Maaş iyi o yüzden denerdim.Bir iş görüşmesi yaptım . Lokasyon olarak.iki vesait ve tam bir saat sürüyor. ( +Yol parası verilecek) Trafik durumu olmaz trafik yaratmayan toplu taşıma ile.gidiliyor. ikinci görüşmeye de çağırıldim. Bizim sektörde cumartesi-pazar calisilmiyor genelde. Lakin burada cumartesi de tam gün. Orada yetiştirilmesi gereken elemanlar da var bu arada onalra da yardımcı olmam isteniyor sorumluluğu olan bir iş olacak kıdemli.olarak alınacağım.bu belli. Maaş cok iyi eski maasim 2500 ken komik.bir rakam benim.meslek için teklif ettiğim rakam 4 bin. Bu arada ofis içi düzenli değil pek baktım da daha düzenlenecek.edecek buralar tarzı laflar dönüyor. Bilindik bir firma lakin departman yeni oluşturulmuş oyle soyleyeyim. Aşırı kararsız kaldım. Beni beğenmişler dediklerine göre 4 kişi kalmış elediklerinden ikinci görüşme yapıldı yarın arayacak olumlu veya olumsuz net olun kabul.edecekseniz dedi. Tek tav olduğum maaş kısmı . Diğer şartlar şuan muallak. Siz olsanız napardiniz. Direk bir süre daha bekler baska iş.mi.bakardiniz yoksa tamam diyip bir ay filan deneyeyim kendimi diye mi düşünürdünz ?
Verdiğiniz bilgilere göre kabul edin ya da etmeyin demek zor. Maaş olarak sizi yukarı çekecek bir iş, bu açıdan kabul edin derim. Ama zaten iş bulması kolay bir alanda çalışıyorsanız, daha iyisini bulurum diye düşünüyorsanız, bu riske girecek kadar tuzunuz da kuruysa bekleyebilirsiniz. 6 gün için 4000 maaş az mı çok mu bilmiyorum, sektörünüz nedir, deneyiminiz nedir, bilmiyoruz çünkü. Ama maaşa tav olduğunuza göre, sektörünüzdeki rakamları az çok bildiğiniz için sizi tatmin etmiştir diye düşünüyorum. Evli ve çocukluysanız, şahsen haftada 6 gün asla çalışmam, çocuklarla, aileyle vakit geçirmek de hayati önem taşıyor bana göre. Ama böyle sorumluluklarınız yoksa, bir süre bu yorucu tempoya katlanılabilir. 1 saat yol demişsiniz. İstanbul'da yaşıyorsanız, 1 saatlik yol bu şehir için normal. Bu yolu nasıl çekeceğiniz de önemli. Otobüs, minibüsle o yol 5 gün yolculuk etmiş gibi haşatını çıkarabilir insanın. Metrobüs, kötünün iyisi. Metroysa, o kadar da korkutucu değil.
şartlarınıza bağlı. eğitiminiz ne?
kaç yıllık tecrübeniz var? mesleğiniz ne?
evli misiniz?
6 gün çalışmaya, yeni kurulacak departman yoğunluğuna, 4000 az bence
ama evli değilseniz, 5 yıldan az tecrübeniz varsa, 2500 ise eski maaşınız da kaçırmayın.
Deneme süreniz olmuyor mu yani mesela kabul etsen bir-iki ay sonra yapamadığını görsen çıkamaz mısın, çünkü kabul etmezsen aklında kalacak gibi.
Benim fikrim cumartesileri de 'tam' gün çalıştırdıkları için olumsuz, ben katlanamazdım ki zaten yarım gününe bile katlanamayıp istifamı bastım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?