• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir insana haddinden fazla değer verdiniz... Peki o kişi ?

bende aynı şeyi çok yaptım ve bakıyourm hala neden inatla yapmaya devam ettiğime bir cvp bulamıyourm, bitürlü anlam veremiyorum kendime. çok değer verip,hayatımın merkezi yaptığım insanlar hemen şımarıyolar başka bi şekle bürünüyolar halbuki ben sadece iyi niyetle istediğim için ve sorgusuz sualsiz sevgi adına yapıyourm ama haketmediklerini gördüğüm anda da kendimi geri çekiyorum şuanda yaptığım gibi.bu tarz şeylerle uğraşmaktan okadar yoruldum ki kızlar kaçıp gitmeye ve yalnız kalmaya ihityacım var ne tuhaftır ki yanımdayken yalnız bırakan insanlar şimdi ben yalnzı kalmakisteidğimde kaybedeceğim korkusuyla bırakmıyolar hayat dedikleri bu olsa gerek ama işte oanda içim raht oluyor çünkü yapmam gerekenleri yaptım ve artık bu olay benden çıkıp karşı tarafın yükü oluyor a.s.:nazar:

bende aynı şeyi çok yaptım ve bakıyourm hala neden inatla yapmaya devam ettiğime bir cvp bulamıyourm, bitürlü anlam veremiyorum kendime. çok değer verip,hayatımın merkezi yaptığım insanlar hemen şımarıyolar başka bi şekle bürünüyolar halbuki ben sadece iyi niyetle istediğim için ve sorgusuz sualsiz sevgi adına yapıyourm ama haketmediklerini gördüğüm anda da kendimi geri çekiyorum şuanda yaptığım gibi.bu tarz şeylerle uğraşmaktan okadar yoruldum ki kızlar kaçıp gitmeye ve yalnız kalmaya ihityacım var ne tuhaftır ki yanımdayken yalnız bırakan insanlar şimdi ben yalnzı kalmakisteidğimde kaybedeceğim korkusuyla bırakmıyolar hayat dedikleri bu olsa gerek ama işte oanda içim raht oluyor çünkü yapmam gerekenleri yaptım ve artık bu olay benden çıkıp karşı tarafın yükü oluyor a.s.:nazar:

üzülme bebeğim:teselli:, öğreneceksin daha doğrusu burnunu sürte sürte öğretecekler o kadar çok meraklısı var ki bunu öğretmenin hiiiiç üzülme şeker:teselli:
ne tuhaftır ki yanımdayken yalnız bırakan insanlar şimdi ben yalnzı kalmakisteidğimde kaybedeceğim korkusuyla bırakmıyolar hayat dedikleri bu olsa gerek
bak öğrenmeye başlamışsın bile:mymeka:

aferin :nazar:zeki kızsın seni 2-3 yıl sonra benmerkezci gördümyerimseniben

a.s.

Son düzenleme:
öyle tecrübeler yaşadım ki dünyada gözümde benden daha değerli insan yok

olması gereken de buydu ama bir yığın aptallık yaptım daha yeni öğrendim bunu.

hayata bir defa geliyoruz ve emin olun insanlara çok değer verip harcadığımız zamana yazık ömür geçiyor

kimse için üzülmeyin,kızın bağırın çağırın hatta bu duygudan kaçınsam da nefret edin gerekirse ama üzülmeyin

Back
X