• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlıma haksızlık mı ediyorum

Haksızlık ediyosun evliyim pat diye işsiz kaldım hiç ummadığın şeyler başına gelir insanın ve borc harc bide taşınma telaşın ortasında oldu bu olay. Eşimin tek dediği şey canını sıkma buluruz bi yolunu. Bu böyle olmalı.. nişanlıyken üstüne gitme mutsuz olduğu bi işte calışmasın. Bide sen calışıyomusun bilmiyorum ama evlilikte tek kişinin maaşıyla zor. Ancak el ele verirseniz kendi yağınızda kavrulursunuz. Evliliğe de hazır olmayan kimse evlenmesin bence. Her iki taraf içinde hayal kırıklığı olur. Herkes evliliği kaldıramıyor.
Ben de çalışıyorum ama nişanlımım memuriyet harici bir tecrübesi yok haliyle iş bulması zor olacak. En kötü markette vs çalışırım diyor ama markette çalışmayı kaldırabilecek veya vasıfsız işçi statüsünde mutlu olacağını düşünmüyorum. Beni endişelendiren bu yoksa istifa etsin ama sonrası kocaman bir soru işareti olacak. Ben, bana planla gelmesini istiyorum istifa edecekse de adımlarını sağlam atmalı

Gerçekten iyi bir ilişkiyi sadece bu yüzden sonlandırmayı düşünüyorum. Çünkü benim için güvenli bir yol değil. Neden benim üstüme geliniyor ben onu anlamadım zaten çıkmazdayım ama evlilik sürecinde yaşayacaklarımı da düşünmemin neresi yanlış. Ben memur meraklısı değilim ki adam tutarsız güven vermiyor diye endişe ediyorum hemcinslerim bunu nasıl anlamıyor
Bu adamla neden evlenilmez madde madde açıklayayım. Bu arada evliym 3 çocuğum var.
1- Adam sıkıldıkça o daldan o dala atlıyor. Bunu hep yapacak. Yani mental olarak güçlü biri değil. Mental olarak güçlü olmayan biri evlilik eş yuva çocuk iş asla yürütemez.
2- O kadar okul okumuş kendi mesleğini yapmıyor ki mesleği de güzel bu da aslında “ben kafama eseni yaparım, o kadar okudum ama canım istedi çöpe attım mesleğimi keyfim ve ben varız kimse karışamaz” demek istiyor. Sorumsuz yani. Sorumluluk sahibi değil olsa mesleğini yapar ilerler yoluna bakardı.
3- aza kanaat ediyor. Sizi de paragöz olarak alttan manipüle ediyor. Evim varsa az kazansam da olur ne demek? O zaman siz de çalışmayın bakalım ne diyecek?
4- Başkalarına özenip o daldan o dala atlamak istiyor sanıyor ki yapacak ama apışıp kalır. Yok öyle arkadaşım yapıyo rahat car curt. Arkadaşı demek ki oturtmuş sorumluluk sahibi düzeni kurmuş.
Seninki ne düzen kurmuş ne de memnun.
Asla kendini geliştirmiyor. En korkuncu da bu.
Hayatta bir sürü zorluk yaşarız. Kalkıp en küçük zorlukta “ay depresyondayım yaaaaaawwww” derse hayatınız zindan olur.
Ben olsam ayrılır ve daha dik daha kendini bilen emin çalışkan biriyle evlenirdim.

Ben de çalışıyorum ama nişanlımım memuriyet harici bir tecrübesi yok haliyle iş bulması zor olacak. En kötü markette vs çalışırım diyor ama markette çalışmayı kaldırabilecek veya vasıfsız işçi statüsünde mutlu olacağını düşünmüyorum. Beni endişelendiren bu yoksa istifa etsin ama sonrası kocaman bir soru işareti olacak. Ben, bana planla gelmesini istiyorum istifa edecekse de adımlarını sağlam atmalı
Bunu onunla saglam sekilde konusup kapatmalisin. eger nisanlin sana ilerisi icin güven vermiyosa afedersin g*tu hic bir is tutmayan tipse ozamqn ayril acikcasi baska bisey önerilmez bu durumda. Evlilik icin acele etme bence. yani bi insani ancak dört duvar icinde tanirsin. Düsüncelerin gayet normal insan düzen istiyor ama mutlu olmadigi isi de yapmasin.. bi yandan hak da veriyorum attan inip essege binmek gibi bisey onun dedigi🤣 ay bilemedim kuzum..

