G
gelecekkorkusu
Ziyaretçi
- Konu Sahibi gelecekkorkusu
-
çekemiyosa anten taksın napiyim yani 3 gün görmesem yüzlerini unutacağım figüranları mı takıcam kafaya şakkıdı
çekemeyen insan bakışıyla anlatır aslında gözlerinin içinden anlayabilirsin..bence senin tespitin çok doğru değil..en azından bazı zamanlarda..
yani o arkadaşın samimidir sana karşı ama o sıra tam sen bahsederken başka bir alemde de olabilir kafası karışık olabilir ruh hali belli etmez durumu..
ama gözler yalan söylemez şekerim..
ben böyle tespit ederim gözüne bak anlarsın..ama bigün değil birkaç günde de konuşmalar arasında aynı tepkiyi veriyosa işte o zaman tespitin doğru olabilir..
yalnız gurbaya da şiddetle katılıyorum:icecream:
çekemiyosa anten taksın napiyim yani 3 gün görmesem yüzlerini unutacağım figüranları mı takıcam kafaya şakkıdı
benim tespitim dogru ama herzaman dogru degil
simdi sen bilirsin karsindaki insanin ruh halini dostum arkadasim dediginse
yani bi sure sohbet etmissin, kafasi gayet yerinde sonra sen sevindirici bi haberini soyluyosun, hıı deyip geciyo mesela, bu durumdan bahsettim
tabiki ilk sozun bu haber olursa o zaman, kiskandi mi yoksa baska sorunu mu vardi anlayamazsin
bir insanin sizi cekemedigini nasil anlarsiniz?
mesela bence , siz kendinizle ilgili guzel sevindirici bi haber verince normalde aaa deyip sasiracagi ve sorular soracagi yerde sevindim deyip gecmesinden ve bi daha konusunu bile acmamasindan anliyorum. Sizce mesela bu dogru bi tespit midir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?