- 1 Haziran 2022
- 4.095
- En iyi cevaplar
- 1
- 12.347
- 138
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya aslinda oyle degil kahve fincanlari vardi hos bunlar dedim mezun olunca veririm onlari ceyiz niyetine alirsin gibi sakalasti tabi herkesin icinde hosuma gitmedi ben sanirim bir insanda agirbaslilik ariyorum bu da cok sakalasinca hosuma gitmedi bir de ne istediginden emin olamiyorum siyah mi beyaz mi cözemedim net degil yanindayken konusmayip messj atmasi da gizli sakli bir seyler cevirme havasini veriyor sanki evliyiz de yasak bir sey cevriliyor gibiYüksek Lisansa gelmiş öğrencilere mezun ol çeyiz vereceğim tarzı orta son sınıf seviyesizliginde salakça şakalar yapıp zorbalayan bir gerzonun attığı msjlari asla ciddiye almam
Tek bu da degil yaa odada sadece biz variz dogru duzgun konusmadi ki benimle gece neden mesaj atiyor ciddiye alamiyorum o da belki benim ona ne yazdiniz da sildiniz dememi bekliyorcama yazmayacagim basit biri degilim ben onu anlasinYüksek Lisansa gelmiş öğrencilere mezun ol çeyiz vereceğim tarzı orta son sınıf seviyesizliginde salakça şakalar yapıp zorbalayan bir gerzonun attığı msjlari asla ciddiye almam
Tamam da neden mesaj atil siliyor bu kazik kadar adam soyler misinAbla adam sana aşık falan değil her şeyden bir anlam çıkarma artık kazık kadar adam bir şey olsa olurdu bu kadar zamandır
İroni yapmıştım.3 mesaj atmis hepsinde mi uyudun yazacakti .Neden yazsin ki böyle bir mesaj tamam dersini aldigimda bana takikiyordu vs ima eden konusmalari vardi ama gunun sonunda yine herhangi bir sey yoktu dun odada ikimiz variz sohbet etmeye devam etmedi ya da cok konusmadi isi vardi cikti gitti oylesine yazilmis bir mesaj da olabilir zaten bir insan aksam 11 de neden mesaj yazar gunduzler torbaya mi giriyor samimi goremiyorum nedense
Umarim bulurum yoksa sormayacagim uyudun mu yazdigini sanmiyorumSilinen msj uygulamanın içinde görebiliyorsunuz ama hangisiydi şuan aklımda degil.
Siz Google sorun o hangi uygulamanın içinde olduğunu biliyordur.
Uyudun mu,aşık mı anlarsınız
Sormam zaten o da benim sormami bekliyordurİroni yapmıştım.ben koç burcuyum böyle üstüne uzun uzadıya konuşmaya gerek sıkılıyorum. Git ve sor bakalım.
Yanlışlıkla yazmıştır. Sen neden bu kadar saplandın bu adama esas her şeyde bir anlam arıyorsun? Madem bu kadar merak ediyorsun yaz adama sor biz nereden bilelimTamam da neden mesaj atil siliyor bu kazik kadar adam soyler misin
E napalım şimdiSormam zaten o da benim sormami bekliyordur
Sen olsan napardinYanlışlıkla yazmıştır. Sen neden bu kadar saplandın bu adama esas her şeyde bir anlam arıyorsun? Madem bu kadar merak ediyorsun yaz adama sor biz nereden bilelim
Sen olsan napardinE napalım şimdi
Sen bana bakma ben kartları açık oynardım. Sorardım yani. Oltayı atıp beklemek bana göre hiç değil, çabuk sıkılıyorum. Adam da yaş itibariyle duyduğu şeyleri de düşünürsek size ölü yatırım gözüyle bakabilir.Sen olsan napardin
Nasil yani ölü yatirim ne duydun ki adamla ilgiliSen bana bakma ben kartları açık oynardım. Sorardım yani. Oltayı atıp beklemek bana göre hiç değil, çabuk sıkılıyorum. Adam da yaş itibariyle duyduğu şeyleri de düşünürsek size ölü yatırım gözüyle bakabilir.
Sormaz miydinBen yanlışlıkla mesajın bana atıldığını, farkedince silindiğini düşünürüm.
Geçen ben yaptım çünkü.
Yanlış yazmıştır, söylemekten vazgeçmiştir vs vs. Sen bize her yolu tıkaöaya çalışıyorsun ki biz sana aşık diyelim.Tamam da neden mesaj atil siliyor bu kazik kadar adam soyler misin