kanamamız tekrarladıgı günden beri yani 4-5 gündür hastanedeyiz evet bu 3 oldu karnıma vuruyor.
Az önce okudum karnına vurduğunu Allahım pislik ya inanamak istemiyorum. Adi pislik canım skildi ne demek ya bu inanamıyorum istemiyorum
senınkı şerefsızlıgın dibini bulmuş bencee
yanınamı geliyo o adam hala
kafayı yemiş sanırım saçmalığın dibine vuruyo bide günahsız çocuğu düşürmek için uğraşıyo bunları şikayet et sana bişey yapabilir ve yerini değiştir başka biyerde kal
şerefsiz kelimesi bunun yanınada hafif kalırr insanlıktan çıkmış yazık nasıl hamile bi kadına saldıracak kadar hayvanlaşmış bundna herşey beklenirrr sürüm sürüm sürünür inşş yazıkk yaaa bu kızcaza allah yardımcın olsun çok üzülüoyurum dualarım seninle cnmüzülme" yılma dik dur süründür...
Ya bu kadar korkunç insanların olduğuna inanamıyorum, sonu çok kötü bu adamın hem de çooook.
Vallaha o kadar çok şey yaşadımki herşeyi bekliyorum artık ben bu adamdanYaptigi hersey cok adice bu adamin.
Oglunu kacirmaya calismasin birde annen cok cokk dikkat etsin.
Allah yardimcin olsun insallah.
Allah yardımcın olsun o ayrı ama nasıl ilk bebeğini de darbeleriyle kaybetmene sebep olan bu öküzden bir daha hamile kalabildin? Nasıl bitirip gitmedin bu evliliği?
Ne acı bir durum. Belki bunun cevabını yazmışsındır diğer konunda veya burada... Bilmiyorum. Sadece çok dikkat çekici bir detay olduğu için belirtmek istedim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Korkunun ecele faydası var mı ? Bu birtek onun degil benimde çocugum hem o istedi diye degil rabbim istedi diye oldu.O zaman oglumu da öldüreyim bu adamın çocugunu neden büyüteyimki ?
Ayrıca zaten kadın kollarına bildirdigimi savcılıktan karar çıktıgını vs yazmıştım diger konumda.Şuandada bildirdim zaten hülya hanıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?