Bir insan daha ne kadar şerefsizleşe bilir ?

Aldatmayı bırak ben kafamı bir yöne çevirsem ordada yakışıklı bir çocuk olsa kıyamet koparırdı.

Sagol canım açılabilecek her türlü davayı açtım.Bütün belgeleri raporları görüntüleri msjları vs hepsini verdik savcılıga.Eminimki iyi bir ceza alıcaktır.

bunu daha yeni gördüm candan candan tebrikler canım
görsün bakalım kendi o görümcen olcak el mi yaman bey mi yaman
hakkını al muhakkak...

sakın canım sakın
Allah dayınlardan razı olsun 1 keere değil 1000 kere
sıkıyosa gelsin dayınlar varken
sabah ne mesajı çekiyor öküz...

Yemezki döü kopar dayımdan.O dün gece atmış msjları ama benim tel annemde olunca sabah geldiginde okudum.
İLK mesajı : sana dokunmaya kıyamayan ben bunları nasıl yapıyorum aklım almıyor.
2.msj: Sensizlik beni mahfediyor tuba kendime gelemiyorum sapıtıyorum beni dizginleyen tek şey senin sevgindi.
3.ms:Ne olur affet tüm bu olanları unutturcam sana ölüyorum tubam görmüyormusun ne hala geldim.Beni bırakıp gitceksin korkusuyla neler yapmaya başladım.Ne istersen namus şeref sözü herşeyi yaparım yeterki dön bana yıkma yuvamızı.

Ulan sende şeref ne arar şerefsiz.Madem benim sevgimdi seni dizginleyen o s.... karının koynunda ne bok işin vardı it.

bunu daha yeni gördüm candan candan tebrikler canım
görsün bakalım kendi o görümcen olcak el mi yaman bey mi yaman
hakkını al muhakkak...

Kendininde 2 tane kızı var ama unuttgu şey bugün bana yaptırdıgı herşeyin yarın kendi kızlarının başına gelecegi.Kimsenin ahı kimsede kalmaz.

Aldatmayı bırak ben kafamı bir yöne çevirsem ordada yakışıklı bir çocuk olsa kıyamet koparırdı.

Bunlar böyle bencill iştee...
Polis ne diyor pekiii bu duruma.
Sana ne yapman gerektiğini söylüyorr ??

İnş inş inş bin beter olur sürüm sürüm sürünür.
Valla dün agladım şuanda öyle çok vicdan azabı çekiyorumki kanamam üzüldüm diyemi başladıki acaba diye.Allahım yavrularımı bana bagışlasın başka hiç birşey istemem.

hamilenin duası kabul olur derlermiş...
umarım buna beddualarda gecerlidir.... hoş beddua etmenize bile lüzum yok
allaha havale edin. o cok güzel cezalar veriyo. sizde duyucaksınızdır.

bide karnınızdakini düşünün. oda onların etkisinde kalmıştır. anne üzülünce oda üzülüyodur
rabbim bi an önce böyle bi pislikten ve böyle kederli günlerden sizi kurtarsın

Bunlar böyle bencill iştee...
Polis ne diyor pekiii bu duruma.
Sana ne yapman gerektiğini söylüyorr ??

Gereken herşeyi yapıcaklarını bir yere giderken kendilerine haber verdigim takdirde bana koruma saglıyackklarını msjlarına aramalarına asla cvb vermemi falan söylüyorllar

diğer karı bunu bırakınca sen de terkedince g.tü yememiş pisliğin. Ortada dımdızlak kalacak yaptıklarıyla ceza alacak üstüne bi de maddi manevi tazminat verecek yemiyo tabi hepsi. İkna edip paçayı kurtarma derdinde. Bir değil iki değil neyin affını istiyor ki. Gittikçe komikleşiyor bu adam.

Bizim tek endişemiz sensin. Sana bi zarar vermesinden korkuyoruz yoksa hepimiz biliyoruz senin haklı olduğunu. Allah yardımcın olsun, sen mesajlarına cevap verip kışkırtma lütfen, muhatap olma bundan sonra her şeyi avukat halletsin.

