• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir insan daha ne kadar şerefsizleşe bilir ?

Sayfaların birinde okudum sonra bulamadım kaçıncı sayfada olduğunu. bilmem yanlışmı anladım ?
Siz bu adama böbreğinizimi verdiniz ?

öyle adi birinden çocuk taşımak feci bir şey olsa gerek.
adi herif, allahın belası.........................

Geçen pazartesi açtım ben davamı hem ona hem o kadına dair suç duyurusunda da bulundum.Zaten ilk bebegimin düşmesinin nedeni olarak karın bölgesine alınan darbedir diyede raporum var dünkü kayıtlar vs hepsi verildi.Şuandada hala karakoldaymış yarın savcılıga çıkarılacakmış.

mahkemeye vermişsin..iyi yapmışsın..
bir de sana yazdığı mesajları hiç silme..biriktir..çünkü çocuğun senden olmadığını söyleyip ..sonra dönüp yalvarması iftira attığını gösterir zaten..

Ben güçlü durmaya çalıştıkça o beni yıkmak için ugraşıyor.Sabır diyorum aglama kızım degmez diyorum ama yeter.Yaptıklarından ne utanması var ne arlanması.Ziyaret saati ben annemler gelicek diye beklerken baran bey geldi.Daha odanın kapısını açar açmaz üzerime saldırmaya başladı.Kolumda serum çektim attım o iteledim onu.Tekrar üzerime gelincede yanımda duran bardagı fırlattım kafasına.Bana o... dedi bana ya namusuyla 4 senedir ona karılık yapan bana.Ulan şerefsiz it senin sülalendir o o... lan ben sana naptım it herif birgün olsun yüzünü yeremi egdirdim sana ailene onca yaptıklarınıza ragmen bir kere saygısızlık mı ettim.Neyi eksik ettm ne istedin de yapmadım.Hastalandın başında sabahladım işssiz kaldım çalıştım durdum sana pırlanta gibi evlat verdim.Lan hepsinide geç ben sana canımın yarısını verdim.Ne yaptım ben sana aldatılmayı hak etcek ne yaptım ya söyle ... dedim.Sustu agladı ama hala akıllanmadı giderken bile karnındakinin benden olmadıgını herkese ispatlıyacam bu yaptıklarını yanına bırakmayacam ya bunları sana çok kötü ödetecem dedi.

YA yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bıktım yoruldum bunaldım yeterrrrrrrrrrrrrrrr.Günlerdir aglamayan ben çocuk gibi aglıyorum inanın.Sanki tüm bu olanları ben yapmışım ben onu aldatmışım gibi davranıyor.Birde dayımları halamları amcamları falan arayıp kızınız namussuzluk yaptı o bana kız bile gelmedi ben onu o haliyle kabullendim ya siz kesin cezasını yada bn kesecem diyor.Allahım sana sıgındım sen koru beni evlatlarımı.Ne yapmaya çalışıyor hala bu .

Vayyyy k... bak nasıl deli oldum ona Allah öyle bir tokat Atacak ki göreceksin sabret :45: :53:

konunu okudum arkadaşım Allah yardımcın olsun ama çok güçlü gördüm seni, sakın yüz verme o pisliğe ,bende hamileyim diğer konunda sana yazdığı satırları da okudum burnumun direği sızladı ,ailen yanındamı sana destekmi bbelki yazmışsındır gözden kaçırmış olabilirim

Tüm bu yaptıkları burnundan fitil fitil gelsin inşallah, pislik herif!!!!
Arkadaşım, hamileyken dna testine sakın kalkışma bu senin için riskli olabilir, böyle bir adam için canını ortaya atmaya değer mi!
Öyle bir adam için çocuk doğduktan sonra bile dna testi yaptırma, böyle bi olay var mı ya, neyin ispatını istiyor senden Allah'ın belası!
Kendi öz çocuğuna bunları diyen bir adam, başkalarına neler yapmaz ki, şoklar içerisindeyim......

Canım nasılsın, yazmıyorsun bu aralar herşey yolunda mı?

Konuyu takip ediyorum. .Böyle bir baba nasıl olur şokta yimm. .Allah ıslah etsin:-(:-(

Nasil oldugunu merak ettim. Kanamalar kesildimi kizin ne durumda su anda???

Nasıl oldunuz, en son hastanedeydiniz ama çıktınız sanırım umarım iyisinizdir ya.. o terbiyesiz insanda cezasını çeksin artık :25:

Merak eden arkadaşlarım olmuş :) iyiz şükür.Şuanda bebegim 21 haftalık oldu ve şükürki o sıkıntılı riskli günleri atlattık.Davamız sonuçlandı.Uzunca bir süre giremedim malumunuz yeni bir hayat kurmak zaman alıyor :).Ama şuanda iyiz annemle ortak bir kreş açtık bu sayede bütün günümü hem annemle hem oglumla geçirebiliyorum.Bu arada o şahıs hala cezaevinde 6 aylık daha cezası varİşte kısaca öyle kızlar iyiz mutluyuz ve huzurluyuz.

Merak eden arkadaşlarım olmuş :) iyiz şükür.Şuanda bebegim 21 haftalık oldu ve şükürki o sıkıntılı riskli günleri atlattık.Davamız sonuçlandı.Uzunca bir süre giremedim malumunuz yeni bir hayat kurmak zaman alıyor :).Ama şuanda iyiz annemle ortak bir kreş açtık bu sayede bütün günümü hem annemle hem oglumla geçirebiliyorum.Bu arada o şahıs hala cezaevinde 6 aylık daha cezası varİşte kısaca öyle kızlar iyiz mutluyuz ve huzurluyuz.

Canim esin hapse mi girdi? Hakim bosadi mi

evet boşandık.Hapse girdi çünkü yaptıgı şey kasten adam öldürmeye giriyormuş yani henüz dogmamış olsada canlı sayıldıgı için ve ikinci kez bunu tekrarladıgı için ceza aldı.6 ayı kaldı işte

evet boşandık.Hapse girdi çünkü yaptıgı şey kasten adam öldürmeye giriyormuş yani henüz dogmamış olsada canlı sayıldıgı için ve ikinci kez bunu tekrarladıgı için ceza aldı.6 ayı kaldı işte

ne kadar da azmis cezasi. Pislik herif. Sana ve cocuklarina umarim bundan sonra yaklasamaz bile.

Zannetmiyorum yaklaşabilecegini :) zaten çocukları görmek gibi bir hakkıda yok.

Back
X