Bir insanın üzerinden neden saç çıkar

Nasıl bir işi var eniştenin?
Kadın,erkek karışık mı?
Geciktiği ya da işinin uzadığı oluyor mu?
Bulduğunuz saçlar tek tip mi?
Size nasıl davranıyor?Sıcak mı?Bi soğukluk var mı?Beni hiiiç ilgilendirmiyor vallahi ama cinsel hayatınız yolunda mı?(Cevapları kendi kendinize verebilirsiniz. )

Nasıl olay, ne derdin mesela
Kabul etmez ki söylesem, kızdığında kalıyorum. Ben de biliyorum sürekli saç çıkmasının normal olmadığını
Soylemiceksin işte sorun bu.boşanıyorumdiceksin.aileleri cagiracaksın boyle boyle diceksin gozubub önünde. Sürekli benm olmayan saçlar çıkıyor bu nr alaka diceksin. Ben çok büyütürüm. Ama tekrar diyorum saçın kendinin olmadığına eminsen.yerinde olsam benm mi diye dna testi yaptirrdim.

Nasıl bir işi var eniştenin?
Kadın,erkek karışık mı?
Geciktiği ya da işinin uzadığı oluyor mu?
Bulduğunuz saçlar tek tip mi?
Size nasıl davranıyor?Sıcak mı?Bi soğukluk var mı?Beni hiiiç ilgilendirmiyor vallahi ama cinsel hayatınız yolunda mı?(Cevapları kendi kendinize verebilirsiniz. )
Yanındaki erkek ancak çalıştığı yer sabit değil. Akşamları evden dışarı çıkmıyor, öğle arasında konuşuruz hatta görüntülü arıyorum artık,bana karşıda iyi yani ilgi gösteriyor ne az nede abartı çocuklu evlerde ne kadarr oluyorsa o kadar işte
Cinsel hayatınız bazen azalıyor bazen çoğalıyor yani her zamanki gibi
Gördüğüm saç benim saçıma da benzetiyorum kızımın saçına da, hatta geçende saçı kızımın saçıyla karşılaştırdım. Benziyor, bazen benim ki gibi de geliyor.
Çamaşırları haftalık yıkıyorum. 1 makine dokusu oluyor. Acaba makineden mi geliyor diyorum. Geçende kendimde bir saç gördüm kendi saçım o kadar kalın ki benim kendi saçım ince tellidir hatta düşündüm bunu eşimin üzerinde görseydim ne düşünürdüm diye

Soylemiceksin işte sorun bu.boşanıyorumdiceksin.aileleri cagiracaksın boyle boyle diceksin gozubub önünde. Sürekli benm olmayan saçlar çıkıyor bu nr alaka diceksin. Ben çok büyütürüm. Ama tekrar diyorum saçın kendinin olmadığına eminsen.yerinde olsam benm mi diye dna testi yaptirrdim.
Ben de anlayamıyorum işte. Benim saçım gibi saç.geçende kızımın saçıyla karşılaştırdım çok benziyor kızımın saçına.
Çamaşırları biriktirip haftalık yıkıyorum bir makine dolusu acaba ordan mı kalıyor diyorum çünkü evin çoğu yeri saç. Temizliği haftada bir yapıyorum. Birde giydiği kıyafet kışlık Polar tarzı yeleğinin içi saç yapışıyor.
Hepsi ihtimal bilmiyorum işte, saç çıkıyor ayrılıcam desem kimse gelmez bile eve

P
peki hep aynı tip saç mı yani aynı renk aynı kalınlık? Valla koparın kendinizinkinden de kızınızdan da birer tel koyun yanyana bi de öyle bakın. Bence gereksiz takılıyorsunuz. Veya bi tel de annenizden alın farkı ayırt edebiliyor musunuz ona bakın. Ütülerken fln eşinizin kıyafetinden çıkıyor sizinkinden çıkmıyor mu? Benim de eşimin de ütü veya çamaşır kurutmada çok saç çıkar ama benim saçım olduğunu anlıyorum
Saç bulduğum zaman benimkine benziyorsa kendi saçımla, kızımınkine benziyorsa kızımın saçıyla karşılaştırıyorum. Kızımın saçı bana göre daha açık renk ve daha dalgalı, devamlı kontrol halindeyim ve buda beni çok yoruyor sıkıldım artık sürekli kontrol etmekten
Düşünüyorum bazen diğer evli olan kişiler nasıl yapıyor eşlerinden hiç mi saç çıkmıyor, yada hiç bakmadıkları için mi fark etmiyorlar

