Bir insan ne kadar çirkinleşebilir....?

İlişki bitti de... İçinde bitmedi.
Elfidaya katılıyorum, kendine duyduğu öfkedir belkide,
İçini nasıl temizliycez şimdi....
Her türlü duygusu mevcut kendine göre... öfke,kullanılmışlık,isyan,güvensizlik..
Ruhum öldü diyor...

çok kötü bir durum keşke hiç olmasaymış ama insan yüzünü yıllar sonrada olsa gösterebiliyor evlenmeden bazı şeyleri görmesi bir yandanda iyi olmuş üzülme artık :1hug:

Canım sen vesile olmuşsun fakat, onlar bu ilişkiyi yürütememişler ve çok laçka ötesi bir duruma taşımışlar.
Bu senin suçun değil üzülme bence.. Bu saatten sonra zaten bir araya gelemezler diye düşünüyorum...

Kendini bilen insan hangi ruh halinde olursa olsun küfür etmemeli....Bana göre telafisi olmayan bir şey.Kız da belki hazmedemediği için içi yanıyordu güya altta kalmamak için aynılarını demiştir ama yadırgadım.Kesinlikle karşılık vermeyecekti aynı şekilde.Ama kendini üzmeni gerektirecek sadece birbirlerini bu kadar hırpalamaları olmalıdır.Sen illa beraber olun dememişsindir ki.Onlar birbirlerini beğenmiş ki devam etmiş,bir şeyler başlamış.Hiçbirinin de sana laf söylemeye hakkı yok.

arkadaşınız iyi biri olabilir, sevgilisi de iyi biri olabilir.
ama iyi sevgili değillermiş demek ki.
siz iki insanı tanıştırırken insanlığına kefil olursunuz, sevgiliyken davranışlarına değil.
kendinizi sıçlamınız gerektirecek hiçbir şey yok ortada.

erkek ne kadar suçluysa arkadaşınız da o oranda suçlu bence.
boşuna dememişler söz gümüşse sükut altındır diye..

saygısız ve seviyesiz kişilermiş ikiside...senlik bişey yok bencede...ikiside yaptıkları şeylerle kendilerini belli etmişler...kendilerine ve çevrelerine karşı bi ilişliyi bu kadar seviyesiz hale getirmişler ... bu durum karşısında araya girip kendini üzme insanlar iyiyken iyi olursun ama kötü olduklarında da ilerde yine sana patlar...yasakkelime

canım bence senin kendini kötü hissetmemen lazım:1hug:..souçta onların tercihi bu sen bilemezdin ki...olay çok çirkin...ama iki taraftan birinin hisleri sahteymiş diye düşünüyorum çünkü birbirini çok seven insanlar böyle çirkinleşemez bence..:uhm:

sen tatlı canını niye üzüyorsun melekcim tanıştırmışsın aradan 5 yııl geçmiş onlar kendi ilişkisinde yüz göz olmayı seçtilerse bu onların kararı kimseninde bizi sen tanıştırdın senin yüzünden oldu demeye hakkı yok :umursamaz:

ınsanoglu oyle kıı yeryuzunde en onemlı en muhtesem en mucızevı ve dıgerlerınden en ustun olarak yaratılmıss..resmen doganın yeryuzunun dunyanın hakımı... Rabbım zaten herseyıı ınsanoglunun ayakları altına sermıss.. ama bazen oyle bır zaman gelıyor kı... cırkınlıgının hattı hesabıı yok.. oyle zaman gelıyorkı gordugunde ıgrenerek baktıgı elının tersıyle ıttıgı seylerden ne yazıkkı farkı kalmıyor..ne acıdırr...

cok uzuldum gercekten dee..yazık o gecen 5 yılaa...hadı arkadasınızın sevgılısı yapmıss bıı kabalık dıyecegımm artıkk cunku daha otesını yazmayaa elım varmıyorr,arkadasınıza hıc yakıstıramadım en basta bı bayan olarak..ustelık bırbırlerını de sevıyorlar demıssınızz.. boylee sevgıı benım sevgıı anlayısımla hıc ortusmuyorr..

