- 1 Nisan 2021
- 1.548
- 1.522
- 83
- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
-
Bu çok boktan bir ikilem. Ramazan ayında ben de yalan yere belge almak istemezdim ama insanı bazen o kadar bunaltıyorlar ki gerçekten anlıyorum sizi. Rapor falan alma. Işleri gerçekten yetiştirme. Yavaş yavaş yap. Zaten tayinin de çıkacakmış. Inşallah yeni yerde sorun yaşamazsın
Kendi işini yap, 6da çık cano olmaz mı? Belli ki tükenmişsin, rapor alsan da yalan değil bence 2kişilik iş yapıp yorulmuşsun
Evet doğru işi nasıl yetiştiremem onu bilmiyorum yıllar oldu otomatiğe bağlamışımIki kisilik isi tek basiniza her seferinde yetistirirseniz personel almazlar. Nasilsa siz yetiyorsunuz. Bence acik acik konusun, raporunuz bitince isleri bitirmeniz icin yine sıkıştırılacaksınz hatta evden calismaniz icin zorlayabilirler
Yaya yaya yapabilirsiniz ama yine cozum olmayacak. En dogru yol islerin cok yogun oldugu, yetisemediginiz, 2 kisilik isi tek basiniza yaptiginiz icin yanlis yapma ihtimalinizin arttigini soyleyerek personel alinmasini istemek benceEvet doğru işi nasıl yetiştiremem onu bilmiyorum yıllar oldu otomatiğe bağlamışım
Rapor konusunda ne diyorsunuzYaya yaya yapabilirsiniz ama yine cozum olmayacak. En dogru yol islerin cok yogun oldugu, yetisemediginiz, 2 kisilik isi tek basiniza yaptiginiz icin yanlis yapma ihtimalinizin arttigini soyleyerek personel alinmasini istemek bence
Raporluyken evden isleri bitirmenizi isteme ihtimalleri var mi? İsterseniz deneyin belki ise yararRapor konusunda ne diyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?