Bir insanın üzerinden neden saç çıkar

oD2808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
3.198
508
323
40
Eşimin üzerinden saç çıkıyor, daha öncede olmuştu saçlarımı koyuya boyattım, benim saç rengimdede çıkıyor bazen
Bugün çamaşırları dürerken iş yerinde pantolonun altına giydiği termal içliği var ondan saç çıktı, benim saçıma göre kalın telli biraz uçları sarı gibi, benim önceki saçımda da ombreydi ama kalım telli değil. Kızımın saçı da uzun ve dalgalı anlayabiliyorum
Bizde de çıkıyor bazen, mesela benim saçım çok dökülüyor ve heryerden çıkıyor ama bu saç benim saçım gibi gelmedi, eski saçım o renkte olsa da kalın telli değil
Ben ne yapayım şimdi söyleyin, kafayı yemek üzereyim, kavga yaptım ispat edemiyorum. Bilmiyorum deyip çıkıyor işin içinden

Kizzz abartma çamaşırlar birbirine giriyor kirlide fln dururken ordan gelmiştir. Ama tabi takip et bieaz gizlice bak bakalm napiyo bosuna kavga etme. Iclikle olur mu diyen arkadaşa yarildim😂

Bir tanıdığım yaşamıştı. Bir gün arabada giderken kocasının süveterinin üzerinde ince sarı saç teli bulmuş, ‘bu ne?’diye tutmuş göstermiş ve kendisi esmerdir ama tabi şakaya vurmuş söyle bakiim hangi sarışının falan diye. Kondurmamış çünkü. Sonra 3 ay kadar sonra sarışın kadın çıkmış ortaya. Anlamış her şeyi o vakit. Gerisi uzun hikaye..

Iclik deyip gecmemek lazim havalar soguk

Onun disinda direkt gunahini almayin derim
Eve gelen bir misafirin bile saci bir yere dokulupte oraya yapismis olabilir
Bazen cok sacma tesadufler olabiliyor

Yani dışardan rüzgar savurmus çamaşırlara yapistirmis olabilir, sonuçta sizin ve kızınızın üstünden de çıkıyormuş,sadece eşinizin kıyafetlerinde buluyor olsanız neyse de.

Yazin cam kapı açık olduğundan,koltuk arkasında bir yumak topluca sarı saç bulmuştum, bildiğiniz oyuncak sindy bebek saçı gibiydi resmen dışardan geldiğini düşündüm hep,hiç hinlik gelmemişti bak aklıma hee:işsiz:

ya bence direkt günahını almayın, başka daha elle tutulur şeyler kovalayın eğer şüphelerinize ipucu arıyorsanız.eğer başka bir şüpheniz yoksa da boş yere içinizi bulandırmayın.

Back
X