• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir insanın üzerinden neden saç çıkar

Bizim saçınız gibide olsa devamlı neden eşimden çıkıyor diyorum, kızımda da bende de olan saç neden bizim üzerimizde eşimin ki kadar çıkmıyor
Her ne kadar bizimkine benzsede yine de şüpheye düşüyorum
Öğlenleri kontrol amaçlı görüntülü arıyorum
Peki 🤦

Her sac telimiz tamamen ayni kalinlikta degil, sadece 1 sac teliyle esinizden suphelenmeyin bence. Ombreli zamandan kalmadir ama yinede cok suphelendiyseniz takipte kalin gizli gizli izleyin telefonunu vs. Birsey varsa cikar merak etmeyin

Size saçma geldi sanırım, sadeve peki yazmanızdan anladım
Evet öyle geliyor açıkçası.
Diğer açtığınız konuyu da düşününce, telefon rehberini kontrol edip a diye kayıtlı numarayı eşinize aratmaniz falan normal tavırlar değil bana göre.
Öğlen kontrol için görüntülü aramakta öyle.
Eşinizde size karşı sürekli kontrol hâlinde mi?

Evet öyle geliyor açıkçası.
Diğer açtığınız konuyu da düşününce, telefon rehberini kontrol edip a diye kayıtlı numarayı eşinize aratmaniz falan normal tavırlar değil bana göre.
Öğlen kontrol için görüntülü aramakta öyle.
Eşinizde size karşı sürekli kontrol hâlinde mi?
Hayır o asla kontrol etmez ve şüphe duymaz benden, keşke ben de onun gibi olabilsem

Bir saç telinden nerelere gelmişsiniz. Bence bir psikoloğa başvurun.

Eşimin üzerinden saç çıkıyor, daha öncede olmuştu saçlarımı koyuya boyattım, benim saç rengimdede çıkıyor bazen
Bugün çamaşırları dürerken iş yerinde pantolonun altına giydiği termal içliği var ondan saç çıktı, benim saçıma göre kalın telli biraz uçları sarı gibi, benim önceki saçımda da ombreydi ama kalım telli değil. Kızımın saçı da uzun ve dalgalı anlayabiliyorum
Bizde de çıkıyor bazen, mesela benim saçım çok dökülüyor ve heryerden çıkıyor ama bu saç benim saçım gibi gelmedi, eski saçım o renkte olsa da kalın telli değil
Ben ne yapayım şimdi söyleyin, kafayı yemek üzereyim, kavga yaptım ispat edemiyorum. Bilmiyorum deyip çıkıyor işin içinden
Dna testine yollayin😅Saka bi yana calistigi yerde birinin fena saclari dokuluo ya da aldatio bilemedimm

Benim saçlarım eşimin her yerinden çıkıyor 😂ve diyor ki adım attığım her yerde senin saçların var. Ucmustur bir yerden.

Benim saçlarım eşimin her yerinden çıkıyor 😂ve diyor ki adım attığım her yerde senin saçların var. Ucmustur bir yerden.
Sizin saçınız eşinizden çıkıyorsa, sizden de çıkıyor mu
Bizim en fazla eşimden çıkıyor banada o tuhaf geliyor
Saç ben de ve kızımda var ama bizden eşimin ki kadar çıkmıyor

Sizin saçınız eşinizden çıkıyorsa, sizden de çıkıyor mu
Bizim en fazla eşimden çıkıyor banada o tuhaf geliyor
Saç ben de ve kızımda var ama bizden eşimin ki kadar çıkmıyor
Hergun tariyorum benden de eşimden de yanımda olan herkes den de çıkıyor çare bulamadim

Hergun tariyorum benden de eşimden de yanımda olan herkes den de çıkıyor çare bulamadim
Benden de bazen çıkıyor ama eşimin hergün iş kıyafetini kontrol ediyorum, 1 haftadır. Bir geçen gün yoktu. Bu sabah yine baktım vardı pantolonun alt kısmında, kızımın saçına benzettim oda dalgalı ve açık renk ama hep ihtimal işte
Saç kızım ve bende var ama en çok eşimde çıkıyor. Kıyafetin cinsinden de kaynaklanıyor olabilir mi.
Bazı kıyafetler çok saç çekiyor. Bilmiyorum öğle arasıda arıyorum, zaten dışarıya çıkmaz akşamları. Anlayamıyorum işte

Benden de bazen çıkıyor ama eşimin hergün iş kıyafetini kontrol ediyorum, 1 haftadır. Bir geçen gün yoktu. Bu sabah yine baktım vardı pantolonun alt kısmında, kızımın saçına benzettim oda dalgalı ve açık renk ama hep ihtimal işte
Saç kızım ve bende var ama en çok eşimde çıkıyor. Kıyafetin cinsinden de kaynaklanıyor olabilir mi.
Bazı kıyafetler çok saç çekiyor. Bilmiyorum öğle arasıda arıyorum, zaten dışarıya çıkmaz akşamları. Anlayamıyorum işte
Sürekli aynı durum bendeki.. Napayım valla alışsın bir zahmet 9 yıldır çıkıyor zaten 😂 benim sacım çok gür ve ince telli ucusuyor etrafta. Herkesin üzerinden çıkıyor her gün günde 2 defa taramama ragmen. Birde saçlarım belimde benim

Vallahi kk yüzünden paronaya ya bağlicaz komple :deli: Bu ne ya böyle saç teli falan ben görsem hiçbakmam kimin saçı benimkine benziyormu falan diye...:KK12:

Back
X