bir iş konusu da benden.çok can sıkıcı...

nora2010

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
9.864
10.314
773
Merhaba hanımlar. Ben 5 aydır güzel bşr firmada çalışıyorum. İlk zamanlar samimi olduğum birileri vardı.bayan.3 kişiydik. artık onlarla konuşmuyorum. Birisi ile aram açıldı.ve öteki X de onuseçti.
Neyse 3 vardıya lı işyerim.düzenli olarak dönen bölümleri var.ben düzenli dönmedim.çünkü bizim bölüm dönmüyor. BİRDE okullar açıldı erken Amir le konuştum ve bir süre gündüz gitmek istediğimi ilkokul A başlayan çocuğu mu sıkıntısını dile getirdim.ve yardımcı oldu.6 haftadır sabah gidiyorum. Bu konuşmadığım kişi yi seçen X Arkadaştan önce ben firma kadro suna girdiğim için hep bir çekememe vardı.Facemde ekliydi bilerek silmedim. Bugun baktım silmiş beni.
Bugunde adım listede gece ye yazılıydı.Ve önümde x dediki Mustafa abi, dediğimiz kişi nin adı gecede yazılı rahat olabilirsin. Bende oradayım ve bizim bölümden sadece ben yazılmışım 7 kişi içinden.x ve konuşmadığım kişi benim önümde n geçerken ayy çok keyifliyiz falan diye gülüyor lardı.o Kadar sinirlendim ki nerdeyse girişecektim.bana yakışmaz ya neyse.
Yani geceye gelmiyor diye kendi amirlerine şikayet etmişler beni.x le aynı vardiyada çalışıcam. Sevdiğim bütün herkes ayrı vardiyalarda. Bazı hakları onlardan önce kazandığı m için hep kuyumu kazma peşinde ler.Amir e gidip söylesem komik olur. BUNLARLA NASIL BAŞETMELİYİM...Gerçekten küçük ve saçma oyunlar peşinde ler sürekli.Geceye yazıldığı m için değil. ONLAR YÜZÜNDEN YAZILDIĞI MİÇİN SİNİRLİYİM.

İyi de size zaten çocuğunuz için ayrıcalık tanınmış şirket üç vardiya ise siz de gece gideceksiniz yapacak bir şey yok. Ayrıcalık nereye kadar ?

Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm. Diye diye işe git valla bizde de var da böyle cinsler Allaha havale et . Ama sende hiç muhattap olma onlarla

İyi de size zaten çocuğunuz için ayrıcalık tanınmış şirket üç vardiya ise siz de gece gideceksiniz yapacak bir şey yok. Ayrıcalık nereye kadar ?
Ayrıcalık istemwdim farkında mısınız? Zaten geçen hafta bekliyordum bu durumu. ONLARIN ŞİKAYET ETMESİNE KIZGINIM

Geçen hafta bekledim orta vardiya ya da geceye yazmalarını. Ama yine kendiliğinden sabaha yazmışlar birşey demedim.

Kimseyle zitlasmamak lazim,uzlasmaci olmak lazim da basarmak zor iste.
Bence git amirinle yine konus.Ne kaybedersin ki.En kotu ihtimalle degisen bisey olmaz.Sakin ol her sartta,kendini yorma.Gormezden gel onlari.

Kimseyle zitlasmamak lazim,uzlasmaci olmak lazim da basarmak zor iste.
Bence git amirinle yine konus.Ne kaybedersin ki.En kotu ihtimalle degisen bisey olmaz.Sakin ol her sartta,kendini yorma.Gormezden gel onlari.
Canım zaten aylardır konuşmuyorum biriyle. Ben haklıyım.X de benle konuşmuyor o kız yüzünden.
Ama bşr çekememe durum û hep var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…