim konuyu destek olamadım dedim sinirlendim ağız dolusu küfürler ettim okadar çok şey yazmak istiyorumki ama ne site kuralları ede beynim izin vermiyor alah danki mutlu sona bağlandı bi ara özelden mesaj atıp şuan ne durumdasın bebeğin oğlun diye sorasım geldi çok sevindim şu sitede ve gerçek hayattada nadir senin gibi kendine evlatlarına ve seni bu günlere getiren annene saygı duyan çocuklarını anneni allah sana bağışlasın asla yüzün asılmasın her geçen gün gücün neşen artsın bol bol kahkaha at hamileyken anne nasıl bir ruh halinde olursa doğacak bebeğin karakteride aynen öyle oluyor demişti doktorum inandım ben buna çok mutlu kahkahalı bir hamilelik yaşadım içimden hep alahım kızım hep kıkırdayan gülen birisi olsun neşeli olsun sağlıklı olsun dedim hep kızım doğdu alahım nazarlardan korusun dilediğim gibi oldu kıkırdayan hiç susmayan herşeye gülen sağlıklı bir dombili dilerim seninde kızın öyle olur kafanı şişirir sus dersin sırıtır sağlıkla huzurla yeni işinde yeni yuvanda ailenle yaşa

Teşekür ederim .Dilerim rabbim tüm zor durumda olanlara sıkıntıya düşenlere kendini çaresiz hissedenlere yar ve yardımcı olsun.Herkesin evlatlarını saglıkla kendilerine benim meleklerimide bana bagışlasın rabbim.Ben hep pozitif düşünen bir insanın ve bunun çocuklarımın karakterlerinede yansıyacagına inanıyorum.Çünkü ne kadar pozitif olursanız o kadar olumsuzluklardan çabucak sıyrılabiliyorsunuz.İnsan her şerde bir hayrın saklı oldugunu unutmamalı.Yanınızda kimse olmasada sizi yaradan oldugunu onun hiç bir kulunu yanlız bırakmayacagını bilmeniz gerekiyor.Ben hep Rabbim bana bunu layık gördü bu sınavımın ve sabrımın sonucundada bana evladımı bagışladı diye düşündüm.Çünkü ben ilk bebegimi kanamayla düşürdüm ve bu bebegim rahim agzındaydı açılmam vardı.Bütün doktorlar oluruna bırak bu şekilde bu bebegi rahimde tutmamız imkansız dedi ve Rabbim vesile etdi karşıma doktorumu çıkardı ve bugün biz 22 haftalık oldu yani tam 12 hafta geçti .Rabbim ol deyince oluverirmiş herşey.Şükrolsun ki beni kulluguna kabul edip dualarımı karşılıksız bırakmadı.

İşte böyle güçlü kadınları görmek çok güzel. Allah çocuklarınızla mutlu, huzurlu ve güzel günler nasip etsin İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…