- 5 Eylül 2015
- 1.139
- 488
- 123
- Konu Sahibi Vejetaryen Zombi
-
tc numarasını bilmiyo zaten sormadıda sorsa bile ben söylemezdim zatenBankada işlem yapmak için ad soyad tc ve anne adı yetiyo. Hepsinide sormuş zaten. İyiki birşey söylememişsiniz
insanlar napıcanı şaşırdı vallaAynısını benim teyzeme yaptılar.Birgün teyzeme oturmaya gitmiştim,bir adam aradı aynı şekilde ben başkomiser bilmem kim diye.Sizin adınıza şirket kurmuşlar,tüm kimlik bilgileriniz çalınmış,hesaplarınızdan bilmem ne kadar para sızdırılıyor,hemen tüm kartlarınız, ve kimliğinizle beraber verdiğim adrese gelin demiş adam.Teyzem tabi ilk önce bir şok oldu kaldı öyle.Yanında kim var diye soruyorlar teyzeme,ve adam telefonu kapatmaması için ısrar ediyordu.Telefon açık kalsın,kimseyle hiçbir şey konuşma sakın çok önemli durum diye.Hemen anladık tabi dolandırıcı olduklarını.Aldım teyzemin elinden telefonu bir sürü laf saydım buna.Şimdi en yakın karakola gidip,şikayette bulunuyorum dedim,hemen kapattılar ve bir daha aramadılar.Yani ben bunlara inanan insanlarada çok şaşırıyorum aslında yalan söyledikleri o kadar belli oluyor ki.Saçma sapan şeyler söyleyip kendilerini ele veriyorlar aslında.Telefonu sakın kapatma,kimseye bir şey söyleme nedir yahu bariz dolandırıcı işte
şuraya bırak deselerdi napcaktınızBen arayınca tamam parayı hangi çöp kutusuna bırakmamı istersiniz dedim daha da aramadılar ; )
iyi bari iş arkadaşın kurtarmış senibunlar benıde aramıstı aksılık bu ya yakın zamandada kımlıgımı kaybetmıstım adam demezmı bana kımlıgınızı hıc kaybettınızmı dıye bende saf saf evet dedım arkadansa telsız sıren seslerı falan gelıyo lafazanlıgıyla adımı soyadımıda ogrendı sonra dusununca farkedıyorum adam adımla hıtap ettı bana ama ben soyledım dıye adam dedı terorle baglantılı olarak kımlıgınız kullanılmıs sessız bıyere gecın bırazdan sızı arıcam bılgı verıcem bıde besıktas ılce muduruyum dıye tanıttı kendını o arada iş arkadaslarım yanımdaydı onlar farkettıler zaten ben hala saf saf dınlıyorum yenıden aradıgında bır ıs arkadasım actı telefonu bız cıktık sımdı besıktas emnıyete gelıyoruz dedı adam suratına kapattı
aynen öyle Allah korudu artıkBu polis kiliginda'ki dolandiricilar artik komigime gitmeye basladi.. yabanci numaralari acmayin artik .. Allah'tan tc kimlik no'su filan vermemissin cnm .. ucuz kurtulmussun..
zaten benimde korkum boş ana denk gelmekti geçmiş olsun sizedeBeni de aramışlardı bu dolandırıcılar dışarudaydım ne dediğini anlamadım ' işte ben kadıköy emniyet müd, lüğünden komiser bilmemkim pkk kimlik bikgilerinizi almış siİn hesaptan eft yapılmış başınız belada mali şube ve tem polisleri sizi arıyor bir hesap no vereyim 30 bin lira yatırın bu işten kurtulun vs. Bayağı bi salladı karakola uzak bir yerdeydim yoksa telde konuşturup polisi çağırıp yakalattırrırdım belki ama öyle mi ben gidip karakola bi sorayım aslı astarı neymiş dedim mahsustan o da bu gizli soruşturma bilgi vermezler size dedi. Yokdedim polise gidiyorum siz de arayın karakolu bilgi verin dedim, telefonu kapadı geri ben aradım açmadı. Ama arkadan telsiz sesi koymuşlardı yani boş anıma denk gelse inanırdım o derece.
ya benim şimdiki aklım olsa öle espirik şeyler yapardım ama adam napardı bilmemBeni de güya deterjan tanıtımı ve promosyonu için aramışlardı.
''TC kimlik no'mu falan versem kişiye özel teslimat yapar mısınız?'' diye sormuştum
Sevindirik oldu heyecanlandı, ''Önce ad soyad bilginizi alalım'' dedi.
Ben de ''Fenasi Kerim'' dedim, bir an kaldı o, bastım kahkahayı küfredip yüzüme kapadı.
Saf ya
bide yalan söyleme ben başkomserim diye bağırıyo adam yaHep de Başkomiser arıyor..
Arkada illa telsiz sesi..
Beni de aradı x misin dedi hayir dedim..
Adımı sordu Zeki Müren dedim..
Kızdı. Kufretti. Kapadı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?