• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir insanin sizi ekemediini...

• Konu Sahibi Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

gelecekkorkusu

Ziyaretçi
bir insanin sizi cekemedigini nasil anlarsiniz?
mesela bence , siz kendinizle ilgili guzel sevindirici bi haber verince normalde aaa deyip sasiracagi ve sorular soracagi yerde sevindim deyip gecmesinden ve bi daha konusunu bile acmamasindan anliyorum. Sizce mesela bu dogru bi tespit midir?

çok haklısın arkadasım her zaman derler ya kötü günde bellı olur dost yok öyle bırsey.....:kızgın:iyi gününde eger arkadasın bu habere senın kadar sevınıyor senın gıbı gözlerı parlıyorsa ıste gercek dost budur..kötü gün dostu arkanı sıvazlayan vah vah dıyen cok olur asıl ıyı gününde dost mu yoksa öylesıne arkadas mı anlarsın bence.....................

çekemiyosa anten taksın napiyim yani 3 gün görmesem yüzlerini unutacağım figüranları mı takıcam kafaya şakkıdı

çekemeyen insan bakışıyla anlatır aslında gözlerinin içinden anlayabilirsin..bence senin tespitin çok doğru değil..en azından bazı zamanlarda..

yani o arkadaşın samimidir sana karşı ama o sıra tam sen bahsederken başka bir alemde de olabilir kafası karışık olabilir ruh hali belli etmez durumu..

ama gözler yalan söylemez şekerim..

ben böyle tespit ederim gözüne bak anlarsın..ama bigün değil birkaç günde de konuşmalar arasında aynı tepkiyi veriyosa işte o zaman tespitin doğru olabilir..

yalnız gurbaya da şiddetle katılıyorum:icecream:

Yerli yersiz beni sürekli eleştiriyorsa,mal mülk edindiğimde(ufak çapta:)) ) ya da erkek arkadaşımın başarılarını,edindiklerini anlattığımda ''hı''deyip geçiyorsa,kendini sürekli benle kıyaslıyorsa,isim yapmış iyi bi yerde işe başladığımda beni tebrik etmiyorsa ortada ciddi anlamda bir çekememezlik vardır.:kahve:

çekemiyosa anten taksın napiyim yani 3 gün görmesem yüzlerini unutacağım figüranları mı takıcam kafaya şakkıdı

bende tam çekemiyorsa halat bağlasın diyecektim :roflol: yorumunu gördüm. çok mutlu olduğunda biriyle paylaştığında karşındaki insan, ya şöyle olursa diye kötü tarafını söylerse, ya da hiçbirşey olmamış gibi tepki vermezse çekemediğini anlarsın:kahve: çekemeyen çook varr , hiç kafama takamam:icecream:

Ben hiç anlamam valla böyle çekim ve çekememezlik durumlarını..tatlicadiarzu
Hayatımda belli kişler vardır,canlarım ciğerlerimdir,hemen herşeyimi bildikleri için benimle ağlar,benimle güler..Şeniz
Diğer insanlar hayatımın belli bir noktalarınından haberdar olurlar,onlar da ister çeksinler,ister çekmesinler,ne ben fark ederim ne de üzerinde dururum bu işlerinşakkıdı

valla canları isterse çekerler istemezse çekmezler...
ben figüranlarla ilgilenmem...
başrollerimdekilerde böyle şeyler yaşamam...
ama ille de anlamksa...
gözüne baktımmı anlarım...
çok az insan konusunda yanıldım bugüne kadar...onlar da şizofrendi...

çekemeyen insan bakışıyla anlatır aslında gözlerinin içinden anlayabilirsin..bence senin tespitin çok doğru değil..en azından bazı zamanlarda..

yani o arkadaşın samimidir sana karşı ama o sıra tam sen bahsederken başka bir alemde de olabilir kafası karışık olabilir ruh hali belli etmez durumu..

ama gözler yalan söylemez şekerim..

ben böyle tespit ederim gözüne bak anlarsın..ama bigün değil birkaç günde de konuşmalar arasında aynı tepkiyi veriyosa işte o zaman tespitin doğru olabilir..

