- 11 Haziran 2018
- 239
- 32
- 48
- Konu Sahibi Denizdengelenmelek
-
Ben bazen o kişi bana kötü davransa dahi karşı cinsle olan ilişkilerimde ona karşı hislerimi bitiremiyorum ilk görüşürken ki zamanlarım aklıma geliyor ve acaba diye düşünüp hep şans vermek istiyorum.Bu sefer de bir süre sonra bana karşı saygı duymamaya başlıyorlar hep alttan aldığım için.Fikir verirseniz çok sevinirim nasıl davranmalıyım ??
Haklısınız aslında ama boyle benim yumuşak tavrımı gördükleri anda çok değişiyorlar ve sorgulamaya başladım neyi yanlış yapıyorum diye.Nerdeyse bazen hiçbir şey yapmsam bile ben suçlu oluyorumTavrın net
Kararın kesin olmalı
En ufak bir yumuşama totosunu kaldırıyor erkeklerin. Sana kötü davranana asla alttan alma, kimdir o alttan alacaksın, kendi kıymetini bil.
Daha once aci cektigin seyleri hatirla hepsi gecmedi mi? Asla gecmeyecek dedigin acilarin? Hepsi gecti. Bu da gecer de
Bir de dunya uzerindeki tek insan o degil ve sen degerlisin ve kendin icin biriciksin ve vazgecilmezsin
Dediğiniz çok doğru ama sanırım bu naz yapmakla mı ilgili ? Ben hiç trip atmadığım için sıkıcı ve monoton mu oluyor ki?Annesi moduna düşüyorum hep(
Tam hissettiklerimi tercüme etmişsiniz.Ben o ayarı tam dengeleyemiyorum.O kişinin bana karşı yanlış davranışlarını görmezden geliyorum bu sefer benim yaptıklarım en küçük olsa bile gözüne batmaya başlıyorYasin kac bilmiyorum zannedersem ufak
Bu tüm iliskiler icin gecerli hep sen verirsen dengeyi bozarsin. Ya da hep sen alirsan yine denge bozulur
Iliskinin ayrintilarini bilmiyorum ama trip atmiyorsun diye monotonluktan bahsedilemez bence. Sadece o sana uygun birisi degil uzulme lütfen
Anliyorum cok sevdigini dusunup, aci cekip, surekli hatayi kendinde arıyorsun ama buradaki asil sorun o kisinin sana uygun olmamasi ve sen alttan aldikca sana daha kotu hissettirmesi
Tam hissettiklerimi tercüme etmişsiniz.Ben o ayarı tam dengeleyemiyorum.O kişinin bana karşı yanlış davranışlarını görmezden geliyorum bu sefer benim yaptıklarım en küçük olsa bile gözüne batmaya başlıyor
Evet olayın içindeyken anlam veremiyor insan sakinleşince fark ettim ama çabucak unutmak istiyorumSurekli sana kotu hissettiren bir iliskinin icinde olmak cok zor gerçekten daha once yasamistim. Ama boyle tekmeyi basinca cok rahatliyorsun emin ololay soguyunca ne kadar alttan alan ne kadar çocukça davrandigini ve karsi tarafın bundan nasil nemalandigini gorunce icinde sadece tiksinti kaliyor o kisiye karsi
Sen onu yakinindan atinca bak gorursun baya etraf baharlik senlikliymis ve gereksiz yere kendine dert etmişsin o zirvayi
Kadın yada erkek. Kimseye bilerek saygısızlık yapmam. Yapanı da saniyesinde silerim.1 2 keşke söyle ağzına bir tukurseydim de irtibatı öylekrsseydim derim. Ama bu duygu da hızla geçer.Ben bazen o kişi bana kötü davransa dahi karşı cinsle olan ilişkilerimde ona karşı hislerimi bitiremiyorum ilk görüşürken ki zamanlarım aklıma geliyor ve acaba diye düşünüp hep şans vermek istiyorum.Bu sefer de bir süre sonra bana karşı saygı duymamaya başlıyorlar hep alttan aldığım için.Fikir verirseniz çok sevinirim nasıl davranmalıyım ??
Evet olayın içindeyken anlam veremiyor insan sakinleşince fark ettim ama çabucak unutmak istiyorum
Haklısınız aslında ama boyle benim yumuşak tavrımı gördükleri anda çok değişiyorlar ve sorgulamaya başladım neyi yanlış yapıyorum diye.Nerdeyse bazen hiçbir şey yapmsam bile ben suçlu oluyorum
Haklisiniz bu yuzden kendimi hep kotu histememe sebep oldu tum durumlarİlişki bitmesin, yalnız kalmayayım, bari bu yürüsün duygularını karşı taraf anlıyor ve seni manipüle ediyor
Psikolojik şiddet en az fiziksel şiddet kadar zararlı, kimsenin sana bunu yapmasına izin verme. Ve tabi özgüvenin olmalı, kendini sevmelisin, sen kendini sevmezsen başkasının sevmesini bekleyemezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?