- 12 Mart 2018
- 119
- 102
- 13
- Konu Sahibi Dilber_iRana
-
Öz anne babama bile bu kadar bağlı değilim.Yani açtığım şu psikolojik konularla KK'nin ruh hastası diye ilan edilebilirim.Beynimin içinde çeşitli işler dönüyor ve bunun sonucuna ben katlanıyorum.
Mesela birine aşırı bağlanmak gibi.Ama aşık olmak değil.Bu aşık olmaktan beter.
Şöyle ki o insanı çok sevmek.Sana olan hafif ilgisi bile daha çok bağlaması.Yanlış anlamayın aşk meşk konusu değil.Ama bir abi kardeş ilişkisi gibi düşünün.
Ve birini kalben çok sevmek.
Uçuş Aerodinamiği hocasını çok seviyorum.Ama bir abi gibi.Onu görmediğim gün üzülüyorum.
Şöyle tebessüm ediyor.Dünyalar benim oluyor.Aşk değil ama ..Gerçekten aşık olmak değil.Şöyle bir baba gibi abi gibi...
Gerçekten değer veriyor bana.Ve ben çok mutlu oluyorum o hocayı gördüğümde.Hatta benden başka öğrencilerle konusunca çok kıskanıyorum.Hatta arkadaslarıma bile bahsettim.Arkadaslarım o hocayı sevmiyorlar bu yüzden bana birine bağlanman bu kadar iyi değil dedi..Üzülürsün dediler.Bu hisleri yaşayan oldu mu?
Annem babam çok muahafazakar insanlardır.Severler değer verirler korurlar.Ama annem ve babam kavgalı.Annem sinir hapı içiyor ...Psikolojik tedavi görüyor babamın ailesinden dolayı yüklenmem anneme.Hayatınızda ne eksik? Ailevi problemler? Baba figürü olmaması/kötü olması? Annenizin evlat kayırması?
Hayır cidden aşk değil.Bence asik olmussunuz
Kimse abisi babasi gibi gordugu kisiyi bu kadar dert etmez
Aptalca ama seviyorum.Öz anne babama bile bu kadar bağlı değilim.
Allah korusun böyle hastalıklı hislerden.
En azından biliyorsunuz mantıksız olduğunu.
Aptalca değil, psikolojik bir durum.Aptalca ama seviyorum.
Yok ama ne zaman görse tebessüm eder.Selam verir.Her öğrenciye karşı değil..Aptalca değil, psikolojik bir durum.
Sizinle o kişi çok mu ilgili?
Katılıyorum .Hayatınızda ne eksik? Ailevi problemler? Baba figürü olmaması/kötü olması? Annenizin evlat kayırması?
Annem babam çok muahafazakar insanlardır.Severler değer verirler korurlar.Ama annem ve babam kavgalı.Annem sinir hapı içiyor ...Psikolojik tedavi görüyor babamın ailesinden dolayı yüklenmem anneme.
uzak durmalıyım yani..Genelde baba figürü ile problem olanlar senin yaşadığını yasıyor :) yerine koymak gibi düşün..
uzak durmaya çalış, haberdar olma.
Aşk degil diyorsun ama bu ilgi de şık degil.
Sizin erkek arkadaşınıza/sevgilinize böyle hisler besleyen biri yakın dursa rahatsız olur muydunuz?uzak durmalıyım yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?