Aslında tayin olursak sorun olacak bir durum yoktu şayet ben özel sektördeyken o atansa ben istifa edip onunla gidecektim. Şu an da o kendi işimde devam etti diyelim o benim yanıma eş durumu isteyecekti ebeveynlerimizden dolayı bize çok uzak şeyler değil bunlar. Benim tek endişem istifa edip kötü bir işe girip hem maddi hem manevi yakalarsak diye düşünüyorum. Ama o da hayat bu her şey değişebilir şu an mecvut iş yerimden de başka bir ile sürülebilirim hiçbir şeyin garantisi yok ki böyle bir durumda benim yanımda durmayacak mısın en başından beri istifa etmek istediğimi yollar aradığımı biliyorsun, bunu bilerek benimle bu yola girdiğini düşünüp beni desteklediğini ve diğer şeyleri göze aldığını düşünmüştüm eğer böyle kendini kötü hissedip sana uygun olmadığını söyleseydin baştan bu yola girmezdik. Sen haklı olarak kendini garanti altına almak istiyorsun ama ben iş yerinde çok zorlanıyorum kalmak için elimden geleni yapıyorum, birim değişikliği talep edeceğim bir süre daha beni oyalar ama artık sona geldim, tükendim ben eninde sonunda istifa edeceğim ben hayatımın sonuna kadar bu işi yapmak istemiyorum dedi. En kötü bir markete girip çalışacağım ama bu işi yapmak istemiyorum. Ailelerimiz de emekliliğini istedi başka işlerle uğraşıyor herkes bir şekilde hayatına bakıyor sonuçta
Ben de yaşımın cvmin farkındayım, kendi mesleğimi yapamayacağımı biliyorum ama araştıracağım bir yer bulacağım evimiz, imkanlarımız olduktan sonra para kazandığım yeri o kadar dert etmiyorum bir şekilde geçimimizi sağlarım. Gerekirse kendi işimi kurmayı denerim ama burada yapamıyorum. Başka kpss ile atama da çok zor alım çok az ve lisansım her atamaya müsade etmiyor Başında da konuşmuştuk beni desteklediğini sanmıştım. Sanırım sen memur olmamı istiyorsun eğer bu sana uygun değilse evlilik kararımızı tekrar gözden geçirelim dedi uzun uzun konuştuk ikimiz de kendi açımızdan haklıyız. Ben 2 ay sonra evlenmek istemediğimi söyledim saygı duydu ama ertelemeyelim belki o zamana kadar çözülür dedi. Zaten ben sorumsuz değilim evlenmemiz için gereken birikime ve finansmana sahibim dedi.
Birim ve çalışma saatlerini değiştirecek bu onu bir süre idare edermiş ama sonrasını sana garanti edemiyorum yine çıkmaza girebilirim senin beklediğin olgunlukta değilim belki haklısın ama bunu zaten biliyordun beni kabul ettiğini düşünmüştüm dedi. Gerçekten aklım çok karışık
Is falan kurmasın bu batırır seni de. Adam markette çalışmaya razı vizyon bu kadar (markette çalışan arkadaşlari tenzih ederim). Plansız iş yapmasını istemiyorsun ama o şimdiden bana destek olmadın diye mizildaniyor. Oturup tekrar kpss çalışabilirdi, ne mühendisi ise o konuda kendisini geliştirebilirdi bunca yıldır ha istifa ediyorum ha edicem demekten başka ne yapmış? Tamam adam ilgili sana yemek yapıyor falan filan ama günün sonunda istifa edip senden az kazanacak gibi duruyor, bunun stresi ile başa çıkabileceğinizi sanmıyorum karı koca olarak. Sen hep icerleneceksin ona dikiş tutturamayacak buyuk ihtimalle. O da sana beni desteklemedin işimi sevmiyorum şu bu demeye devam edecek. Markete girsin bakalım kolay mı o iş temizlik mal taşı şımarık musterilerle uğraş ilk sen aç en son sen kapat. Adamın bir halttan haberi olmadığı buradan belli yani...

