Bir insan daha ne kadar şerefsizleşe bilir ?

kanamamız tekrarladıgı günden beri yani 4-5 gündür hastanedeyiz evet bu 3 oldu karnıma vuruyor.

yanınamı geliyo o adam hala

kafayı yemiş sanırım saçmalığın dibine vuruyo bide günahsız çocuğu düşürmek için uğraşıyo bunları şikayet et sana bişey yapabilir ve yerini değiştir başka biyerde kal

Az önce okudum karnına vurduğunu Allahım pislik ya inanamak istemiyorum. Adi pislik canım skildi ne demek ya bu inanamıyorum istemiyorum

Kendinden olmadıgını ispatlıyamıyacak o yüzden bence düşürmeye çalışıyorki kendini haklı çıkarsın

senınkı şerefsızlıgın dibini bulmuş bencee

şerefsiz kelimesi bunun yanınada hafif kalırr insanlıktan çıkmış yazık nasıl hamile bi kadına saldıracak kadar hayvanlaşmış bundna herşey beklenirrr sürüm sürüm sürünür inşş yazıkk yaaa bu kızcaza allah yardımcın olsun çok üzülüoyurum dualarım seninle cnm üzülme" yılma dik dur süründür...

Canım korumayı şikayetten sonra tekrar evine gelir sana saldırırsa veriyorlarki bu durumda banada vericeklr .Avukatımada bildirdim gerekli işlemleri yapması için

sagol allah razı olsun.Yok onlar bana bunları yaşattıya hepsinin bedelini ödeyecekler

Ya bu kadar korkunç insanların olduğuna inanamıyorum, sonu çok kötü bu adamın hem de çooook.

Yoruldum.... Allahım sen yardım et yanlız bir başıma çaresiz bırakma beni.Ben sana inanır sana sıgınırım.Sen kötülerin şerrinden şeytanın zülmünden koru yarabbi.

Yaptigi hersey cok adice bu adamin.
Oglunu kacirmaya calismasin birde annen cok cokk dikkat etsin.
Allah yardimcin olsun insallah.

Yaptigi hersey cok adice bu adamin.
Oglunu kacirmaya calismasin birde annen cok cokk dikkat etsin.
Allah yardimcin olsun insallah.
Vallaha o kadar çok şey yaşadımki herşeyi bekliyorum artık ben bu adamdan

Allah yardımcın olsun o ayrı ama nasıl ilk bebeğini de darbeleriyle kaybetmene sebep olan bu öküzden bir daha hamile kalabildin? Nasıl bitirip gitmedin bu evliliği?
Ne acı bir durum. Belki bunun cevabını yazmışsındır diğer konunda veya burada... Bilmiyorum. Sadece çok dikkat çekici bir detay olduğu için belirtmek istedim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pardon yanlış yazmışım benim bebeklerim ikizdi.Bir tanesi düştü o yüzden rahim agzı açık ve bu bebgiminde düşme tehlikesi var.

Son düzenleme:

Farkında değilsin sanırım ama adam gelip gidip karnına vuruyor çocuğun düşmemesi ve doğacak olması onu daha da kudurtuyor bu halde hayatın tehlikede seni daha zor günler bekliyor adam tutuklansa 6 ay yatar cıkar hayat boyu basına bela olur resmen hayatın tehlikede bunu doğrcam diye inat edip kendi hayatından ve çocuğundan da olabilirsin allah korusun

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sahidin varsa direkt suc duyurunda bulun sabahi mabahi bekleme bence....karnindakine kastediyosa israrla sapiktir bu adam manyaktir sizofrendir allahin belasidir ozgurce dolasma hakki yokturnr bu ya insan gore gorw milletin gozune baka baka evladina kiymaya kalkarmi...yarin bu oglunuda irtadan kaldirmaya kalkabilir cocuklarin icin koruma karari cikart

ya bidakka ben yanlışmı anladım, bu adamın sen ona böbreğini verdiğin dönemde de bu kadınla ilişkisi mi varmış? ablasıda kadınla konuşuyor, biliyor, destekliyor muymuş?

Allah belasini versin en kisa zamanda.
Neler var allahim.
Esiniz barismakmi istiyo, o kadindan ayrilmismi.

Söyley3cek bir kelime dahi bulamiyorum !!
Bir insan daha ne kadar kendini alcaltabilirki?

Sen hem Esini cocuklarinin Annesini aldat , hemde boyle cirkin bir sekilde iftira at !!
Erkek bile denmez boylesine YAZIKLAR OLSUN onun erkekligine ...

Sinir oldum !!! Elime gecse boyleleri paeca paeca ederim... pislik herif yaa...

Allaha havale et hepsini.. Allahindan bulsun Terbiyesiz...

Yazik......

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim düşüncem şu. Eski sevgilisiyle görüşüyor haber alıyor veya onla birlikteydi belki, 2 ci cocuk istedigi zamanlar.Eşiniz 2 ci çocuğu yalandan istedi olmayacağını bilerek istedi, olmazsa bosaniriz ayaklarına girdi asil derdi sanırım zaten boşanmak ti. Sonra sen hamile kalinca plani ters tepti. Ve bi hamile kadina kolundan tutmayi gec ellemeye kiyamaz insan ama seni bile bile kolundan tutup disari atmış o yüzden ikiz bebeklerinden birini düşünmüş sun , dedigin gibi niyeti simdide karnındakinden kurtulmak. Uzak dur bu cani adamdan. bi baba çocuğunun canına bukadar rahatlıkla kiya biliyorsa, başkalarına hayri hayri birseyler yapar. Allah sana sabir versin insallah kurtulursun bu utanmazla.

bide sen bunu afetmis olsaydin gerile gerile eve gelirdi hic birsey olmamış gibi davranirdi, belkide niyeti sadece senden ayrilmak. O ablasida ne cirkef mis allah onu bildigi gibi yapsin. Allah goruyor ya onlarda bulur birgun belasini

Ayy inanmiyorum yaa ,bu nasil bir adilik boyle ?Şizofren bu adam ,benim eski nisanlimda boyle idi tekme tokat saldirirdi bana durduk yere .O küçük beyninde kurar senaryo yazar oynardi .Ama ben sansliydim ki onun bu yüzünu erken gösterdi bana rabbim .Maalesef senin icin olmamis bir an önce kurtulmaya bak o pislikten uzaklastirma karari cikarttir .Bu tiplerin hepsi ayni kendi pisliklerini kapatmak icin her türlü iftirayi yaparlar .Allah yardimcin olsun canim ,o pislikte tez zamnanda cezasini bulur emin ol .Dualarim seninle ve bebisinle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…