Daha önce böyle şeyler yaşamadım bakmazdım yani, 2 aydır böyleyim sürekli kıyafetine bakıyorum. Bende de saç çıkıyor özellikle ev kıyafetlerimde Polar tarzı kıyafetlerimde kazaklarımda vs.
Çamaşırları haftalık yıkıyorum makine doluyor ordan mı bulaşıyor acaba diyorum.evde de temizliği 1 haftalık yapıyorum haliyle saç oluyor heryer. Bilemiyorum işte içim içimi yiyor. Ne zor böyle yaşadığım şu durum, ortada net birşey olsa razıyım en azından var mı yok mu diye düşünmem

Bu şekilde çok yıpranırsın canım ya.Eğer öyle bir durum varsa bir şekilde karşına çıkar zaten.Paranoya yapıp huzurunu kaçırma.
Ortada hiçbir şey yokken tek sebep kendinin olmadığından bile emin olamadığın saç teli yüzünden boşanmak hayli saçma olur.
Telefonunda şifre yoksa,sürekli ortalardaysa,bu bile iyi bir şey.

İçlik giyende p..lik olmaz derler ama yinede siz bilirsiniz.
Fazla takılmayın. Benim saçlarımda çok dökülür bulunduğum ortama sonradan biri otursa hemen yapışır. Yada eşimin üstünden başkasına geçer filan. Arkadaşlarının eşleri böyle düşünür demek ki 🙊 Bir kaç yuvayı yıkmadan ben şu saçlarıma bir çözüm bulayım dedim konunuzu okuyunca.

Bu şekilde çok yıpranırsın canım ya.Eğer öyle bir durum varsa bir şekilde karşına çıkar zaten.Paranoya yapıp huzurunu kaçırma.
Ortada hiçbir şey yokken tek sebep kendinin olmadığından bile emin olamadığın saç teli yüzünden boşanmak hayli saçma olur.
Telefonunda şifre yoksa,sürekli ortalardaysa,bu bile iyi bir şey.
Telefonunda şifre yok istediğim zaman bakarım ama neden sürekli saç çıkıyor. Daha kendi saçımmı kızımın saçımı onu bile bilmiyorum, neden 1 sene öncesi böyle değilken şimdi böyle oldum, sürekli iş kıyafetlerine bakıyorum. Benim yerimde olsanız ne yapardınız

İçlik giyende p..lik olmaz derler ama yinede siz bilirsiniz.
Fazla takılmayın. Benim saçlarımda çok dökülür bulunduğum ortama sonradan biri otursa hemen yapışır. Yada eşimin üstünden başkasına geçer filan. Arkadaşlarının eşleri böyle düşünür demek ki 🙊 Bir kaç yuvayı yıkmadan ben şu saçlarıma bir çözüm bulayım dedim konunuzu okuyunca.
İçlikle bende düşünemiyorum, saçma gibi. Birde düşünüyorum hergün sıkınca hergün aldatmış oluyor ve banyo yapması gerekiyor. Ama evde banyo yapmıyor. Cinsellik olsa banyo yapar ama evde banyoyu haftada 1 yapıyor kışın.
Eşinizin üzerinde çıksa ne tepki verirdin

