- Konu Sahibi melekberke
-
Merhaba KK'lı arkadaşlarım, hemcinslerim...
Kendimi çok kötü hissettiğim için buraya yazıp sizlerin de ortak olmasını arzu ettim.senağlama Dün şahit olduğum ve beni kahreden bir olayı paylaşmak istiyorum sizlerle... ve tabi teselli edebilecek yorumlarınızı....
Çok samimi bir arkadaşımın benim aracılığımla çıkıp büyük bir aşkla bağlandığı erkek müsvettesi tarafından yaşadıkları.... Yani ben kendimi teselli edemiyorum, O kıza nasıl yardımcı olabilirim?
Tam 5 yıl süren bir ilişki yaşadılar. Birlikte harika görünüyorlardı. İkisi de çok kıskançtı...
Zamanla bu kıskançlık yüzünden birkaç seviyesiz tartışma yaşamışlar. Son olarak galiba biraz da arkadaşımın ilgisizliğinden son buluşmaları faciayla sonuçlanmış...Oğlan o kadar hiddetlenmiş okadar canavarlaşmış ki.. buraya yazamayacağım çünkü resmen + 18lik değil +80'lik küfürler etmiş kıza.... Onurunu rencide edici....
Oğlan küfürleri saydıktan 4-5 dk sonra aramış kızı güya özür dilemek için. Ama telefon açılmamış... Aradan 3 gün geçtikten sonra kız dayanamamış kendisi telefon ederek herzaman buluştukları yere çağırdı oğlanı. Bu arada beni de aradı. bende yapmayın etmeyin nedir bu haliniz demek için gittim. Çünkü eşli olarak çok sık görüşürdük. Velhasıl oğlan buluşma yerine geldiğinde arkadaşım birden yerinden fırladı ve oğlanın ona saydığı küfürleri sıralayarak omuzlarına vurdu.. Küfür de cabası..Gerçekten onu tanıyamadım:sinifsinif:
Oğlan da vur vur da rahatla dedi. Özürdilemek için açtığını falan söyledi ama Kızda tokatı bastı....:mymeka:
Onların tanışmasına ben vesile olduğum için kendimi çok kötü hissediyorum. Bu arada kız da hala rahatlamadı. Hazmedemiyor ve onun bu hale nasıl geldiğini sorup duruyor bana...
Onu teselli edecek ne diyebilirim? Böyle davranması yeterli değil mi? ne yapacağımı şaşırdım......Onların aşklarına şahit olduğumu zannetmiştim ama gözlerimin önünde nasıl canavara dönüştüklerini gördüm.. Nasıl değişebiliyor insanlar böyle? O sevgi nereye gidiyor çabucak? Yaşananlar yalanmıydı? Ölümü beraber yaşamak için dua eden yüreklerin içi nasıl nefretle dolabilir? Hayat felsefem değişti resmen.....
ee,şimdi ne oldu. bunu yaparak arkadaşın sevgiliyle aynı seviyede olduğunu koydu ortaya. onun yaptığının aynısını yaparak artı birde üstüne,tokat atarak.
şimdi benim gözümde oda suçlu. hiç farkı yok...
bu ilişkide saygı falan kalmamış. ...
Yaşananlar kötü ama senin kendini bu kadar yıpratman da anlamsız..
Yani arkadaşın için üzülüyor olabilirsin tabii üzüleceksin ama sen biraz abartmışsın gibi.
İkisi de hatalı tabii, küfür tokat girdiyse zaten ilişki bitmiştir.
Sen tanıştırdın diye, şimdi işler kötü gidince kendini suçlu gibi hissetmeye başladıysan saçma bu canım..
İnsan, başkalarını evlendiriyor da sonra boşanıyorlar..Kısmet bu işler..Kendini bu kadar üzme bence..
İnşallah düzelirler diycem ama..
canım benim bu kaar düşünme sen sadece tanıştırıp vesile olmuşsu gerisi zaten onlara kalmış bişi bence bu işe fazla karışa zaten seven bi insan ağza alınmacak küfür etmez edemez ona el bile kaldıramz sen uzaktan bak derim barışırlar yada barışmazla onlara kalmış canım sıkma bu kadar kendini
bu adamı unutmasını ve hayatından çıkarmasını sağlayacaksınız...
yaşananlar yalanmıydı, gerçek miydi onun tartışmasını yapacak zaman değil...
aslında diye başlayan her cümlesini yarı da kesin...
işin içine küfür girdiği anda o ilişkiden hayır gelmez...şiddeti söylemiyorum bile...
ikisi de birbirlerini sevmeyi bilememişler demek ki...
sadece erkek hatalı diyemiyeceğim ben....
ikisi de hatalı, hele ki kadın... yani arkadaşınız... kendisini bu hale getiren erkeğe bu kadar tahammül etmeyecekti...
Iste bu yüzden ben böyle birilerine vesile olmak tanistirmak olaylarina hic girmek istemiyorum...
Iyi olur Allahtan kötü olur kuldan bilinir demesiler bosuna...
Tabiki senin hic bir sucun yok...arkadasinda seni sorumlu tutamaz..kendi özgür iradesi ile tanismis ve sevmis..fakat sen kendini bir bakima suclu hissediyorsundur simdi...
Insanlarin cirkinlesmese raddesinin siniri yok bence...bir anlik cinnet herseyi yaptirabilir ve söyletebilir insana...Öfkesini ve sinirini kontrol etmek her insanin harci degil güzelim.
Arkadasinin iliskisi malesef bitmistir benim gözümde..
Gülsüm arkadaşım.... Çok sağol..
Biliyormusun bekar olsaydım bu olanlardan sonra çok zor cesaret ederdim herhalde evlenmeye... Dedim ya vesile olmak bir yana, inandığım değerler sarsıldı...
Çirkinliğin raddesi yokmuş cidden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?