Sevmediği işi yapmasın ama planı yok adamın ve yıllardır yok yani. Bir patron işe alacak da bilmem ne onu bekliyor, deneme süresi bitti sizi begenmedik derlerse ne olacak var mı planı? Yok

Bu adamla neden evlenilmez madde madde açıklayayım. Bu arada evliym 3 çocuğum var.
1- Adam sıkıldıkça o daldan o dala atlıyor. Bunu hep yapacak. Yani mental olarak güçlü biri değil. Mental olarak güçlü olmayan biri evlilik eş yuva çocuk iş asla yürütemez.
2- O kadar okul okumuş kendi mesleğini yapmıyor ki mesleği de güzel bu da aslında “ben kafama eseni yaparım, o kadar okudum ama canım istedi çöpe attım mesleğimi keyfim ve ben varız kimse karışamaz” demek istiyor. Sorumsuz yani. Sorumluluk sahibi değil olsa mesleğini yapar ilerler yoluna bakardı.
3- aza kanaat ediyor. Sizi de paragöz olarak alttan manipüle ediyor. Evim varsa az kazansam da olur ne demek? O zaman siz de çalışmayın bakalım ne diyecek?
4- Başkalarına özenip o daldan o dala atlamak istiyor sanıyor ki yapacak ama apışıp kalır. Yok öyle arkadaşım yapıyo rahat car curt. Arkadaşı demek ki oturtmuş sorumluluk sahibi düzeni kurmuş.
Seninki ne düzen kurmuş ne de memnun.
Asla kendini geliştirmiyor. En korkuncu da bu.
Hayatta bir sürü zorluk yaşarız. Kalkıp en küçük zorlukta “ay depresyondayım yaaaaaawwww” derse hayatınız zindan olur.
Ben olsam ayrılır ve daha dik daha kendini bilen emin çalışkan biriyle evlenirdim.
Kendi mesleğini yapamamasının sebebi ailesi. Mezun olduktan sonra bir süre özelde çalışmış sonrasında iş yerinde bazı sorunlar olunca ve pandemi olunca ailesi atan garanti olsun diye kpss yönlendirmiş o zamandan beri de 4 yıldır memur.
Bu yeni yaşadığı bir durum da değil biz tanıştığımızda da işinden şikayetçi idi ve iş değişikliğinin yollarını arıyordu.
Evet beni aza kanaat etmek zorunda bırakması tatsız böyle bir hayat yaşamayı bana sormadın dediğimde bu zamana kadar aksini söylemediğimi, lüks bir hayat istediğimi söyledi.
Evet mental olarak güçlü biir değil bunu o da ben de biliyoruz. Gün sonunda sen beni böyle kabul ettin sandım görüyorum ki. Beni kabul edemiyorsun senin mantığına uygun değilime geldi.
Ben de çalışıyorum ekonomi bu haldeyken hayalperestlik yapıp aman kuru ekmek yer geçiniriz diyemem. Ben de iş yerinde zorluk yaşıyorum.
Bir iş kurmasını destekliyorum çünkü biliyorum emekli olana kadar bu işte çalışamaz.

Kendi mesleğini yapamamasının sebebi ailesi. Mezun olduktan sonra bir süre özelde çalışmış sonrasında iş yerinde bazı sorunlar olunca ve pandemi olunca ailesi atan garanti olsun diye kpss yönlendirmiş o zamandan beri de 4 yıldır memur.
Bu yeni yaşadığı bir durum da değil biz tanıştığımızda da işinden şikayetçi idi ve iş değişikliğinin yollarını arıyordu.
Evet beni aza kanaat etmek zorunda bırakması tatsız böyle bir hayat yaşamayı bana sormadın dediğimde bu zamana kadar aksini söylemediğimi, lüks bir hayat istediğimi söyledi.
Evet mental olarak güçlü biir değil bunu o da ben de biliyoruz. Gün sonunda sen beni böyle kabul ettin sandım görüyorum ki. Beni kabul edemiyorsun senin mantığına uygun değilime geldi.
Ben de çalışıyorum ekonomi bu haldeyken hayalperestlik yapıp aman kuru ekmek yer geçiniriz diyemem. Ben de iş yerinde zorluk yaşıyorum.
Bir iş kurmasını destekliyorum çünkü biliyorum emekli olana kadar bu işte çalışamaz.
Bi kere ailesinin sözüyle hareket etmesi de falso.
Diğeri de iş kurmadı diyorsunuz da iş biliyor mu? İş kurmak kolay mı sanıyorsunuz?
Siz bilirsin eğer devam edecekseniz susun konuyu kapatın derrim çünkü bu halde kabul etmiş oluyorsunuz söylenmenizin anlamını çözemedim çünkü asla düzelmeyecek kendisi de diyor.
Ama devam etmeyecekseniz yine söylenmenin anlamı yok sebep bu der yolunuza bakarsınuz

