- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi Excited_00
Sadece kendı basınızı sıkıntıya sokmazsınız kızcagızında basına ıs acabılırsınız bu sekılde davranarak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar aslında o kadar öfkeliyim ki,
Büyün gün nevrim döndü.
Yani oğlumun pasaportu çıkmış olsa
İlk iş bilet almak olacak!!!
Yan komşumuz var yani annemin komşusu
Çok çok severim aşırı iyi biri 3 yıldır tanıyorum.
Konuya gelecek olursak,
Annem bugün beni aradı,moreli bozuk felan
Ne oldu felan diyorum anlatmıyor (babasız büyüdüm sayılır çok zor zamanlarımız oldu ve bu tarz konularda aşırı şekilde hassasım adam döverim o derece)
En son annem dayamadı tabi.
Komşu bugün hastaneye çocuğunu götürdü
Ve doktor cildi çok kuru olduğu için kaşınıyor bebek yağı al demiş.
Tabi parası yok.
Kocası olacak...... maaşını kumara yatırmış.
Kira ödenmemiş, çocuk ne hallerle.
Ekmeği kalmamış evde.
Neyse kaynana gelmiş oğluna vurmuş geline yardım ediyor ne kadar olursa felan...
Ben her gittiğimde bir takım adak olsun v.s hep ona veririm. Ama kocası olacak kişi bunun rahatlığımı diye düşünüyorum.
Kadın söylemiyor yardım geliyor felan diye ama
Bir şekilde biliyordur.
Neyse benim şarteller attı tabi,
Aradım o ....... ağzıma geleni söyledim.
Ne erkekliği ne sülalesi düz gittim.
Düşündüm bu gece yatamazdım kendimi biliyorum.
Union ile para yolladım. Ama nereye kadar
Gerçekten ağustos ta gideceğim o günü iple çekiyorum. Şöyle suratına bir tokat bir pat sesi.
Öyle canım istiyor ellerim kaşınıyor ki.
Bütün gün evde deli gibi gezdim.
Elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
Ama o çocuğu düşündükçe kahroluyorum.
Kaşınıyor yatamıyor ama bir yağ almaya para yok
Çıldırmak üzereyim.
O adama ne yapsam da iyi gelse diye düşünüyorum.
Off karmakarışık oldu.
Bir yandan iyi yapmışsınız, adam hakediyor da adam da size sinirlenip karısından/çocuğundan çıkarırsa çok daha can sıkıcı bir durum olurkızlar aslında o kadar öfkeliyim ki,
Büyün gün nevrim döndü.
Yani oğlumun pasaportu çıkmış olsa
İlk iş bilet almak olacak!!!
Yan komşumuz var yani annemin komşusu
Çok çok severim aşırı iyi biri 3 yıldır tanıyorum.
Konuya gelecek olursak,
Annem bugün beni aradı,moreli bozuk felan
Ne oldu felan diyorum anlatmıyor (babasız büyüdüm sayılır çok zor zamanlarımız oldu ve bu tarz konularda aşırı şekilde hassasım adam döverim o derece)
En son annem dayamadı tabi.
Komşu bugün hastaneye çocuğunu götürdü
Ve doktor cildi çok kuru olduğu için kaşınıyor bebek yağı al demiş.
Tabi parası yok.
Kocası olacak...... maaşını kumara yatırmış.
Kira ödenmemiş, çocuk ne hallerle.
Ekmeği kalmamış evde.
Neyse kaynana gelmiş oğluna vurmuş geline yardım ediyor ne kadar olursa felan...
Ben her gittiğimde bir takım adak olsun v.s hep ona veririm. Ama kocası olacak kişi bunun rahatlığımı diye düşünüyorum.
Kadın söylemiyor yardım geliyor felan diye ama
Bir şekilde biliyordur.
Neyse benim şarteller attı tabi,
Aradım o ....... ağzıma geleni söyledim.
Ne erkekliği ne sülalesi düz gittim.
Düşündüm bu gece yatamazdım kendimi biliyorum.
Union ile para yolladım. Ama nereye kadar
Gerçekten ağustos ta gideceğim o günü iple çekiyorum. Şöyle suratına bir tokat bir pat sesi.
Öyle canım istiyor ellerim kaşınıyor ki.
Bütün gün evde deli gibi gezdim.
Elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
Ama o çocuğu düşündükçe kahroluyorum.
Kaşınıyor yatamıyor ama bir yağ almaya para yok
Çıldırmak üzereyim.
O adama ne yapsam da iyi gelse diye düşünüyorum.
Off karmakarışık oldu.
Herkesin aklı,fikri vardır.Tamam sinirlenmiş olabilirsiniz ama taa adamı arayıp küfretmeniz de gereksiz olmuş bence bu kadar da aile ilişkisine müdahil olmanızı gerektiren bir statünüz yok yani alt tarafı komşusunuz kadının bile tepkisini çekebilirsiniz bazı kadınlar kol kırılır yen içinde kalır derler siz kötü olursunuz ne münasebet demezler mi insana. Siz yardım edersiniz o ayrı ama adama telefon açınca ne olacak sizce adam karısına parlamayacak mı taa oralardan millet bizim olayımızı ne biliyor diye ya da ya annenizin kapısına dayanırsa çok düşüncesizce bir davranış olmuş.
O biraz sıkar, hele elini kaldırsın.sen adama küfrettin diye adamına klı başına mı gelecek? ya sen elalamene beni rezil eidyosun diye kadına yüklenirse?
Ben adam olur belki diye söylemedim ki.Ben de aynı sizin gibiyim,suya sabuna dokunmadan edemiyorum ama iyi yapmamışsınız,sadece kendiniz rahatladınız ..Siz ona sövdünüz diye tamam bundan sonra iyi bir adam olayım demeyecek! Ve böyle merhametsiz ...... ler (artık boşluğu herkes dağarcığına göre doldursun) genellikle dışarıdan gelen müdahele , eleştiri gibi şeylerin hıncını yine evdeki ezebildiğinden alır...Çok üzücü..
O biraz sıkar, hele elini kaldırsın.
Ben dedim zaten o kadar söyledim.
Haklısın abla dayanamıyorum dedi.
Ne yapayım elimde değil dayanamıyorum ...
Hayır, daha ne olabilir acaba??Sadece kendı basınızı sıkıntıya sokmazsınız kızcagızında basına ıs acabılırsınız bu sekılde davranarak
Ben daha ne yapabilirim ki?Darda olana yardım etmeniz çok güzel
Bu konuda adam zaten ş....siz
Ama büyük hata annede
Evladım aç olacak, bir yağ parasını bulamayacağım o adamı koyarım kapının önüne
Koca olsun da çamurdan olsun mantığında kadınların suçu bunlar
Yıl 2017, devlet imkan tanıyor, kimseye ihtiyacı yok, yine de boşamıyorsa bu adamı suçlu annedir
yazık yazık ya kimse amcana bişey demiyor mu?aynı durumda benim yengem var. amcam çalışmıyor evde para yok biz yardım ediyoruz bu da amcamın işine geliyor
amcama kimi dinliyor ki karısını aldattığı bekarım seninle evlencem diye kandırdığı kadınların sayısı babannemin yaşını geçtiKimse o adamın .....
yazık yazık ya kimse amcana bişey demiyor mu?
Ya akrabalar ne bileyim sözün bittiği yer bazen.
Şöyle birşey var.Bir yandan iyi yapmışsınız, adam hakediyor da adam da size sinirlenip karısından/çocuğundan çıkarırsa çok daha can sıkıcı bir durum olur![]()