anladıgım kadarıylaa sızde epey uzulmussunuz..bence bosuna yıpratmayın kendınızı..o ılıskı bıtmelıymıss bu da vesılesıı olmus yada olmalı...

seviyesizce ilerleyen ilişki sonu bu durum....sizin üzülmenize gerek yok çünkü siz istemediniz bu şekil sonuçlansın...siz mutlu başlattınız onlar mutsuz bitirdiler....üstelik misilleme olayıda hiç hoş değil...tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş misali.

sizin üzülmeniz için bir neden göremedim. yıllardır iyi kötü birbirlerini tanımışlardır...
o buluşmanın gerçekleşmemesi için arkadaşını yönlendirebilirdiniz belki...

çok çirkin bir tartışma olmuş, ama bundan sonra o çift yine bir araya gelirse hiç şaşırmam. böyle fiziksel boyuta gelmeden, ama sözlü olarak tacizin oldukça yaşandığı ilişkiler devam ediyor, evlilikle sonuçlanan bile var...
bu kadar çirkinleşen ilişkilerde ayrılık en doğrusu bence. o kadar lafı hazmetmek zor...

sorsan cok seviyoruz derler ama birbirlerine gram saygilari kalmamis
iliskilerde oncelik saygidir saygi yoksa sevgininin bana gore hicbir hukmu yok.
isterse yere goge sigdiramasin beni hic bir anlami yok.
o yuzden iliskilerde en cok ama en cok saygiyi kaybetmemeye calismak lazim
o kavga esnasinda agzimizdan cikan laflara cok dikkat etmek lazim
en cok onlar goturuyor insanlarin iliskisinden cunku.

Yorumlarınız için binlerce teşekkürler.........
Kendimi o kadar kötü hissetmiyorum artık, ben onların insanlıklarına kefil oldum sevgilerine değil... bunu anladım....Her insan değerini kendi belirler. ılk baştan tavrını koysaydı belki bu günler yaşanmazdı bunu anladım.....Demekki saygı yokmuş ki sözlere yenik düşüp çirkinleşebilmişler bunu anladım....Umarım zaman en iyi ilaç olur...

kendini üzme canım haklarında hayırlısı olsun.

ne olursa olsun hiç birşey çoçugun ona
küfür etme hakkını veremez ilişkinin bitmesi
daha iyi olur bence.

Hadi sen vesile oldun anladıkta 5 yıl devam edin demedin ya.
Üzme boşuna kendini onların gözü kör ise sen ne yapacaksın.

Sakin ama sakin kendinde suc arama.. insanlarin tanismasina vesiile olabilirsin ama vesile olmak demek ben bu insana kefilim demek degildir.. zaten bu dunyada kimse kimseye kefil olamaz bana kalirsa. o yuzden sakin kendinde suc arama.. bir insanla arkadas olmak baskadir sevgili olmak bambaska.. sen ikisinin de arkadasliklarini biliyorsun neticede sevgili iken nasil davranacaklarini kestiremezsin.
Skma canini.. belki de hayirlisi budur..

bazen ne kadar kızsamda karşımdaki kişiye çok kötü sözler söylemiyorum çünkü bir vakit sonra sinir geçiyor ve yine yüzyüze bakıyoruz zaten kötü sözler söylendiği zaman da bir daha o kişiyle hiç muhatap olamam gibime geliyor

bu arada yazmayı unutmuşum kendini suçlu hissettirecek bişey göremiyorum herkes kendi kaderini yaşar sonuçta
bende liseden yakın bir arkadaşımla kaynımı tanıştırmıştım ve evlendiler bir kızları var arkadaşım şu an 2. hamile bu işler kısmet işleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…