biraz aklımı başıma alınca ve artık çocuk olmadığımı anladığım zaman kendi kararlarımı kendim vermeye başladığımı gördü. şimdi öyle bir problemim yok çok şükür
Benim annemde böyle yokgillerdendi bir çare bulamadım.
Zamanla umursamamaya başladım nispeten silkelendi..Yaş ilerleyip evlenince düzeliyor ancak.
Sonra aynı cinsten bir koca dediğim dedik çaldığım düdük misali :)
2 sene canımdan bezdirdi inadı kaprisi sonra onuda umursamadım şimdi roller değişti.
Tekrar rol değiştirme çabasında:)
sanırım birazda siz bu hale getirmişsiniz erkekler bayılırlar şımarmaya vs yanında inat demişsiniz o da kendi öyle bilinsin diye kör inat yapıyor benim babamda fenadır ama ben de inadımdır misal bi kaç defa hadi bakalım inadım inat öldürsende dönmicem dedim şimdi yapamıyor eskisi gibi
Benim annemde böyle yokgillerdendi bir çare bulamadım.
Zamanla umursamamaya başladım nispeten silkelendi..Yaş ilerleyip evlenince düzeliyor ancak.
Sonra aynı cinsten bir koca dediğim dedik çaldığım düdük misali :)
2 sene canımdan bezdirdi inadı kaprisi sonra onuda umursamadım şimdi roller değişti.
Tekrar rol değiştirme çabasında:)
sanırım birazda siz bu hale getirmişsiniz erkekler bayılırlar şımarmaya vs yanında inat demişsiniz o da kendi öyle bilinsin diye kör inat yapıyor benim babamda fenadır ama ben de inadımdır misal bi kaç defa hadi bakalım inadım inat öldürsende dönmicem dedim şimdi yapamıyor eskisi gibi
Evet bence de öyle ya. Bi insanin yaninda yine inadın tuttu, amma inatsin gibi kelimeler kullanirsan olacağı bu. Ama eskiden gelen huyda var tabi. Simdi ben öyle inat ederek konuşsam daha çok inat eder. Cins bi inadı var. Kimseye benzemez.
Resmen kendi annemi gördüm suan.
Benim annem de cok dediğim dedik, inatçı biridir. Onun istediği olmasın burnundan getirir insanın.
Zaten bikere hayır dediği zaman kim gelirse gelsin ikna edemez aynı senin de dediğin gibi.
Bende erkek arkadaşımı anneme kabul ettiremiyorum bir türlü. Onun istediğini yapmadım diye suan yüzüme bakmıyor, aynı evin icinde yabancı gibiyiz.
Bide senin ki baba olunca is daha da zordur eminim.
Resmen kendi annemi gördüm suan.
Benim annem de cok dediğim dedik, inatçı biridir. Onun istediği olmasın burnundan getirir insanın.
Zaten bikere hayır dediği zaman kim gelirse gelsin ikna edemez aynı senin de dediğin gibi.
Bende erkek arkadaşımı anneme kabul ettiremiyorum bir türlü. Onun istediğini yapmadım diye suan yüzüme bakmıyor, aynı evin icinde yabancı gibiyiz.
Bide senin ki baba olunca is daha da zordur eminim.