Bir İnsanın Nedendiz Değişen Tavırları

Illa romaantik duygulara yormayalim arkadaslar, adam dengesiz kalasin teki de olabilir.

Konu sahibi oncelikle profil fotonuz <3

Siz de atilla atalayin yazdigi siddika karakteri gibi analitik dusunen, dusundugunun de arkasinda olan bir kizsaniz o ortamda egosu zedelenmis olabilir. Ondan kin guduyordur bu zamana kadar. Ama tanidikca sizi sevmis, arkadas olmak istemistir. Benim de eften puften sebepten pesin hukum verip sonradan "iyi kizmis/oglanmis aslinda ya" dedigim arkadaslarim oldu.
Tamayin bence, varsa bi karin agrisi cikar yakinda zaten

Illa romaantik duygulara yormayalim arkadaslar, adam dengesiz kalasin teki de olabilir.

Konu sahibi oncelikle profil fotonuz <3

Siz de atilla atalayin yazdigi siddika karakteri gibi analitik dusunen, dusundugunun de arkasinda olan bir kizsaniz o ortamda egosu zedelenmis olabilir. Ondan kin guduyordur bu zamana kadar. Ama tanidikca sizi sevmis, arkadas olmak istemistir. Benim de eften puften sebepten pesin hukum verip sonradan "iyi kizmis/oglanmis aslinda ya" dedigim arkadaslarim oldu.
Tamayin bence, varsa bi karin agrisi cikar yakinda zaten
Aslinda ilk tanistigimiz gun onun ortaya attigi bi fikre karsi kendi dusuncemi soyledim kendi fikrime gore konuyu yorumladim arkadaslarin coguda benim fikrimi olumlu buldu acaba ilk zamanki davranislarinda bunun etkisi olabilir mi diyr dusundum ama bizlerde cocuk degiliz ki fikitlerimiz dusuncelerimiz uyusmadigi icin birbirimize saldiralim

O kadar degil ya :)hayat goruslerimiz cok farkli
O zaman bence gruptan birisi uyardı onu.
Benim de bir arkadaş grubum vardı birisi diğerine laf sokardı, saçma sapan şeyler yapardı.
Ben de uyardım onu, yaptığın ayıp filan diye. Benim uyarımdan sonra düzgün davranmaya başlamıştı.

O zaman bence gruptan birisi uyardı onu.
Benim de bir arkadaş grubum vardı birisi diğerine laf sokardı, saçma sapan şeyler yapardı.
Ben de uyardım onu, yaptığın ayıp filan diye. Benim uyarımdan sonra düzgün davranmaya başlamıştı.
Bu olabilir benim aklima hic gelmemisti yorum sahiplerinden biride boyle bi yorumda bulunmustu olabilir diye aklima yatti

Back
X