• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir insan mutsuzluktan ölebilir mi?

Yasoyas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2015
18
13
3
37
Yanlış yapılmış bir evlilik bitirmeye cesareti olmayan bi kadın yanlızlıktan kafayı yememe ramak kaldı üstüne bir sürü sorun evlilik bu kadar kötü bişey mi çok severek evlendim hala da çok seviyorum ama huzurum yok kafamda deli sorular deliriyorum galiba ....

Sorunların neler mesela evliliğinde?
Huzur ve mutluluk yoksa içinde çok sevmenin anlamı olmaz bilirim..:KK14:

aşılabilir mi bilmiyorum sanırım ben kendi hayatımı ve beklentilerimi yok sayarsan aşılır ancak ben artık fedakarlık yapmaktan yorulduğum için asamıyorum ama vicdanımda kullanılmaya çok müsait burda yazamayacagım bir sürü dert anlatacak kimsem olmadığı için öyle yazmak istedim sadece

aşılabilir mi bilmiyorum sanırım ben kendi hayatımı ve beklentilerimi yok sayarsan aşılır ancak ben artık fedakarlık yapmaktan yorulduğum için asamıyorum ama vicdanımda kullanılmaya çok müsait burda yazamayacagım bir sürü dert anlatacak kimsem olmadığı için öyle yazmak istedim sadece

Ben buraya o kadar çok konu açtım ki.
Paylaşarak rahatlayan biriyim çünkü. :KK14:

Fedakarlık deyince evlilik=fedakarlık zaten..
Çoğunu kadın yapıyor ve çoğu kadın bile bunun normal olduğunu düşünüyor aslında.

Sen ben gibiler için normal olmadığından neden ben? Niye niye diye kendi kendimizi yiyoruz.

Bak konu açıp içimi dökeli çok olmamıştı aslında.
Bugün kaç saattir konu açma isteğimle savaştım, açmamayı tercih ettim.

Çünkü yeni bir sorun yok. İçimde birikenlerin oluşturduğu bir dağ var.
Aynı şeyleri ben yazarım rahatlarım da okuyanlar için pek hoş olmayacak diye tutuyorum kendimi.

Anlatırsan kendinden birilerini görür, bir iki cümle ile rahatlarsın belki.
Bir anlat istersen..

Mutsuzluktan ölünmüyor malesef kocadan boşanmaya korkup ölmeyide bayılmak sanıp diline dolayanlar ölsede dünya birsey kaybetmezdi.
Neyse

Mutsuzluktan ölünmüyor malesef kocadan boşanmaya korkup ölmeyide bayılmak sanıp diline dolayanlar ölsede dünya birsey kaybetmezdi.
Neyse

Neden bu kadar acımasızca yorum yapıyorsunuz anlamıyorum.

Herkes çat diye ayrılık kararı alamaz.
O kararı alacak şartlara da sahip değildir, güç alacağı yakınları da yoktur psikolojisi de.

Bazen mutlulukla devam ettirecek evliliğe de sahip değildir ama boşanacak kadar güçlü bir sebebi de
yoktur mesela.

Herkes çatır çatır sadece ben diye yaşasa, assa, kesse, boşasa ve gerçekten mutlu olsa çok güzel olurdu evet.

Ama olmayınca olmuyor.

Biraz daha empati ile yaklaşamaz mısınız?

Neden bu kadar acımasızca yorum yapıyorsunuz anlamıyorum.

Herkes çat diye ayrılık kararı alamaz.
O kararı alacak şartlara da sahip değildir, güç alacağı yakınları da yoktur psikolojisi de.

Bazen mutlulukla devam ettirecek evliliğe de sahip değildir ama boşanacak kadar güçlü bir sebebi de
yoktur mesela.

Herkes çatır çatır sadece ben diye yaşasa, assa, kesse, boşasa ve gerçekten mutlu olsa çok güzel olurdu evet.

Ama olmayınca olmuyor.

Biraz daha empati ile yaklaşamaz mısınız?

Sanane :)

Neyse

Amacınız "üzüm yemek mi bağcı dövmek mi"
Yorumunuz konuyla alakalı olmadığı gibi
Sadece "fikrim geldi" edasında.

Böyle şımarıkça yazılmış bir cevaba saman ye gibi yaşına uygun bir cevap vermeliyim sanırım..
Saman ye cicim:KK14:

Yeter be bir kisiye yorum yaziyoruz 10 kisi geliyor böyle ol şöyle ol. Size mi sorcam nasil yaklasacagimi ,nasıl birisi olacağımı
Evet sanane ... Normalde nasilsam buradada oyle cevap veririm özel muamele mi yapcicam rahatsiz olan gormezden gelsin. Ben oyle yapicam

Amacınız "üzüm yemek mi bağcı dövmek mi"
Yorumunuz konuyla alakalı olmadığı gibi
Sadece "fikrim geldi" edasında.

Bence de canım sıkkın bulaşmaya yer arıyorum, hani benim stres toplarım edasında.

Böyleleri kk nın kalitesini düşürüyor şahsi fikrim:KK14:

Yeter be bir kisiye yorum yaziyoruz 10 kisi geliyor böyle ol şöyle ol. Size mi sorcam nasil yaklasacagimi ,nasıl birisi olacağımı
Evet sanane ... Normalde nasilsam buradada oyle cevap veririm özel muamele mi yapcicam rahatsiz olan gormezden gelsin. Ben oyle yapicam
O kadar mutsuz o kadar negatifsin ki Ben Bazen uzuluyorum sana..Ne yasamis olabilirsinki bu denli uzaksin kadınlara :110:

O kadar mutsuz o kadar negatifsin ki Ben Bazen uzuluyorum sana..Ne yasamis olabilirsinki bu denli uzaksin kadınlara :110:

Buraya size sert gelen yorumlar yaziyorum diye forum başında agladigimimi saniyorsunuz ? Senin kadar kötü seyler yaşamadım evliligimle ilgili henüz.. bunu merak ettiysen
Kadınlarla bir derdim yok fazla salya sümük tiplere hicbizaman yakın olmadım zaten

Buraya size sert gelen yorumlar yaziyorum diye forum başında agladigimimi saniyorsunuz ? Senin kadar kötü seyler yaşamadım evliligimle ilgili henüz.. bunu merak ettiysen
Kadınlarla bir derdim yok fazla salya sümük tiplere hicbizaman yakın olmadım zaten
  • Benim kadar kötü şeyler yaşama zaten hiç kimseye böyle bir şey dilemem ama herkes seninle aynı derecede güçlü olmayabilir,kimsenin destek olmadığı ,yalnız bırakılan,ne hissettiği ne düşündüğü sorulmayan,görmezden gelinen kadınlar cenneti burası ..Salya sumuk senin tabirin umarım hiç bu kadar çaresiz kalabileceğin olaylarla karsilasmazsin...Ayrıca benim konularımı ezbere bilmen takdire sayan ne güzel bak hiç derdin yok beni dusunmussun teşekkür ederim :KK52:

Back
X