• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir insana kaç kere şans verilir ?

_Pulim_

SabrınSonuSelamet...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
253
140
103
Sürekli konu açar oldum ama hayatınızdaki insana kaç kere şans verebilirsiniz ?
Sürekli herşeyin iyi olacagını söyleyen ama devamını getiremeyen,
Ne zaman bitme noktasına gelince o zaman sözler veren ?
Acaba bu sefer degişirmi diye kaç kere şans veririlir?

Bence tek şansı olmalı herkesin...

Hep bi değişir umudu ile şanslar veriliyor ama bi insan 7 sinde neyse 70 inde o.....ikinci şans hakedene verilir b..k edene değil....hak ettiğine inanıyorsan şans ver

İlk şansını kaybetmişse, sadece ikinci şans verilebilir. Baktın onda da seni üzdü, hayatından sileceksin.

İnan bana asla değişmez. Nasıl olmuşsa hep öyle devam edecek. Verilen sözlere kanma, çünkü onlar sıkışık zamanda söylenmiş bir kaçış sözü...
Enerjini, hislerini, zamanını boşa harcama derim. İnan ki değişmeyecek, sonsuza kadar şans versen de hep kırılacaksın, hep aynı sonuca varacaksın ve maalesef yine değişmeyecek...

Şansla alakası yok senin Tahammülüne bağlı. Ne zamanki yetti bee dersen o zaman biter zaten.

İnanırsam 1 kere şans veririm eğer inancım boşa çıkar da değişmediğini anlatsam ipleri koparırım.

Yaptığı şeye göre değişir. Eğer basit bir şey yapmışsa sadakaktsizlik değilse herkes 2. Şansı hakeder diye düşünüyorum.

Aldatma falan varsa hiç.Onun dışında 2.şansı olabilir.

ben 5 kere şans verdim emin ol aynı sadece iki günlük düzelme ve sonrası hep aynı huylu huyundan asla vazgeçmez

Şans verme demeyelim de ,bir kereye mahsus olmak üzere ,bana eylemleri ile uzun süre kanıtlarsa hayatindaki gidişatı o zaman düşünebilirim.Hic kimse peygamber değildir sonucta.Hepimizin hatasi olabilir.Sözle değil ,dedigim gibi uzun süre somut veri alirsam bir kereyle sınırli olabilir.

Back
X