Is falan kurmasın bu batırır seni de. Adam markette çalışmaya razı vizyon bu kadar (markette çalışan arkadaşlari tenzih ederim). Plansız iş yapmasını istemiyorsun ama o şimdiden bana destek olmadın diye mizildaniyor. Oturup tekrar kpss çalışabilirdi, ne mühendisi ise o konuda kendisini geliştirebilirdi bunca yıldır ha istifa ediyorum ha edicem demekten başka ne yapmış? Tamam adam ilgili sana yemek yapıyor falan filan ama günün sonunda istifa edip senden az kazanacak gibi duruyor, bunun stresi ile başa çıkabileceğinizi sanmıyorum karı koca olarak. Sen hep icerleneceksin ona dikiş tutturamayacak buyuk ihtimalle. O da sana beni desteklemedin işimi sevmiyorum şu bu demeye devam edecek. Markete girsin bakalım kolay mı o iş temizlik mal taşı şımarık musterilerle uğraş ilk sen aç en son sen kapat. Adamın bir halttan haberi olmadığı buradan belli yani...

Sevmediği işi yapmasın ama planı yok adamın ve yıllardır yok yani. Bir patron işe alacak da bilmem ne onu bekliyor, deneme süresi bitti sizi begenmedik derlerse ne olacak var mı planı? Yok
Kpss için alımlar biraz sıkıntılı ve seçenekleri de yok. Kendi diploması ile mühendis olarak atanması için 90 falan alması gerek. İmkansız giib bir şey.
Beni de plansızlığı korkutuyor ona göre o iş olmazsa onu yapar, bunu yapar. Ben aksi konuşunca da sen memur olmamı istiyorsun garanti olsun istiyorsun diyor.

Kurum içinde açıkceza evine geçmek için dilekçe falan verdi ama çok torpil dönüyor. Çakılı kadro çalıştığı için yer değişikliği yapamadı. Şimdi çalıştığı birimi ve vardiyasıını değiştirecek belki daha iyi olurum emin ol çabalıyorum diyor ama anca 6 7 ay idare eder sanırım orası da.

Bunu onunla saglam sekilde konusup kapatmalisin. eger nisanlin sana ilerisi icin güven vermiyosa afedersin g*tu hic bir is tutmayan tipse ozamqn ayril acikcasi baska bisey önerilmez bu durumda. Evlilik icin acele etme bence. yani bi insani ancak dört duvar icinde tanirsin. Düsüncelerin gayet normal insan düzen istiyor ama mutlu olmadigi isi de yapmasin.. bi yandan hak da veriyorum attan inip essege binmek gibi bisey onun dedigi🤣 ay bilemedim kuzum..
Açık açık konuştuk ikimiz de birbirimize hak veriyoruz. Ben şimdi istifa etmemek için mücadele ediyorum. Elimden gelen şartları zorluyorum ama ben hep burada çalışmayacağım elbet istifa edeceğim dayanabildiğim kadar dayanmaya çalışıyorum dedi.
Attan inip eşeğe binince mutlu olacağını bilsem sesimi çıkarmayacağım hem memuriyetini yakacak hem de bizi çıkmaza sokacak

Açık açık konuştuk ikimiz de birbirimize hak veriyoruz. Ben şimdi istifa etmemek için mücadele ediyorum. Elimden gelen şartları zorluyorum ama ben hep burada çalışmayacağım elbet istifa edeceğim dayanabildiğim kadar dayanmaya çalışıyorum dedi.
Attan inip eşeğe binince mutlu olacağını bilsem sesimi çıkarmayacağım hem memuriyetini yakacak hem de bizi çıkmaza sokacak
Peki evlilik icin tarih felan varmi ? Aşırı telaşlısın bunu hissetim sadece. Yani ortada daha henüz alışveriş düğün vs. Yoksa böyle olduğu gibi kalsın zaman verin birbirnize..

