Bir insanı kafanızda nasıl bitirirsiniz?Nasıl davranmalı?

Denizdengelenmelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2018
239
32
48
Ben bazen o kişi bana kötü davransa dahi karşı cinsle olan ilişkilerimde ona karşı hislerimi bitiremiyorum ilk görüşürken ki zamanlarım aklıma geliyor ve acaba diye düşünüp hep şans vermek istiyorum.Bu sefer de bir süre sonra bana karşı saygı duymamaya başlıyorlar hep alttan aldığım için.Fikir verirseniz çok sevinirim nasıl davranmalıyım ??

Tavrın net
Kararın kesin olmalı
En ufak bir yumuşama totosunu kaldırıyor erkeklerin. Sana kötü davranana asla alttan alma, kimdir o alttan alacaksın, kendi kıymetini bil.

Tavrın net
Kararın kesin olmalı
En ufak bir yumuşama totosunu kaldırıyor erkeklerin. Sana kötü davranana asla alttan alma, kimdir o alttan alacaksın, kendi kıymetini bil.
Haklısınız aslında ama boyle benim yumuşak tavrımı gördükleri anda çok değişiyorlar ve sorgulamaya başladım neyi yanlış yapıyorum diye.Nerdeyse bazen hiçbir şey yapmsam bile ben suçlu oluyorum

Daha once aci cektigin seyleri hatirla hepsi gecmedi mi? Asla gecmeyecek dedigin acilarin? Hepsi gecti. Bu da gecer de

Bir de dunya uzerindeki tek insan o degil ve sen degerlisin ve kendin icin biriciksin ve vazgecilmezsin

Dediğiniz çok doğru ama sanırım bu naz yapmakla mı ilgili ? Ben hiç trip atmadığım için sıkıcı ve monoton mu oluyor ki?Annesi moduna düşüyorum hep (

Benı sevmiyor, sevse zaten ayrılmazdık ya da böyle yapmazdı.
Sevdiğimi biliyor, suan onu benden baska seven yok. Belki yenisini bulurum diye gıttı ama, gordu kı asalak ve cırkın.
Guvendıgı limana dondu tıpıs tıpıs. O limanda benım. Her seferinde ona sarılan aptal olan kıyamayan. Ama benı SEVMİYOR biraz sımarınca gene gidecek. Sadece guvenılır limanım ben. Diye diye Bı bakmısım b.ka dönmüş gozumde ve ıgrenerek bakıyorum.

Demek tahammül sınırına gelmemiş. Bende sen gibiydim.
Hemde çocukluktan böyle saf takılırdım yani kötülük düşünemezdim.
Biri kötülük yapsada gelse unuturdum.
Bigün delirdim. Ondan beri herkese yallah naş diyorum. Hemde tek seferde hemde acımadan. Çokta mutluyum böyle tavsiye ederim :)

Dediğiniz çok doğru ama sanırım bu naz yapmakla mı ilgili ? Ben hiç trip atmadığım için sıkıcı ve monoton mu oluyor ki?Annesi moduna düşüyorum hep (

Yasin kac bilmiyorum zannedersem ufak

Bu tüm iliskiler icin gecerli hep sen verirsen dengeyi bozarsin. Ya da hep sen alirsan yine denge bozulur

Iliskinin ayrintilarini bilmiyorum ama trip atmiyorsun diye monotonluktan bahsedilemez bence. Sadece o sana uygun birisi degil uzulme lütfen

Anliyorum cok sevdigini dusunup, aci cekip, surekli hatayi kendinde arıyorsun ama buradaki asil sorun o kisinin sana uygun olmamasi ve sen alttan aldikca sana daha kotu hissettirmesi

Önceden çok üzülürdüm. Ama artık üzülmüyorum, bıçak gibi kesiyorum.
Ama bu benim fevriliğim değil tahamülsüzlüğüm.

Tam hissettiklerimi tercüme etmişsiniz.Ben o ayarı tam dengeleyemiyorum.O kişinin bana karşı yanlış davranışlarını görmezden geliyorum bu sefer benim yaptıklarım en küçük olsa bile gözüne batmaya başlıyor

Surekli sana kotu hissettiren bir iliskinin icinde olmak cok zor gerçekten daha once yasamistim. Ama boyle tekmeyi basinca cok rahatliyorsun emin ol olay soguyunca ne kadar alttan alan ne kadar çocukça davrandigini ve karsi tarafın bundan nasil nemalandigini gorunce icinde sadece tiksinti kaliyor o kisiye karsi
Sen onu yakinindan atinca bak gorursun baya etraf baharlik senlikliymis ve gereksiz yere kendine dert etmişsin o zirvayi

Evet olayın içindeyken anlam veremiyor insan sakinleşince fark ettim ama çabucak unutmak istiyorum

Empati yapamadım. Çünkü biri bana kötü davranmaya yeltense direkt "hop hop hop, sen kimsin lan eşşoğlu" moduna giriyorum. Mükemmel hiç değilim ama iyi bir insan olduğumu düşünüyorum. İyi bir insanım, iyi şeyler yaşamayı hak ediyorum. Niye kötü muameleyi kendime yedireyim? Gururum incinir en başta. Bana kıymet vermeyen insana kıymet vermeye niye çalışayım? Böyle düşünün bence. Kendinize saygınız olsun, kendinize kıymet verin. O zaman sizinle herhangi bir çeşit ilişki kurmak isteyen insanlardan da, aşk, arkadaşlık, iş ilişkisi artık her neyse, aynı şeyleri beklemeye başlıyorsunuz otomatikman.

Kadın yada erkek. Kimseye bilerek saygısızlık yapmam. Yapanı da saniyesinde silerim.1 2 keşke söyle ağzına bir tukurseydim de irtibatı öylekrsseydim derim. Ama bu duygu da hızla geçer.

Evet olayın içindeyken anlam veremiyor insan sakinleşince fark ettim ama çabucak unutmak istiyorum

Unutursun kimleeerr kimleerii unutuyor:))
Onunla ve onu hatirlatacak olan seylerin hepsini at cope gitsin, takip etmeyi de birak bi kac gun ya da hafta sonra bi bakmissin mutlu mesutsun❤

İlişki bitmesin, yalnız kalmayayım, bari bu yürüsün duygularını karşı taraf anlıyor ve seni manipüle ediyor
Psikolojik şiddet en az fiziksel şiddet kadar zararlı, kimsenin sana bunu yapmasına izin verme. Ve tabi özgüvenin olmalı, kendini sevmelisin, sen kendini sevmezsen başkasının sevmesini bekleyemezsin

Haklisiniz bu yuzden kendimi hep kotu histememe sebep oldu tum durumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…