- 29 Temmuz 2015
- 380
- 170
- 23
Mrb arkadaslar ben bosanmak üzereyim daha öncede bir konu acmistim esim bana evliligimiz boyunca cok kötü davrandi neredeyse hic sevgi göstermedi güzel söz söylemedi hep kötüledi beni en zor günlerimde yanliz birakti, beni begenmedi ve en son istemedigini söyledi ikimizde bosanma karari aldik neredeyse 2 aydir babamin evindeyim ilk zamanlar gelmesini bekliyordum beni geri istemesini ama sadece bir kez geldi bende oyle hemen güvenemem deyince pes etti bikac güne kadarda hic yazmadi aramadi gelmedi iste bu son günlerdede bana durmadan yazdi pismanim diye ama aramadi ve gelmedi utaniyormus gelmeye sadece whatsapp den yazdi bulusalim seninle yüzyüze konusmak istiyorum diye bende kabul etmedim artik cok gec oldugunu söyledim bana durmadan yazdi aff diledi pisman oldugunu soyledi ama yinede üstüne basina karisacagim dedi ona dayanamam dedi ( bu da büyük bir sorundu bizde) ben ona pek güvenmiyorum yani takinilari var hastalik derecesinde bunlarin gectigine inanamiyorum ve kendi giyim konusunda sana karisacagim diyor. Ben istemedigimi söyledim cok üzüldügünü agladigini benim gibi birini bidaha bulamayacagini bildigini söyledi cok seviyorum seni ben prensesimi istiyorum herseyi yaparim senin icin ben hatami anladim gec anladim salagim iste anca dank etti diyor böyle sözler söyleyen adam degil normalde odun tüm evliligim boyunca beklemistim böyle konusmasini o yüzden tabi hosuma gitti ama daha 3-4 hafta önce ondan mihrimi istemistim, ozamanlar beni geri istemiyodu bu da beni cok kirmisti bende onu kirmak istedim ve en cok üzülecegi sey para oldugu icin ondan hakkim olan mihrimi vermesini istedim ama anlastigimiz gibi taksit taksit degil hepsini birden istedim biliyordum ödemede zorluk cekecegini o da biraz ceksin istedim tam da damarina bastim
Bana neler saydi igrenc seni iyiki kurtuldum senden simdi cok iyim bana altinlari geri ver felan dedi
Simdi de pisman oldugunu söylüyor bu kadar sürermi bir insanin bunu anlamasi aslinda ilk günlerde anlamasi gerekmiyormuydu? En azindan simdi cekingenligi birakip kapima gelmesi gerekmiyormuydu? Kafam o kadar karisikki ben istemiyorum deyince ben pisman oldum yemin ederim pisman olcaksin vallah pisman olacaksin ben degistim geri gel yoksa hayatin boyunca pisman olacaksin ve hic geri dönüsü olmayacak diyor ve beni korkutuyor
Öbür konumu okuduysaniz belki size biraz sacma gelebilir hala düsünmem ama aklim okadar karisikki
Icime bir korku düstü o öyle deyince ya dogruysa diye
Cok kirginim ona icim paramparca mesela onun bana sarilmasini bile hayal edemiyorum istemem, pek degistiginede inanamiyorum cünkü takintili
ama nedense zorlaniyorum bir yandan ona karsi garip bir acima hissi var yapa yanliz ailesi ilgilenmiyor arkadaslari pek yok( kimseyi begenmedigi icin) sanki ben onu yanliz birakmamam gerekiyormus gibi o evde yanliz kalip üzülüp agliyacagini düsünüyorum icim parcalaniyor kendimi onun yerine koyunca elimde olmadan böyle oluyor
Aklima güzel günler anilar geliyor cokta olmasa icim cok aciyor ya degistiyse diyorum ama bi yandanda hayal bile edemiyorum artik o eve geri dönmeyi
Bosanma gerceklesince bidaha geri dönüsün olmamasi beni cok korkutuyor birakamiyorum ama geri de gidemiyorum mesela annem nikah sekerimizi atmisti ben onu görünce panik oldum hemen aldim sakladim birden korku giriyor icime bidaha geri dönüsün olmamasi cok korkutuyor bogazim dügümleniyor bir insan ne kadar degisebilirki? Neden nikahimizin bitmesine 1 ay kala yaziyor neden kapima gelmiyorda mesaj yolluyor
Acaba gercekten degistimi bilemiyorum onunla yapabilirmiyim hayal edemiyorum zaten bu derdim yetmezmis gibi ailemle ilgilide birsürü olay oldu beni üzen cok duygusalim yanlis karar vermekten korkuyorum ruh halime göre fikirlerim bakis acim durmadan degisiyor kac gündür uyku uyuyamiyorum
durmadan agliyorum halusinasyon olmaya basladi "cagirildigimi duyuyorum" ama sordugumda aslinda kimse cagirmiyor
Lütfen bana agir cevap yazmayin cok hassasim bugün
Bana neler saydi igrenc seni iyiki kurtuldum senden simdi cok iyim bana altinlari geri ver felan dedi
Simdi de pisman oldugunu söylüyor bu kadar sürermi bir insanin bunu anlamasi aslinda ilk günlerde anlamasi gerekmiyormuydu? En azindan simdi cekingenligi birakip kapima gelmesi gerekmiyormuydu? Kafam o kadar karisikki ben istemiyorum deyince ben pisman oldum yemin ederim pisman olcaksin vallah pisman olacaksin ben degistim geri gel yoksa hayatin boyunca pisman olacaksin ve hic geri dönüsü olmayacak diyor ve beni korkutuyor
Öbür konumu okuduysaniz belki size biraz sacma gelebilir hala düsünmem ama aklim okadar karisikki
Icime bir korku düstü o öyle deyince ya dogruysa diye
Cok kirginim ona icim paramparca mesela onun bana sarilmasini bile hayal edemiyorum istemem, pek degistiginede inanamiyorum cünkü takintili
ama nedense zorlaniyorum bir yandan ona karsi garip bir acima hissi var yapa yanliz ailesi ilgilenmiyor arkadaslari pek yok( kimseyi begenmedigi icin) sanki ben onu yanliz birakmamam gerekiyormus gibi o evde yanliz kalip üzülüp agliyacagini düsünüyorum icim parcalaniyor kendimi onun yerine koyunca elimde olmadan böyle oluyor
Aklima güzel günler anilar geliyor cokta olmasa icim cok aciyor ya degistiyse diyorum ama bi yandanda hayal bile edemiyorum artik o eve geri dönmeyi
Bosanma gerceklesince bidaha geri dönüsün olmamasi beni cok korkutuyor birakamiyorum ama geri de gidemiyorum mesela annem nikah sekerimizi atmisti ben onu görünce panik oldum hemen aldim sakladim birden korku giriyor icime bidaha geri dönüsün olmamasi cok korkutuyor bogazim dügümleniyor bir insan ne kadar degisebilirki? Neden nikahimizin bitmesine 1 ay kala yaziyor neden kapima gelmiyorda mesaj yolluyor
Acaba gercekten degistimi bilemiyorum onunla yapabilirmiyim hayal edemiyorum zaten bu derdim yetmezmis gibi ailemle ilgilide birsürü olay oldu beni üzen cok duygusalim yanlis karar vermekten korkuyorum ruh halime göre fikirlerim bakis acim durmadan degisiyor kac gündür uyku uyuyamiyorum

Lütfen bana agir cevap yazmayin cok hassasim bugün