eğer bu kadar değer verdiğiniz bir insan sizi bu denli hayal kırıklığına uğratmışsa sizin hala onu anmanız tuhaf ....önce onla gerçekten ayrılıp ayrılmak istemediğinize karar verin bence...sonrası kendiliğinden oluşuveriyor zaten...önce nefretle anar olursunuz iyiki kurtulmuşum diye sevinir yada keşke daha önce fark etseydim diye hayıflanırsınız.zararın neresinden dönsem kar diye teselli bulursunuz...önce yürüdüğünüz yollarda aklınıza gelmemeye başlar...sonra sesini yüzünü sonrada bir bakmışınız hayatınızdan yok olup gitmiş...önemli olan bu işin başı karar vermek ve bu kararın doğru olduğunu bilip arkasında durmak bence işin sırrı bu...
canım benim şunu kendine ilke edin sakın kimseye hakettiğinden fazla değer verme.kim olursa olsun hakettiğnden fazla değer verdiğin zaman elindekinin kıymetini unutur.helede erkek milletine her zaman kaybetme korkusu vereceksin.verdiğin değer gösterdiğinden her zaman az olacak.unutmaya gelince allah insanoğluna unutma özellğini vermeseydi şimdi hepimiz ya akıl hastanesinde yada mezarda olurduk.elbet unutursun.ama tabiki biraz zaman gerek.çivi çiviyi söker bunu asla unutma.göz yaşı döktüğün kişi kim olursa olsun akıttığın birtek damlaya değmez.
unutulanlar unutanları asla unutmazlar.
unutan muhakkakki sen olmalısın.yoksa her zaman canın yanar.
canım benim şunu kendine ilke edin sakın kimseye hakettiğinden fazla değer verme.kim olursa olsun hakettiğnden fazla değer verdiğin zaman elindekinin kıymetini unutur.helede erkek milletine her zaman kaybetme korkusu vereceksin.verdiğin değer gösterdiğinden her zaman az olacak.unutmaya gelince allah insanoğluna unutma özellğini vermeseydi şimdi hepimiz ya akıl hastanesinde yada mezarda olurduk.elbet unutursun.ama tabiki biraz zaman gerek.çivi çiviyi söker bunu asla unutma.göz yaşı döktüğün kişi kim olursa olsun akıttığın birtek damlaya değmez.
unutulanlar unutanları asla unutmazlar.
unutan muhakkakki sen olmalısın.yoksa her zaman canın yanar.
Değmez hiç bir erkek için ağlamaya sevmek aşik olmak çok güzeldir ama sende gurur yap ve seni istemeyini hiç isteme
U]onu unutmak zorunda olduğumu biliyorum ve bunu yapmaya çalışıyorum daha çabuk nasıl unuturum diye burdayım :sm_cool:BEN [/u]
bir insana değerinden fazla değer verirsen ya KENDİNİ kaybedersin yada ONU. demiş atalarımız çokda iyi demiş.
oyüzden kendini kaybetme şuan için senin sinirsel sağlığın ondan daha önemli olmalı. oyüzden seninde dediğin gibi inşallah unutursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?