yalnız gurbaya da şiddetle katılıyorum:icecream:

benim tespitim dogru ama herzaman dogru degil
simdi sen bilirsin karsindaki insanin ruh halini dostum arkadasim dediginse
yani bi sure sohbet etmissin, kafasi gayet yerinde sonra sen sevindirici bi haberini soyluyosun, hıı deyip geciyo mesela, bu durumdan bahsettim
tabiki ilk sozun bu haber olursa o zaman, kiskandi mi yoksa baska sorunu mu vardi anlayamazsin

benim tespitim dogru ama herzaman dogru degil
simdi sen bilirsin karsindaki insanin ruh halini dostum arkadasim dediginse
yani bi sure sohbet etmissin, kafasi gayet yerinde sonra sen sevindirici bi haberini soyluyosun, hıı deyip geciyo mesela, bu durumdan bahsettim
tabiki ilk sozun bu haber olursa o zaman, kiskandi mi yoksa baska sorunu mu vardi anlayamazsin

Eeeee o zaman dostum demem ki ben o insana?:dilcikar:

bir insanin sizi cekemedigini nasil anlarsiniz?
mesela bence , siz kendinizle ilgili guzel sevindirici bi haber verince normalde aaa deyip sasiracagi ve sorular soracagi yerde sevindim deyip gecmesinden ve bi daha konusunu bile acmamasindan anliyorum. Sizce mesela bu dogru bi tespit midir?

üzücü ama dogru tespıt ve dahada kotusu benım hayatımda o kadar çok böyle insan varki...

dost acı söyler ,seninle güler seninle ,ağlar derler ama bu devirde gerçek dostluk nerede. insanlar birbirlerinin kuyusunu kazmaya çalışıyor benimde iki yıldır yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen arkadaşımın beni çekemeyip ayağımı kaydırmaya çalışmasını gördüm ya ya kimseye güvenmem bundan sonra çekemeyen uzak dursun benim yegane dostum yeter bana bir tane olsun sağlam olsun

28 yaşındayım.Beni çekemeyen çok insanla karşılaştım.1 yıldır her zaman hayal ettiğim ancak bir türlü yapamadığım kararlarımı uyguluyorum.Artık negatif enerji veren,bana stres yükleyen kimse ile görüşmüyorum.Yanlış anlaşılmasın.Dostlarımın kötü günlerinde her zaman paylaşımcılığımla yanlarındayım.

Ancak öyle insanlar var ki;(biliyorum sizlerin de hayatlarında mutlaka vardır.)ne siz olmadan yaşayabiliyorlar, ne de sizin mutluluğunuzla mutlu olabiliyorlar.Sürekli bir ego yarışına girmeye çalışıyorlar.Mutluluğunuzu çekemeyen insanlara hayatınızda yer vermeyin.Bunu gerçekten yapın..Gerçek dostlarınızla çok daha mutlu olacaksınız.Sevgiler..

bakışlarından vee mimiklerinden anlarımmm uzman oldumm bu konudaa artıkkkşakkıdı

ee bakışlarından hareketlerinden tabi yapmacık olduğunuda anlarım zaten çekim meselesi şakkıdı

benim öyle bi arkadasım olmuştu...ne yapmaya calıştıgını gec anladım.....kişiyi nasıl bilirsin kendim gibi hesabı....benim görüştügüm insanlarla görüşüp onlara yakın davranmaya baslamıştı,grup içinde benim kadar yer alma cabalarına girmişti,bi süre sonra benim gibi davranmaya falan baslamıştı...dayanamadım bende bi gün yüzüne vurdum,olay cıktı ondan sonrada görüşmedik...

valla ben sürekli alışveriş yapardım evlenmeden önce bi arkadaşım vardı artık görüşmüyoz onunla giderdim her yere o beni çok kötü bi şekilde kıskanır çekemezdi ve şu kelimelerinden kendini ele verirdi
çok kıyafetin var ne gereği var alma, çok para harcıyon, neden hep başkalarına hediye alıyon ki ben olsam almam salak degilim ben, tatile gittik orda benle yarış halinde olması,benim erkek arkadaşım vardır onun yoktur bana hep oooo gene gezmelerden sürtüyosunnn kelimelerinden vs... bunları bana çok söyler ve yüz mimimkleriylede çok güzel paçayı ele verirdi...

hiç tespitlerle falan işim olmaz benim...
isteyen çeker, istemeyen çekmez...
çeken ne ise çekemeyen de odur benim nazarımda...

Back
X