Peki evlilik icin tarih felan varmi ? Aşırı telaşlısın bunu hissetim sadece. Yani ortada daha henüz alışveriş düğün vs. Yoksa böyle olduğu gibi kalsın zaman verin birbirnize..
İşin o kısmı da biraz farklı. Ailesi bir ev satıp nişanlıma ev alacaktı ama kiracı ile ilgili sorunlar oldu tahliye için mahkemeye verildi.İkiimizi de ailemizle yaşamıyoruz ben evime geçen sene geçtim eşyalarım vs yeni. Baktık süreç ilerlemiyor evlenelim ev yetişirse yetişir, yetişmezse de bir iki ay benim evde kalırız hâlâ evle ilgili gelişme yoksa kiraya çıkarız demiştik. Haftaya tatile gideceğiz tatil dönüşü iki ay sonrasına günü alacaktık Dün konuştuk iki ay sonra evlenmek istemediğimi söyledim.

adam tembell, memuriyeti de yakar, marketteki işte de 1 gün çalışır, annem evi versin benim maaşı komple kiraya gidiyor varsay ben yatayım evde diyecektir.

hangi aklı başında erkek iş için bu kadar bıkbık yapar ya, kendine güveniyorsa adımını atar yapar, bu sonra hesap sorma diye sana yıkıyor resmen sorumluluğu, ortak karar verdik diyecek sonrasında da.

Onu da anlıyorum. Ben de zor şartlarda çalışıyorum evlendikten sonra istifa edip kpss deneyeceğim olmazsa da özel sektöre devam edeceğimi.
Onun da iş değiştirmesini destekliyorum ama sadece oradan kurtulmak için kendisine uygun olmayan seçimler yapıyor.
Haliyle düşünüyorum da çok nazlı memuruyetten istifa ederse özel sektörde kimse onu nazlamaz ki bu şikayetlerini ve memnuyetsizliğin sonu gelmez ve ben de evlilik sürecinde yorulurum diye endişe ediyorum ama onu da mutsuz olduğu bir işe mahkum etmek istemiyorum. 5 6 yıl çalışalım kendi iş yerimizi açalım dedim ama bilmiyorum çok mutsuz.
Çalışma şartlarından şikayet etmiyor sadece ortamı sevmiyor.
kendı iş yerınızı bile açsanız insanlarla muhatap olmak zorunda yanı müşterı sonuçta millet taklalar atıyor memurıyete gırmek için hayatım kurtulsun diye tayın istesın başka yere geçsin ama insanlardan kaçamaz gıtsın yardım alsın bu kadar asosyallık fazla

İşin o kısmı da biraz farklı. Ailesi bir ev satıp nişanlıma ev alacaktı ama kiracı ile ilgili sorunlar oldu tahliye için mahkemeye verildi.İkiimizi de ailemizle yaşamıyoruz ben evime geçen sene geçtim eşyalarım vs yeni. Baktık süreç ilerlemiyor evlenelim ev yetişirse yetişir, yetişmezse de bir iki ay benim evde kalırız hâlâ evle ilgili gelişme yoksa kiraya çıkarız demiştik. Haftaya tatile gideceğiz tatil dönüşü iki ay sonrasına günü alacaktık Dün konuştuk iki ay sonra evlenmek istemediğimi söyledim.
Cok karisik olmus,

Ailesi ev satmak istemesi ve senin kararsiz olman güvenmemen baya sıkıntı yaratıyor.. sıkıntılı süreç. eğer sen bu adamla yapamayacaksan hiç boşa harcama zamanını. Biraz boşa kürek sallayacaksın gibi duruyor

Yahu memuriyet memuriyet dedigin infaz korumaymis. Nisanlin tembel birine benziyor orasi ayri da su anki isi de gercekten yapilacak is degil cogu insan icin. Ben bilmiyordum, cep telefonunu bile teslim ediyormus girerken... sucsuzken hapse girmek gibi bi sey. Tamam memurluk bu devirde harika bi sey ama her memurluk da degil. Mesela sen girer misin hademe olarak bir yere sirf garanti diye. Onun gibi bi sey bu da. Adam calisir calismaz sonucta muhendis mi muhendis. Infaz korumada ne isi varmis ki taa en basinda?
Ayrica o kadar dert edicek ne var anlamadim. Evlenme. Bekle. Bir veya iki sene ver. Bak ne olup bitiyor. Baktin sorumsuz birine donustu is yok bi sey yok evlenmezsin sen de. Ne iliskiler bitiyor... nedir yani... sen de bu sirada ne yapmak istiyorsan yaparsin sonra da yolunuza bakarsiniz birlikte ya da tek. Yok sen ben onsuz yapamam diyorsan zaten hic durma simdi evlen. Valla bana da evliligi seni finanse eden biri olsun, sen de rahat rahat kpss calis diye istiyosun gibi geldi. Ailem destek olur diyorsun ama oyle bir durumda su an tek yasadigin evi kapatman gerekecek. O sana zor geliyor olabilir mi? Yani ailen herhalde gel yanimizda hazirlan der oyle bir durumda cunku. Sen kpss olayini direkt evlenince yapmaya sartlamissin gibi kendini bu yuzden