Amin inşallah.Evet dünden beri hiç kıpırmadıyor bile:s halbuki hergün düzenli hissederdim hareketlerini.Küsdü heralde kuzum bana

böylesine bırak koca demeyi adam bile denmez
insan karısına çocuklarının annesine ne olursa olsun böyle cümleler kurar mı?
ne oluyo bu insanlara bu kadar mı para hırsı bürüdü gözlerini sırf tazminat vermemek için iftira atmayı
hem bu dünyada hemde öteki dünyada rezzil perişan olmayı göze alıyor.
söylenecek çok şey var ama ceza almamak için yazmıyorum..
karaktersiz aşağılık insan işte
arkadaşım sende çirkinleş o zaman
dünyayı dar et ona
donuna kadar da al alda aklı başına gelsin sürünsün pislik!!
[/B]

Son düzenleme:
Gereken herşeyi yapıcaklarını bir yere giderken kendilerine haber verdigim takdirde bana koruma saglıyackklarını msjlarına aramalarına asla cvb vermemi falan söylüyorllar

Anladım cnm..
Burda tekrar tekrar aynı şeyleri herkeze aynı anda cewap wermek seni
yoruyordur belki ama biz senin dualarımızla yanındayız bunu unutma..
Sen boşanma davasını aç, maddi açıdan bilmiyorum ne durumdasın ama sıkı birde avukat tut kendine..
Çok pişman olucakk, gerekirse hapise bile girecek o ş.....sizzz...
Ama ömür boyuda o insandan kendini korumak zorundasın biliyosun dimi_?
Sen onun canını adalet yoluyla yaktığın sürece o daha çok canavarlaşıcak...

Ben hiç cvb vermiyorum yazıp duruyor o kendi kendine.Zaten telefonumuda annem götürüyor yanında.Bugünden sonra bana daha yaklaşamaz.Biraz önce 2 polis geldi beni takip etceklermiş.Zaten dayım aradı 1 saatlik yolları kalmış.Onlarda burda olunca cesaret edemez daha.

Biliyorum canım ama gitcez zaten burdan gittigim yerdede bana yaklaşması imkansız.Babam sayılır bir insan her ne kadar boşanmamı istemesede bu kadar olaya göz yummaz .Yani ben mevzu büyümesin istedigim için normal bir şekilde hayatıma devam etmeye çalışıyorum ama iş oralara giderse o korksun ben degil ki zaten benim babamın ve dayımın Neler yapabilecegini çok iyi bilir.

Benim şuanda bekledigim tek şey şu hastaneden çıkmak.Ondan sonra insanın canı nasıl yakılırmış hepsi göreckte.Hastanede olunca birşey yapamıyorum.Şuanlık yoksaymaya çalışıyorum.Benim için bu 14 haftanın bitmesi çok önemli o yüzdn olabildigince sakin kalmaya çalışıyorum.

Amin inşallah.Evet dünden beri hiç kıpırmadıyor bile:s halbuki hergün düzenli hissederdim hareketlerini.Küsdü heralde kuzum bana

canım erken değil mi kıpırdamalar için,senin ikinci bebek tamam ama yinede 16.haftada hissedilir deniliyor ikinci bebeklerde

canım erken değil mi kıpırdamalar için,senin ikinci bebek tamam ama yinede 16.haftada hissedilir deniliyor ikinci bebeklerde

Canım benim sata göre 13+ 3 ama bebegim şuanda 15 haftalık yani ilk günden beri hep önde çıkıyor.Doktorda satdan önce hamile kaldıgımı söylüyor.Zaten şu iki üç gündür hissediyordum bende :) ilk bebegimdede çok erken hissetmiştim.

Senin arkanda ailen olduktan sonra ozaman dediğin gibi o korksun senden..
Keşke karnında iken şu DNA testi yapılabilseydi..
Kapak gibi yüzüne çarpası gerekiyor tez elden de belasını versin allah ozaman onun..

Ewet cnm aynen öyle..
İnan allah bi dert veriyorsa onun sabrını da veriyor..
Sen bunun en iyi örneğisin şu an..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…