bir insan neden bu yalanı söyler ki

shygirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
646
1
96
Eskişehir
kızlar neredeyse 4 senelik bir ilişkim var önceki konularımdan da beni hatırlarsınız zaten.Ben yıllardır bir şeyi içimden atamıyorum.Affettim onu yolumuza 4 sene devam ettik ama atamadım da atamıyorum ben bu yalanını.Sevgilimle tanıştığımız zaman bana x şehrindenim dedi ve ben 6 ay böyle bildim (oysa benim için hiç önemi yok) neyse 6 ay geçti bana bir gece sana bir şey anlatacağım dedi ben de anlat dedim o da telefonda olmaz ev arkadaşlarım duyar dedi.Neyse sabah edene kadar aklıma birrrr sürü şey geldi evli mi ayrıldı mı hırsız mı ?Ertesi gün gittim anlattı benim x şehrinden değilim y şehrindenim ailem öyde yaşıyor ve babam çiftçi dedi ama bunları anlatmadan önce de sakın beni bırakma anlattığım zaman dedi ve bırakırsan da kimseye anlatma dedi çünkü arkadaşlarıma da öyle söyledim dedi şimdiii sorunum bunu atamamak kafadan

oralı yada buralı olması hiç sorun değilki babasının mesleğide öyle...neden böyle bir yalan söylediğini anlatmasını iste...Sen onun sevgilisisin ikinizde birbirinizi olduğu gibi değiştirmeden sevmelisiniz...düşünmemeye çalış çok takmamaya çalış kafana

Son düzenleme:
Ay kıyamamm Görüyor musunuz burnu havada insanlara tepeden bakan yaratıkların açtığı bir sorun daha işte... demekki zamanında bu konuda dışlanmış... o da ekmek parası için çiftçilik yapan babasının hor görülmesini yedirememiş.. ben sorunu sevgilinde değil, onu buna iten gereksiz aptallarda bulurum arkadaşım... bu çok fazlasıyla sorun edeceğin birşey olmamalı bence... çok üzüldüm onun adına..

bence de emir gibi davranmaya gerek yok. affedilmez bi adilik yapmamış çocuk sonuçta. ne yalan söylediyse seni kaybetmemek için söylemiş.

Bir erkek için çok zordur bu konular hele bir de yetiştiği okullarda büyüdüğü yerlerde sürekli kendinden daha iyi konumda olan insanlar varsa. Kendini eksik hisseder cebinde kendi için bile bişiler yapamayacak kadar parası olan biri için uzun seneler hep kendine lüks olarak görür bazı şeyleri. Sevgilisi olmuşsun ama emin olamamış korkmuş bilirse durumunu bırakırmı diye sevginden emin olduğunda da söylemeyi seçmiş. 4 sene içinde başka bir yanlışı yoksa bunu takmayı bırak..

çok merak ettim kimseye söylenmeyecek kadar kötü(!) olan şehrimiz hangisiymiş?

çekinmiş bence bir kompleksli insan örneği daha. ama doğruyu söylemekte bir erdemliktr ve seni hakkaten seviyor demekki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…