• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir insan niye böyle davranır ?

dream24

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.530
448
323
Arkadaş çevresinden yakın bir arkadaşımın evine gitmiştim. Onun ev arkadaşları da var . Misafirlikteyim. Kız gazoz açtı kendine koydu geçti . İçer misin diye bile sormadı ? Aksam yatiya kaldım .Çekyat açtılar. Altima çarşaf getiren yok. Arkadaşım ev arkadaşından istedi fazla var diye ne gelen ne giden .Çekyat yastığı yattım .Bilmiyorum bazı insanlar böyle umursamaz mi yoksa kişisel mi algilamaliyim ?

Arkadaş çevresinden yakın bir arkadaşımın evine gitmiştim. Onun ev arkadaşları da var . Misafirlikteyim. Kız gazoz açtı kendine koydu geçti . İçer misin diye bile sormadı ? Aksam yatiya kaldım .Çekyat açtılar. Altima çarşaf getiren yok. Arkadaşım ev arkadaşından istedi fazla var diye ne gelen ne giden .Çekyat yastığı yattım .Bilmiyorum bazı insanlar böyle umursamaz mi yoksa kişisel mi algilamaliyim ?

Ev arkadaşlığı söz konusu. Aile evi gibi olmaz. Siz sadece kendi arkadaşınız misafirisiniz . O sizi rahat ettirmeye çalışmalı .

seneler once cok ovulen cok hamarat amanda aman herseyı yapan bır kızın evıne gıtmıstık
o zaman ben yenı evlıyım o da nısanlı
evet ıkramlık bır suru sey vardı
ıcecekte
ama buyrun alın suradan demedıgı ıcın 1 bardak su ıcmeden bıtırmıstım mısafırlıgı
:D

ayy öyle insan maalesef çok arkadaşa biz yemek ısmarlamıştık bikeresinde o da bende 3nüze istediniz bişi alcam dedi teneffüste bunların 3ü gitmişti almış bunlara tamam beni çağırmamasını geçtim o an işim vardı galiba ama onlara ne aldıysa aynından alabilirdi sınıfta verirdi yani sonra bana da sözün vardı dedimde ona almıştı :D

böle insanlara karşı yapıcan bişi yok karakterleri çünkü yapıcağın şey seninde onu umursamaman yada sana misafirliğe falan geldinde sende aynı şekil davran ama o da çocukça olur gibi geliyo

Orası öğrenci evi.. Kalmadıysanız belki anlamazsınız nasıl olduğunu. Bazıları kendi yiyeceğini kendi alır. Herşeyini ayrı alır ayrı tutar. Öğrencinin parası, eşyası kendine göredir çoğunlukla. Öyle olmasını yadırğamadım. Bazıları öyle çünkü.

Kaldığınız yer öğrenci evi. Belki de fazla çarşaf ve yastıkları yoktur. Ama arkadaşın sana söylemesi gerekirdi. ' kusura bakma fazla çarşafımız , yastığımız yok' diyebilirdi. Ama dememiş, ayıp etmiş. hatta o arkadaşın seni rahat ettirebilmek için, kendi yastığını dahi verebilirdi.. Ki ben olsam verirdim. Bence o arkadaşınla samimiyetini kes.

Kisisel algilamalisin. Istenmiyormussun gibi hissettim.
Ya şaşırıyorum bu Ki benden küçüktü. Ay seni kardeşim gördüm demiştim ki...İnsanlar enteresan ...zaten benim arkadaşım olan ev arkadaşı ile bozustu ayrıldılar. Yani ev tuhaf herkes odasında bir şeyler saklıyor.

Yok
Orası öğrenci evi.. Kalmadıysanız belki anlamazsınız nasıl olduğunu. Bazıları kendi yiyeceğini kendi alır. Herşeyini ayrı alır ayrı tutar. Öğrencinin parası, eşyası kendine göredir çoğunlukla. Öyle olmasını yadırğamadım. Bazıları öyle çünkü.
Canım öğrenci evi değil. ..Maaşlı çalışan insanların olduğu ev yoksa Söz konusu bile etmem. Düne kadar ceplerimzide babamizin harçlığı vardı. şimdi bolluk içinde yapılan cimrilikler zoruma gidiyor.

Ya şaşırıyorum bu Ki benden küçüktü. Ay seni kardeşim gördüm demiştim ki...İnsanlar enteresan ...zaten benim arkadaşım olan ev arkadaşı ile bozustu ayrıldılar. Yani ev tuhaf herkes odasında bir şeyler saklıyor.
işte evdeki hava sana da yansımış arkadaşın biraz hatalı bilmiyorum bilinçlimi ama..diğer arkadas kesin bilinçli olarak sana ve o yanındaki arkadaş anlasın diye yapmış ya da sadece ona ters davranmak için..mesafeli olmak her zaman daha iyi zaten

sizin orda olmanızdan rahatsız olmuş ve istememiş

Ailesinden görmemiş nokta..

Ordakiler yapmak zorunda değil ki. Sizi davet eden arkadaşınızda arayın sorunu. Onun sizi agirlamasi ilgilenmesi gerekir. Sonuçta öğrenci evi.

Back
X