Bir İnsana Çok Bağlanmak?

Canım evet diğer konunu da görmüştüm
Deli falan değilsin ama bence resmen piskolojin bozuk bu bir gerçek ...

Bu arada ilk konuna da yazmışlar işte burçtandır
Ben de hayal perestim falan
Ya tamam da kendi kendine öyle konuşmak
Değişik hareketler ... katılmıyorum ben normal davranışlar olduğuna
Kendini bırakma ve toparlan

özelden mesaj atmaya çalıştım ama olmadı kapalı sanırım açarsan bu konuyla ilgili bir şey söylemek istiyorum sana

Güvenli bağlanma erken çocukluk döneminde (0-4yaş) anneyle çocuk arasındaki güven ilişkisidir kısaca. Güvenli bağlanma gerçekleşemeden büyüyen çocuklarda bağlanamama, yanlış kişi veya maddelere bağlanma gibi sıkıntılar yaşanırmış yetişkinlik dönemlerinde. Bu zaten varmış gibi sizde.
Ayrıca baba sevgisine doymadan büyüyen kızlar, büyüdüklerinde bu sevgi boşluğunu dolduramazlarmış bir türlü. Önüne çıkan ilk erkeğe kalbini altın tepside sunarlarmış.
Bütün mesele yetiştirilmenizde bence. Adem güneşin youtube kanalında onarım videoları vs var. Onları öneririm, farkındalığın oluşmasında çok etkili bence. Varsa imkanınız psikolojik destek de alın. Şimdi çok önemli olmasa da evlendiğinizde çok problem yaşayabilirsiniz bu özellikleriniz nedeniyle.

Bence platonik aşk. Uygun birisi olmadığı için abi gibi seviyorum diye kamufle ediyorsunuz duygunuzu. Ha bunun ne kadar doğru olduğu tartışılır.

Sizi çok iyi anlıyorum çünkü bende eskiden patronuma karşı öyle düşünürdüm.halbuki aşk meşk olayı değil ama onun hanında iyi hissediyordum eşini de çok seviyorum görüşürdüm hani.bence ben ona karşı böyle düşünmemin sebebi sıkıntılı bi zamanda tanımam bi abi olarak çok güvenmem ve bana yardımcı olması.ha benimki de çok iyimiydi değil di çünkü gerek yok birine bu kadar aşırı değer vermenin ve düşünmenin anlamı yok

Ya bise diycektim ama banlanirim kesin:)

Bak bendede var bole bisey.. ama baglanma degildir o:) aliskanliktir inan...ne bilim.. mesela cocuklarla okula giderken bi kiz cocugu tek basina okula gidio mesela.. sabah onu goremediimde gozum onu ario garip bi sekilde.. basit ama rutinimin icinde olan birsey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…