• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir insan daha ne kadar şerefsizleşe bilir ?

İnşallah allahın izniyle daha fazla yaralanmadan biter gider bu mevzu

Şu an haksızlığını bir şekilde örtüp üste çıkacak ya işte klasik erkek tribi zytinyağı gibi üste çıkmak şimdi sana çocuk başkasından demesi bu yüzden kimden olduğunu balgibi de biliyor da bu ne iğrençlik sen kabul etmişsin ayrılığı yüzüne tükürmemişsin sövmemişsin yaptığına bak veledin kusura bakmasın kimse de bu adam velet yani başka bir şey değil insan nikahlı karısına bunu dmez

Şu an haksızlığını bir şekilde örtüp üste çıkacak ya işte klasik erkek tribi zytinyağı gibi üste çıkmak şimdi sana çocuk başkasından demesi bu yüzden kimden olduğunu balgibi de biliyor da bu ne iğrençlik sen kabul etmişsin ayrılığı yüzüne tükürmemişsin sövmemişsin yaptığına bak veledin kusura bakmasın kimse de bu adam velet yani başka bir şey değil insan nikahlı karısına bunu dmez

Aynen öyle yapmaya çalışıyor

Ben görmeyeli neler olmuş böyle :53:

Utanmaza bak yaa aklı sıra yıldırmaya çalışıyor karaktersiz.

O ne kadar zor durumda kaldığını biliyor ondan saldırıyor böyle. Mantıklı hareket etmeye kapasitesi yok çünkü.

Şuan ne durumdasın?

Canim raporlari alman cok iyi olmus bende bugun doktora gittim haber ver demistim gebelik olabilir dedi hcg 6.01 :))iki hun sonra tekrar kan vericem dualarini esirgeme senin dualarin kabul olur simdi.

Ben görmeyeli neler olmuş böyle :53:

Utanmaza bak yaa aklı sıra yıldırmaya çalışıyor karaktersiz.

O ne kadar zor durumda kaldığını biliyor ondan saldırıyor böyle. Mantıklı hareket etmeye kapasitesi yok çünkü.

Şuan ne durumdasın?

Elimde ufak bir dikiş var .Dün gece büyük bir parça düşürdüm ve açılmam yarım cm den bir cm çıkmış.Ama bebek yukarda hala ve yapılan igneden dolayı kanamam lekelenme şeklinde olmaya başladı.Cuma günü kesin dikişim yapılcak.

Canim raporlari alman cok iyi olmus bende bugun doktora gittim haber ver demistim gebelik olabilir dedi hcg 6.01 :))iki hun sonra tekrar kan vericem dualarini esirgeme senin dualarin kabul olur simdi.

Ayyyy inşallah canım ya :)Dua etcem sanada bu gece inş bebiş müjdesi kesinleşir biran önce.

Amin canim ins.kesinlessin sana doktor daniscam bende bursadayim ya:)

İkizlerinin biri dusunce rahim agzi acilmis drkbrke nin kizinin da dusme tahlikesi var bu sebebten...bildigimden soyleyim dedim

Elimde ufak bir dikiş var .Dün gece büyük bir parça düşürdüm ve açılmam yarım cm den bir cm çıkmış.Ama bebek yukarda hala ve yapılan igneden dolayı kanamam lekelenme şeklinde olmaya başladı.Cuma günü kesin dikişim yapılcak.

Cok uzuldum gercekten Allah yardimciniz olsun. O dengesizin de en kisa zamanda layigini versin. :47:

Yazdıklarınızı okuyunca annemin anlattığı bi olay geldi aklıma ;
Annemin okuldan arkadaşı (öğretmen) çok hoş bi abla vardı hani görenlerin dönüp bir daha bakacağı cinsten, allah affetsin kocası da tam tersi hiç yakıştıramamıştı kimse. Daha yeni evlilerdi kocasının aldattığını öğrendi internetten bulduğu kadınlarla buluşuyormuş, boşanmayı düşünürken hamile olduğunu öğrendi tabi kocası yalvar yakar olunca bir şans daha vermeye karar verdi. Daha 1 ay geçmeden tekrar aynı olaylar üstüne şiddet, kadının annesini arayıp senin kızın evlenmeden önce ne haltlar yedi benimle bunları bunları yaptı demeler o çocuk benden değil diye iftira atmaya kaltı ( bu adam da polis ) sonunda boşandılar ama kadın çok yıprandı bu süreçte şimdi toparlıyor yavaş yavaş. Ben şaşırmadım o yüzden aciz erkek davranışı, elden gideceğini anlayınca bari b.k atayım düşüncesine giriyorlar. Allah size sabır, güç versin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Msjlarin hepsini okuyamadim şikayet ettinmi uzaklastirma almasi gerekiyor bir süre. Bu süre icinde sana yaklasirsa hapis cezası var

haha bu nasil bir insan kendi kocamdan vile suphe eder oldum.neyden neler cikiyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu nasil insan hem dovuyor hem aldatiyo mesaj atip terkeden de kendisi
Aldattigi kisi eski kiz arkadasi onun icin ailesinden colugundan cocugundan vazgeciyo eee istedigi buydu zaten simdide hala size hem siddet bide hastanede sabahinada pismanlik mesejlarlari bu adamdan herseyy beklenir naptigi belli degil
Yazik ya insan kendinin emin oldugu cocuktan test istermi sirf karsidakine iftira atmak icin oglunun yuzune sizin yuzunuze hangi yuzle bakacak

Şöyle adamlara baba sıfatı kazandırmak ne acı, ne üzücü.. Allah sana güç ve sabır versin.
Söylediklerine üzülme canım benim, ne kadar pis ve bayağı olduğunu biliyorsun.. Allah inşallah seni aratacak birisini çıkarsın karşısına.. Beter olsun!!

Sizi ve bebeğiniz bırakıp dönüp arkasını giderken , ne olduda birden çirkefleşti
İstediğini aldı işte, bu ne aşşağılık hareket şekli
Kendi evladına ,evlatlarının anasına o iğrenç karalar çalmaya çalışıyor
Şeytan diyor tenhada kıstır, verdiğini geri al
Yazıklar olsun, içinde nasıl bir pislik taşıyormuş
Allah yardımcınız olsun, pes etmeyin.
Elbet çıkar ahınız aheste aheste

O mesajı atarken ne bekliyordu acaba bu insan siz yalvar yakar ayaklarına kapanıp herşeyi kabul edecek oda canının istediği gibi sevgilisine gidip gönül eğlendirecek sonra evine çocuklarına gelecek ikili yaşamına alenen devam mı edecekti..siz kaç yıllık eşisiniz karakterinizi tavrınızı ne tepki vereceğinizi iyi biliyodır bu adam hemen pişman olacaksa neden attı bu mesajı iyice düşünüp taşınmadan sonuçlarını göze almadan yapılacak birşey değil ki..baştan beri aklıma takılıyor bu msjı eşinizden habersiz diğer kadın atmış olmasın..

Back
X