Lütfen yardım edin bana akıl verin. Evliliğim bitmek üzere. Eşim saç konusunda aldattığımı düşünüyorsan ayrıl sana çok büyük yemin ettim evden işe gidiyorum işten eve geliyorum, arıza için evlere giriyorum belki ordan geliyordur belki de kızımızın saçıdır dedi
Ortada net birşey olmadığı için ayrılamıyorum
Dün sordum, yarında bakıcam bakalım yine saçlar olucak mı dedim. Bugün işten gelince baktım, pantolonun ağ kısmında saç vardı, kıvırcık gibi dalgalı. Kızımın saçı gibi de değil gibi de, tuttum hatta kızımın saçıyla boy farkı var ama kızımın her saçı kıvırcık değil
Diyelim ki kızımızın, neden hergün çıkıyor ki anlamıyorum. Sabahları okula eşim görüyor hazırlarken mi saç giriyor, yada iş yerinde giydiği içliğini evde de giymiş, evden saç gelip iş kıyafetine öyle mi geçiyor bilmiyorum

Bir aklımda eğer öyle birşey olsa bugün üzerindeki bütün saçları temizlerdi bakıcağımı bildiği için diyor diyor

Kafam çok karışık, ne olur bana fikir verin akıl verin. Kendinizi benim yerime koyun
WhatsApp Web kurdum. İnternetten geçmişine baktım hattının online işleminden
İyi değilim

İçlikle bende düşünemiyorum, saçma gibi. Birde düşünüyorum hergün sıkınca hergün aldatmış oluyor ve banyo yapması gerekiyor. Ama evde banyo yapmıyor. Cinsellik olsa banyo yapar ama evde banyoyu haftada 1 yapıyor kışın.
Eşinizin üzerinde çıksa ne tepki verirdin

Eğer çalıştığı yerde kadınlar varsa pek önemsemezdim olabilir oturup kaltıkları yerden geçebilir ama benimki gibi bir tabur adamın içindeyken ve hiç toplu taşıma kullanmazken çıksa yıkarım ortalığı. Demem o ki çok değişken var bu durumda.
Artık aldatıldığımızı saçtan çok telefonlardan öğreniyoruz. Devir değişti. 🤣

tasinirken gorumcem cok yardimci olmustu.1 seneyi gecti hala onun saclari cikar heryerden.ki kendisi basortulu.tasinmadan sonra hic basi acik gezmedi evde.o yuzden gecmiste bir vukuati olmadiysa gayet normal bisey.

Eşimin üzerinden saç çıkıyor, daha öncede olmuştu saçlarımı koyuya boyattım, benim saç rengimdede çıkıyor bazen
Bugün çamaşırları dürerken iş yerinde pantolonun altına giydiği termal içliği var ondan saç çıktı, benim saçıma göre kalın telli biraz uçları sarı gibi, benim önceki saçımda da ombreydi ama kalım telli değil. Kızımın saçı da uzun ve dalgalı anlayabiliyorum
Bizde de çıkıyor bazen, mesela benim saçım çok dökülüyor ve heryerden çıkıyor ama bu saç benim saçım gibi gelmedi, eski saçım o renkte olsa da kalın telli değil
Ben ne yapayım şimdi söyleyin, kafayı yemek üzereyim, kavga yaptım ispat edemiyorum. Bilmiyorum deyip çıkıyor işin içinden
içlik diyorsun.
İçlik giyen adam net aldatmaz, aldatamaz.

Baktim, şener sen, kemal sunal, adile nasit'li filmler geldi aklima, telliogullari, seferogullari falan 😐bence de aldatmiyodur seni, bosuna kuruntu

Bütün mesajlarınızı okudum, resmen takıntı olmuş Sizin durumunuz.

Aldatmaya dair hiçbir belirtisi Yoksa sırf saç çıkıyor diye bunu eşinize söyleyip kavga etmenize değmez.

Yazık değil mi günlerinize.

Farz edelim ki aldatıyor saçla ispatlayamazsiniz ki bunu. Madem takıntı boyutunda inceliyorsunuz belli etmeyin bari.

Hem şüphelenip hem canım cicim muhabbeti bir süre sonra lackalastirir arayı.

Eşinizin işi gereği üzerinde saç olması normal.

Iclige yapışan saç pantolondan gelmiştir. Icligi giyerken üstüne yapışmistir.

Haftada bir temizlik yapılıyorsa ıkı kadının olduğu evde tabiki elbise de saç çıkar.

Back
X