Sizin fikriniz.
Ben 30 yaşını aşmış ve evlenmek üzere olan birisinin düzenini kurmuş olmasını beklerim. Konu sahibi için de geçerli aynı durum.
İnsanların bekleyip bekleyip evlendikten sonra tayin olacak işlere girip senelerce ayrı yaşamasını da çok salakça buluyorum. Bu da benim fikrim al ne yaparsan yap.
bu arada genelde kariyer açısından türkiyede yaş sorun teşkil ediyor malesef bu doğru.

her zaman 30 yaşında biri sıfır olduğu bir işte 25 yaşında birinden geride ve daha dezavantajlı.

Sankı işyerlerinde hepimize gül bahçesi sunuyorlar.
Ben kadın olarak şuan iş bırakma luksum yok onun nasıl oluyor?
Bızım okuldan bır tane öğretmen var.
Derse gırmez akşama kadar sıgara cay.
Ve para ıcın nöbet tutar.
Okadar rahat kı okul onun okey partısı.
Bır de geçenlerde çok yoruluyorum insanın kendı ısı olmalı emır almamalı demez mı?
Bır de evde çok iş yaparım diyor sordum ne iş acaba dedım?
Kumandayı ben açıyorum dedı.
Tam asalak.
Aklıma o geldı ıyıce sinirlendim şimdi.

bu arada genelde kariyer açısından türkiyede yaş sorun teşkil ediyor malesef bu doğru.

her zaman 30 yaşında biri sıfır olduğu bir işte 25 yaşında birinden geride ve daha dezavantajlı.
Yahu memuriyet memuriyet dedigin infaz korumaymis. Nisanlin tembel birine benziyor orasi ayri da su anki isi de gercekten yapilacak is degil cogu insan icin. Ben bilmiyordum, cep telefonunu bile teslim ediyormus girerken... sucsuzken hapse girmek gibi bi sey. Tamam memurluk bu devirde harika bi sey ama her memurluk da degil. Mesela sen girer misin hademe olarak bir yere sirf garanti diye. Onun gibi bi sey bu da. Adam calisir calismaz sonucta muhendis mi muhendis. Infaz korumada ne isi varmis ki taa en basinda?
Ayrica o kadar dert edicek ne var anlamadim. Evlenme. Bekle. Bir veya iki sene ver. Bak ne olup bitiyor. Baktin sorumsuz birine donustu is yok bi sey yok evlenmezsin sen de. Ne iliskiler bitiyor... nedir yani... sen de bu sirada ne yapmak istiyorsan yaparsin sonra da yolunuza bakarsiniz birlikte ya da tek. Yok sen ben onsuz yapamam diyorsan zaten hic durma simdi evlen. Valla bana da evliligi seni finanse eden biri olsun, sen de rahat rahat kpss calis diye istiyosun gibi geldi. Ailem destek olur diyorsun ama oyle bir durumda su an tek yasadigin evi kapatman gerekecek. O sana zor geliyor olabilir mi? Yani ailen herhalde gel yanimizda hazirlan der oyle bir durumda cunku. Sen kpss olayini direkt evlenince yapmaya sartlamissin gibi kendini bu yuzden
Zaten çabalıyorum ruhsal olarak çöktüğümde öyle söyleyip başka şansım varmış gibi davranınca daha iyi hissediyorum. Bunca zamandır çok zorlandım istifa mı ettim sanki çabalıyorum ben de zor iş bulacağımı vs. Biliyorum ama sen yapamazsın edemezsin deyince ben kendimi iyice beceriksiz hissediyorum iyice köşeye sıkışıyorum. Başka çarem yok gibi geliyor ve üzerimdeki baskı sanki artıyor. Böyle zamanlarda destek olsan teselli etsen belki atlatırım dedi
Ben de uygun şekilde neden böyle düşündüğümü açıkladım, toz pembe şekilde kendini kandırmaması gerektiğini bu onu rahatlatıyorsa da beni tedirgin ettiğini söyledim

Back
X